Andi azt mondtad má jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Jóóóóó Éjt Neked is
Holnap várunk !
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2012. 02. 04. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóóóóó hááát....csak pihen...frissül
Te is szoktál ...neeeeem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 04. szombat 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 04. szombat 21:30

Törölt felhasználó (414505)

Na sziasztok :(((( de tudjátok sírok is!!! Na jó hazudtam
jó éjt nektek

Andie én mindíg üzemképes vagyok

No de pihenésre Neked is szükséged van....és nem beszélve a felfrissülésről....hát a szerónak is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 04. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 04. szombat 21:38

Törölt felhasználó (833001)

Andie én mindíg üzemképes vagyok

A két bugyisomnak
Eltűnt már a Hold az égről, hirdetve a reggelt, napsugár ragyog be ablakon, hogy felkeltsen téged. De én megelőztem, gyorsabb voltam nála, de ha túl korán írtam, jaj, bocsáss meg Drága

Eltűnt már a Hold az égről, hirdetve a reggelt, napsugár ragyog be ablakon, hogy felkeltsen téged. De én megelőztem, gyorsabb voltam nála, de ha túl korán írtam, jaj, bocsáss meg Drága
hello,vajon mikor fog ujra mükődni a chat?
hó mentes és chates szép jó reggelt kívánok!

csókollak drágám
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 05. vasárnap 03:29

A két bugyisomnak

na ezt én is szeretném tudni
(Ez egy válasz gaydream22 üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)

nálad a hó jelentés?
gyönyörűen hull a hó hideg nincs a troli nem tud menni

a hó helyzet esik!!
csók csók
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
majd csak megjavul tegnap is ilyen tájba jöt vissza!
ki koran kel,chatet nem lel

én most ezt halgatom cavalera conspiracy inflikted
De a kávéval jó ébresztő!!
kár hogy ide nem lehet beteni tölük zenét!!:( Millen menekülés llenne,vagy kidobnának innen!

Azért tudnék mást is beteni amitöl kiugranának az ágybol!!