Sziasztok. Prágába terveznék swinger club látogatást jövő héten csütörtök-szombat. Több alkalommal is volt szerencsém ebben résztvenni. Elképesztően jók a klubok, különösen az egyik. Ha valakinek van kedve csatlakozni, örömmel venném. Párok és hölgyek társaságára gondoltam. Utazásban és szállásban is tudok segíteni. Kérlek privátban írjatok. Szép napot.
Sziasztok!
Házibuli jellegű partyba szívesen csatlakoznánk, kalandoznánk a hétvégén…
Házibuli jellegű partyba szívesen csatlakoznánk, kalandoznánk a hétvégén…
Sziasztok!
Pasi többletes swinger bulit tartunk április 18.-án csütörtökön, Budapesten a IX.kerületben.
Nagyjából 25-50 év közötti a társaság, a várható létszám kb 35-40 fő, igazi szex buli.
Van még helyünk 2-3 párnak és 3-4 szóló pasinak.
Jelentkezni privát üzenetben lehet.
Pasi többletes swinger bulit tartunk április 18.-án csütörtökön, Budapesten a IX.kerületben.
Nagyjából 25-50 év közötti a társaság, a várható létszám kb 35-40 fő, igazi szex buli.
Van még helyünk 2-3 párnak és 3-4 szóló pasinak.
Jelentkezni privát üzenetben lehet.
Párok, hölgyek? Jön ma valaki a szigetszentmiklósi Paradise-ba nappali bulira?
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok! Most szombaton (04.13.) esetleg megy valaki (párok) a Ministry of freedom, free freedom partira? Vagy lenne kedve pároknak ott ismerkedni, szórakozni velünk?
A legegyszerűbb lemennetek egy klubba. Levelezgetés, egyeztetgetés nélkül azonnal 100% kamumentesen face to face tudtok válogatni a pasik közül.
(Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (2024. 04. 05. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 05. péntek 20:26

30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Párt keresek Scooter koncert utáni bulihoz

Sziasztok.
Máj.4.én privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Akik esetleg szeretnek előre tervezni,igazán vonzó jó fej párokkal ismerkedni,szívesen látunk még 3-4 PÁRT.
Igényes környezetben,profitmentesen,válogatott párokkal,házibuli jelleggel.
Részletekért keressetek bátran privátban.....
Máj.4.én privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Akik esetleg szeretnek előre tervezni,igazán vonzó jó fej párokkal ismerkedni,szívesen látunk még 3-4 PÁRT.
Igényes környezetben,profitmentesen,válogatott párokkal,házibuli jelleggel.
Részletekért keressetek bátran privátban.....

Adatlapunk alapján ismerkednénk...
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok szombat este a tiktokban leszünk sportos 30-40-es párok közeledését ismerkedését szívesen vesszük minden jóra ZsuTi☺️
Sziasztok! Vannak még ilyenek a Freedom-on kívül is, pl. a KinkParadise által rendezett (kisebb) összejövetelek, ami a SW4Y-ban szokott lenni, általában havonta egy alkalommal. Bár, most éppen áprilisban nem láttam, hogy lenne. Illetve legközelebb 04.13-án a Symbol-ban, Luxuria Fetish & BDSM Party lesz, ez évente egy alkalommal kerül megrendezésre! Link-et ide ugyan nem lehet, de a Google segít!
(Ez egy válasz FlowBp üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 01. hétfő 12:01

Sziasztok! Volt már valaki MOF Freedom Partyn, illetve hasonló rendezvényen? (Nem konkrétan swinger program) Elsősorban párral ismerkednénk ilyen helyszínen, hasonló programon.
Sziasztok!
Most szombat estére keresek kellemes élvezetes játékokra párt vagy női fehérneműst.
Április 5 I bulinkba sportos pasinak van még hely. Létszám kb 50 fő, Budapest belvárosában.
Sziasztok péntek vagy szombatra keresnénk párokat
Parcserère ,lányok koztire
Parcserère ,lányok koztire
Sziasztok!Swinger bulit tartok 2024.04.06.-án Nyíregyházán.Várom hölgyek,párok jelentkezését.Puszi
Sziasztok
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is
gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is

Egy túlméretezett törpe sanszos lehet, igaz nem hosszában
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 01. hétfő 20:37

Azért a max. 160 cm és min. 100 kg kikötés sem egyszerű
finoman fogalmazva is nőies...