29-én pénteken szívesen mennék pasi többségű buliba. Ha valaki szervez ilyet, szívesen mennénk.
Ezt bármelyik klubban könnyen meg tudod valósítani
Szóló nőként ingyenes a beugró, s ott azonnal "konyhakészen" találsz 100% kamumentesen jelentkezőket
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 16:41

29-én pénteken szívesen mennék pasi többségű buliba. Ha valaki szervez ilyet, szívesen mennénk.
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok. Április közepén tervezünk egy Swingerparty látogatást… tudtok ajánlani? Esetleg készül valaki ebben az idöpontban? Apr 15-19 kozott
Sziasztok!
Állítólag van egy swinger klub szerűség Öskün? Tud róla valaki valamit?
Sziasztok! Kissebb létszámú bulihoz szívesen csatlakoznánk ma este!
Sziasztok!

Valaki ma Glory Cafe?
Csajoknak ingyenes a buli jó ember.
(Ez egy válasz Jon Duan üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 02:37

Sziasztok!
Április 13 szombatra egy Kecskemet közeli swinger bulihoz keresek érdeklődő hölgyet.
En már aznap a környéken leszek, a közelben élő lányt szívesen hozok-viszek autóval és állom a buli költségeit is!
Korosztály 30-60 között lesz, kb 40 fő.
Nem kell, hogy modell alkat légy, de túlsúlyosak kérem ne.
Ha érdekel, írj és folytassuk privátban! Képet is tudok küldeni magamról.
Április 13 szombatra egy Kecskemet közeli swinger bulihoz keresek érdeklődő hölgyet.
En már aznap a környéken leszek, a közelben élő lányt szívesen hozok-viszek autóval és állom a buli költségeit is!
Korosztály 30-60 között lesz, kb 40 fő.
Nem kell, hogy modell alkat légy, de túlsúlyosak kérem ne.
Ha érdekel, írj és folytassuk privátban! Képet is tudok küldeni magamról.
Sziasztok!2024.03.30.-án Húsvéti swinger bulit tartok Nyíregyházán. Érdeklődni privátban.Hölgyek és párok jelentkezését várom.Puszi Kata.
Sziasztok!
Egerben húsvétoló kedves szimpatikus párral kalandoznánk…
Ez engem is érdekelne.
(Ez egy válasz Laed8283 üzenetére (2024. 03. 27. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 27. szerda 21:30

Sziasztok!
Szombaton Gyöngyös valamelyik szórakozóhelyén töltjük az estét (két pasi és egy hölgy),mindhárman sportosak vagyunk!
Hölgy 33 pasik 37 évesek!
Várjuk egy bi hölgy jelentkezését az esti bulizásra valamint a buli folytatására nálunk négyesben!
Érdeklődni privátban vagy az adatlapomon található emailen!
Hölgy 33 pasik 37 évesek!
Várjuk egy bi hölgy jelentkezését az esti bulizásra valamint a buli folytatására nálunk négyesben!
Érdeklődni privátban vagy az adatlapomon található emailen!
Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Élményekben gazdag kellemes ünnepeket!!
Sziasztok! Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk

Sziasztok! Tervez esetleg innen valaki ma este a "junior" partyra, CP-be menni?
Sziasztok
Párok, sracok valaki megy a holnapi 3majom swigerbe?
Párok, sracok valaki megy a holnapi 3majom swigerbe?
Sziasztok!
Szombat vasárnap Egerben leszünk (Ez egy válasz Négyigenre üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 17:01
Szombat vasárnap Egerben leszünk (Ez egy válasz Négyigenre üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok! Bács/csongrád megyében ma valahol buli? Fiatal házaspár csatlakozna..