Találni fogtok, érezzétek jól magatokat
(Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 08:39

Holnap este a Dreamland clubban leszünk! Igènyes, intelligens urak közeledèsèt szívesen fogadjuk főként a 28-45 korosztályból!
Szombat este szűkkörű after party Tatabányán?!
Holnap este a Dreamland clubban leszünk! Igènyes, intelligens urak közeledèsèt szívesen fogadjuk főként a 28-45 korosztályból!
Sziasztok.
Mi egy szegedi házaspár vagyunk és szívesen ismerkednénk parokkal innen a megyéből
Mi egy szegedi házaspár vagyunk és szívesen ismerkednénk parokkal innen a megyéből
Bajai privát klubhoz csatlakoznánk,43-44 éves csinos pár vagyunk...
sziasztok privibe lehet írni?
(Ez egy válasz veszprémipár üzenetére (2024. 01. 03. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 19:34

Veszprém megyébe keresünk baráti társaságot esetleg kisebb létszámu "házibulit"

Veszprém megyébe keresünk baráti társaságot esetleg kisebb létszámu "házibulit"

Sziasztok, hölgyek, párok!
Péntek délutáni vagy csütörtök esti partnereimet keresem a SwingerForYou-ba kötetlen ismerkedésre. Egy kis beszélgetés, egy kis jakuzzi, aztán majd alakul, ha alakul.
Továbbá olyan hölgyek jelentkezését is várom, akik még sosem voltak swinger klubban, de szívesen elmennének valakivel kipróbálni.

Továbbá olyan hölgyek jelentkezését is várom, akik még sosem voltak swinger klubban, de szívesen elmennének valakivel kipróbálni.

Mi jól éreztük magunkat, érdemes volt kipróbálni (első sw élményünk). Innen az oldalról biztos sokan voltak.
Éjfélkor épp nem értünk rá koccintani, más dolgunk volt
))
Éjfélkor épp nem értünk rá koccintani, más dolgunk volt

sziasztok ujévi szexparti ma este veszprém megyében tapolca mellet ,várom párok jelentkezését benne vagyok minden jóban írj és gyere várlak kis búvóhelyemen
Sziasztok kedves hölgyek illetve párok,ha tényleg igényes és szavahihető az utolsó pillanatban nem eltűnő férfit kerestek akkor írjatok és csapjunk egy felejthetetlen SexSzilvesztert wink Privátban írjatok!
Sziasztok!Lesz ma este valahol szilveszteri házibuli?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Több, mint 1 éve szerezzük és 50-70 fős vendégkörrel, van oldalunk és csoportunk is, csak ide nem lehet feltenni. Nem baj, ha nem tudsz valamit, de ok nélkül támadóan írni, a nem tudás miatt, nincs sok értelme. Szívesen válaszolunk kérdéseidre és videóhívásba is tudsz velünk beszélni
Üdv Merci és Peti
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 15:48

Sziasztok
Várható Fix eseményeink, melyekre lehet jelentkezni.
Youngest: FEBRUÁR 10.
Korhatáros
Amit érdemes tudni, hogy a 45 év alatti korhatáros eseményeinket minden páros hónapban tartjuk.
Helyszín várhatóan mindig Pesten, vagy közelében, de a pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg.
Nincs állandó fix helyszínünk.
Létszám: 50-70 fő között várható.
Kezdő és tapasztalt swingereknek is ajánlott.
18:00-20:00 között a kezdőkre fókuszálunk, és itt még ruhás az ismerkedés.
Buli ideje: 18:00-2:00
Thursday Black Belt Party: JANUÁR 18. és FEBRUÁR 1.
Nincs korhoz kötve
Januártól, terveink szerint havonta 2 alkalommal, kisebb összejövetelű max 40 fős szexpartikat tartunk.
Ez az esemény a tapasztalt, vagy bátrabb, “fekete öves“ és pasi többletet is kedvelő swingereknek ajánlott.
Helyszín: Budapest, pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg. Buli ideje: 20:00-2:00
Peaches & Cream (Limitless): MÁRCIUS 9.
Márciustól, minden páratlan hónapban swinger buli, 45 felett is

Várható Fix eseményeink, melyekre lehet jelentkezni.
Youngest: FEBRUÁR 10.
Korhatáros
Amit érdemes tudni, hogy a 45 év alatti korhatáros eseményeinket minden páros hónapban tartjuk.
Helyszín várhatóan mindig Pesten, vagy közelében, de a pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg.
Nincs állandó fix helyszínünk.
Létszám: 50-70 fő között várható.
Kezdő és tapasztalt swingereknek is ajánlott.
18:00-20:00 között a kezdőkre fókuszálunk, és itt még ruhás az ismerkedés.
Buli ideje: 18:00-2:00
Thursday Black Belt Party: JANUÁR 18. és FEBRUÁR 1.
Nincs korhoz kötve
Januártól, terveink szerint havonta 2 alkalommal, kisebb összejövetelű max 40 fős szexpartikat tartunk.
Ez az esemény a tapasztalt, vagy bátrabb, “fekete öves“ és pasi többletet is kedvelő swingereknek ajánlott.
Helyszín: Budapest, pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg. Buli ideje: 20:00-2:00
Peaches & Cream (Limitless): MÁRCIUS 9.
Márciustól, minden páratlan hónapban swinger buli, 45 felett is
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Mi voltunk. Ti is?
(Ez egy válasz Ilove2000 üzenetére (2023. 12. 30. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog, izgalmakkal teli új évet mindenkinek!
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Somogyi, baranyai párok, csoportok szilveszteri "huncutkodását" nézném,
kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..

Ma valaki TikTak?