DL pénteki napjai milyenek mostanában?
Rég nem voltam.
Rég nem voltam.
Sziasztok.
Házibuliba csatlakoznék Komárom Esztergom vármegyében. Adatlapom vannak a paraméterek. Kedvelem 40 és korosztályt, csakis hölgyek örömére.
Házibuliba csatlakoznék Komárom Esztergom vármegyében. Adatlapom vannak a paraméterek. Kedvelem 40 és korosztályt, csakis hölgyek örömére.
Sziaaztok! Holnap valaki TikTak? Egyedülálló, sportos pasiként mennék. Átlaggal nagyobb intimmel.
Ma este Dl?
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal és Pasikkal.
De olvassátok el tényleg a fölös körök miatt.
Ha megvan amit keresünk várjuk a privát üziket.......
De olvassátok el tényleg a fölös körök miatt.
Ha megvan amit keresünk várjuk a privát üziket.......
Sziasztok. Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok
Szombaton megy fiatal pár DL be ?
Szombaton megy fiatal pár DL be ?
Sziasztok keresek hétvégére Baranya megye környékén bulit ahova szóló srácként is mehetnék!
Sziasztok!!!
Még mindig....
Még mindig....

Október 6 án Budapesten bulit tartunk. Átlagos létszám 30-35 fő, fiatal csinos párok, lányok, pasik.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
szia írj privátba légyszives
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 09. 23. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
többes szexre keresek párokat ma éjjelre helyem van veszprém megyében írj
Most is itt vagyunk ,privát buli.
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2023. 09. 23. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 23. szombat 13:47

Baján hol van ilyen? Sosem hallottam még róla.... Pedig ide valósi vagyok....

Sziasztok! Ma este Dl-be keresek magam mellé egy partnert
Baján hol van ilyen? Sosem hallottam még róla.... Pedig ide valósi vagyok....
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 20:29

Ennél azért több helyszín van.PL Olasz Bonyhád Baja sorolhatnám.
Ma este Dl-ben?
Sziasztok!
Ma este megyünk Swinger for youba.
Valaki(-k) jönnek esetleg, párok?
Ma este megyünk Swinger for youba.
Valaki(-k) jönnek esetleg, párok?
Sziasztok ma este
Örömmel csatlakoznék párokhoz , hölgyekhez illetve jó hangulatú buli résztvevője lennék.. 30 fölötti vagyok.. Csak hogy akik a korral akadekoskodnak ne írjanak
Örömmel csatlakoznék párokhoz , hölgyekhez illetve jó hangulatú buli résztvevője lennék.. 30 fölötti vagyok.. Csak hogy akik a korral akadekoskodnak ne írjanak