Sziasztok 05.30 pénteken swinger for youba párral ismerkednénk ...
Sziasztok! Mi kacérkodunk egy swinger klub látogatásának gondolatával. Esetleg valaki tudna privátban segíteni? Lenne néhány kérdésem.
Sziasztok!
Péntek este lesz valahol házibuli (a közelünkben)?
Péntek este lesz valahol házibuli (a közelünkben)?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Sziasztok.
Most szombaton (máj 31.)házibuli jellegű privát partit szervezünk Piliscsaba mellett!Válogatott vonzó párokkal,igényes környezetben,kötelező dolgok nélkül!Meleg ételekkel,hideg italokkal!Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT akár kezdőket is,52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban.....
Most szombaton (máj 31.)házibuli jellegű privát partit szervezünk Piliscsaba mellett!Válogatott vonzó párokkal,igényes környezetben,kötelező dolgok nélkül!Meleg ételekkel,hideg italokkal!Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT akár kezdőket is,52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban.....

Sziasztok pár-párok 05.31-re tervezi valaki swinger for yout.
Kecskeméti valós házaspárként keresünk hasonló PÁROKAT Kecskemét-Budapest vonalon párcserés szex reményében.
Privát üzit várunk
Privát üzit várunk
Szombaton (05.31), a szokásos hóvégi, kedvezményes party a P4U-ban. Kiindulva a múlt haviból, most is sok lesz a nedves.... öööö.... törülköző

Sziasztok párral párokkal taliznánk szombat este Budapest vagy környéke!
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok!Holnap szivesen csatlakoznek parhoz Budapest swinger for you-ban,a holgy oromere igenyes 40es pasi vagyok irjatok privatban,koszi.
Gyere el a Három Majomba Szeged mellett
(Ez egy válasz swldbzs üzenetére (2025. 05. 24. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 11:53

Sziasztok! Már egy jóideje keresek egy korban hozzám illő olyan hölgyet, aki szintén szereti a többest, a swinger klubbokat
Afterbe becsatlakoznek
Fel is tudlak venni autoval(nok, parok), BP.

Bocsánat, egy kis technikai hiba történt, de akkor itt folytatom: szóval olyan hölgyet keresek, aki szereti a swingert és ebben állandó partnerem lenne. Szeretem a naturista strandokat és kempingeket is, szóval ehhez is keresek partnert, illetve partnereket
(Ez egy válasz swldbzs üzenetére (2025. 05. 24. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 11:53

Sziasztok! Már egy jóideje keresek egy korban hozzám illő olyan hölgyet, aki szintén szereti a többest, a swinger klubbokat
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Idős kővér párt keresek.Pécs
Ma este lesz valahol buli?
Sziasztok! Érdekel a szex chat is!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen
Esetleg nem jöttök 31 én le a. 3 Majomba?
(Ez egy válasz Barbi79 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 12:35

Szombat napközben meglátogatnánk egy kedves párt ha meghívna.......kis társasjátékra persze!