Sziasztok!
Tud valaki magán szervezésű party-ról Heves, Hajdú,Szolnok megyében?!
Privát üzenetben írja már meg legyen oly szíves!
Köszönjük
Tud valaki magán szervezésű party-ról Heves, Hajdú,Szolnok megyében?!
Privát üzenetben írja már meg legyen oly szíves!
Köszönjük

Szeged v környékén klub, vagy hazibulik? 3 majomba Szatymazra egy honapja nem tudunk bejutni, mert folyamatosan letszámhiany miatt elmaradt. Privátban varjuk
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Sziasztok, hol lesz az a házibuli?
Egyet értek az előttem szólóval! Egy swinger előnye, hogy adott a hely, az idő (nem kell máshoz felmenni, nálatok fogadni, bérelni stb.), étel-ital-jó társaság ÉS 100% kamumentesen azonnal face to face lehet ismerkedni. Egy este több emberrel beszélni (vagy éppen mást csinálni) mint a netről levelezgetve. A 0 pillanatban ott vagy mint máshonnan ismerkedve egy rakás egyeztetgetés nélkül.
S ha nincs ott, nem jön el, nem szimpi stb. akkor sincs baj, azonnal ott helyben vannak mások akikkel lehet ismerkedni. Ja és még buli is van
S ha nincs ott, nem jön el, nem szimpi stb. akkor sincs baj, azonnal ott helyben vannak mások akikkel lehet ismerkedni. Ja és még buli is van

Ezt nem mondanám sajnosnak.
Megkell látogatni 1 klubbot, és kipróbálni mindazt amire kedvetek van.
Vagy csak nézelődtök, beszélgettek. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 24. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 24. péntek 22:09
Megkell látogatni 1 klubbot, és kipróbálni mindazt amire kedvetek van.
Vagy csak nézelődtök, beszélgettek. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 24. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4480032)

Sziasztok sajnos a sok kamus miatt szeretnénk ki próbálni a Svingert tudnátok tanácsot adni
Sziasztok sajnos a sok kamus miatt szeretnénk ki próbálni a Svingert tudnátok tanácsot adni
Holnap estére keresek hellyel rendelkező párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra közelemböl
Mi is ott leszünk
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 11. 24. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma a Dl ben minden jóra jelentkezőket keresünk
Sziasztok.
Most Szombaton várhatóan kb. 70 fős Merci és Peti Youngest korhatáros bulit tartunk.
550 nm-es villában, kizárólag 45 év alatti korosztálynak.
Jelenleg csak párokat és szóló hölgyeket tudunk már fogadni!!
2 havonta tartjuk a fiatalos bulikat, a helyszín mindig Pesten belül van. A holnapi napon tudunk még fogadni jelentkezőket, de miden új vendég esetén szükséges videóhívás, szűrés nélkül biztos nem fogadunk.
Keressetek bátran kérdéssel kapcsolatban.
Kellemes szórakozást mindenkinek hétvégére.
Most Szombaton várhatóan kb. 70 fős Merci és Peti Youngest korhatáros bulit tartunk.
550 nm-es villában, kizárólag 45 év alatti korosztálynak.
Jelenleg csak párokat és szóló hölgyeket tudunk már fogadni!!
2 havonta tartjuk a fiatalos bulikat, a helyszín mindig Pesten belül van. A holnapi napon tudunk még fogadni jelentkezőket, de miden új vendég esetén szükséges videóhívás, szűrés nélkül biztos nem fogadunk.
Keressetek bátran kérdéssel kapcsolatban.
Kellemes szórakozást mindenkinek hétvégére.

Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Most szombat éjszakára élvezetes játékokra keresek partnert hellyel Győr és Móvár környékén. Bisex párokat uni női fehérneműst jó mérettel!
sziasztok érdeklödnék hogy innen ki szokott a glory cafeba járni? privibe lehet írni
Sziasztok
Párt keresünk női bi párcserés játékra.Nem vagyunk kezdők többes téren így csak olyanok írjanak akik találkozni is tudnak . Viber telefon legyen nekünk is van .
Budapest és környékén keresünk első sorban de messzebbre is szívesen megyünk.
Párt keresünk női bi párcserés játékra.Nem vagyunk kezdők többes téren így csak olyanok írjanak akik találkozni is tudnak . Viber telefon legyen nekünk is van .
Budapest és környékén keresünk első sorban de messzebbre is szívesen megyünk.
60+ sszos házibuliba elmennék. Zene tanc jókedv jakuzzi esetleg szauna és miegymás. Nem vagyunk tapasztaltak de szeretjük a vidám kikapcsolódást lányost fiús is.
November 28 vagy 29-re keresünk mindkét részről biszex párokat és biszex nőket napközbeni partyhoz Tatabánya közelébe. Élvezzük az életet!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..