Szia hétfő és csütörtök a S4Y legerősebb napja.
Sokan szoktak lenni minden verzió párok-hölgyek-pasik
3-4 szaunaszeánsz/este
Jó hangulat (Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 21:40
Sokan szoktak lenni minden verzió párok-hölgyek-pasik
3-4 szaunaszeánsz/este
Jó hangulat (Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Valakinek van tapasztalata a S4Y hétfői szaunaszeánszáról?
Szia! Jó kis program, legutóbbi tapasztalatom alapján óránként van felöntés. Jó társaság szokott lenni.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 21:40

Sziasztok,
Adatlapunk alapján szívesen barátkoznánk párokkal és fiúkkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok,
Sziasztok!
Ápolt, PÁROKAT keresünk kisebb sw privát bulira Debrecenbe.
Korosztály: 35-50
Fotókat nem adunk ki, mint ahogy clubba mész sem tudod, hogy kik vannak lent..
Augusztus 25 -én!
Vállaljátok magatokat (telefonszám megadása) ha jelentkeztek!
Ápolt, PÁROKAT keresünk kisebb sw privát bulira Debrecenbe.
Korosztály: 35-50
Fotókat nem adunk ki, mint ahogy clubba mész sem tudod, hogy kik vannak lent..
Augusztus 25 -én!
Vállaljátok magatokat (telefonszám megadása) ha jelentkeztek!
sziasztok! Csatlakoznék párokhoz! 29 éves budapesti fiú vagyok! Extrém külsövel!
Ezért vannak a swinger klubok
Csinos a párod, 100% hogy találtok rá jelentkezőket, jó bulizást
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 11:01

Sziasztok! Ma találkozzunk a TikTakban! Csinos párok bi hölgytaggal illetve szolo pasik akar 3 egyszerre- hölgytagunk élvezné (csak jó testalkattal rendelkező pasik!) szerintem megismertek minket
ZsuTi

Sziasztok! Ma este kisebb házibulit tartunk egy 13. kerületi lakásban Budapesten. 3 baráti pár már adott. Szívesen látnánk még a körünkben egy kifejezetten izmos testalkatú, magas, intelligens, 40 év körüli budapesti vagy környéki srácot, vagy egy olyan párt, ahol a pasi ilyen paraméterekkel rendelkezik. Elsősorban ismerkedés, beszélgetés, aztán majd meglátjuk.
Biztos már késő jelentkezni, de minket èrdekelne a mai buli. Hátha
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 21:27

Aug 5-én tartjuk a 4. Youngest bulinkat. Délután 16h-tól van még hely 45 év alatti párok és szóló nők részére.
Szóló férfi helyek beteltek. Részvétel elő regisztrációhoz kötött.
Szóló férfi helyek beteltek. Részvétel elő regisztrációhoz kötött.
Sziasztok! Ma este a Paradísében ismerkednénk,párokkal urakkal! Gyertek élvezzük együtt az életet!
Sziasztok! Ma találkozzunk a TikTakban! Csinos párok bi hölgytaggal illetve szolo pasik akar 3 egyszerre- hölgytagunk élvezné (csak jó testalkattal rendelkező pasik!) szerintem megismertek minket
ZsuTi

Sziasztok
Mennyire éri meg szóló féfiként elmenni a szerda napközbeni sw buliba a szigetszentmiklósi club paradiseba?
Mennyire éri meg szóló féfiként elmenni a szerda napközbeni sw buliba a szigetszentmiklósi club paradiseba?
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...

Sziasztok, jövő hét szombat-vasárnapra keresünk párokat Tisza tó mellé egy kis izgalomra.
Legyetek fiatalos csinos bevállalós párok…
Napozás nudi szex medence
Privátban írjatok légyszíves
Legyetek fiatalos csinos bevállalós párok…
Napozás nudi szex medence
Privátban írjatok légyszíves
Ma esti sw buliba csatlakoznék!

A Dreamland-ben már fordult elő velem, esetleg talizhatnánk, akkor már 1 bi pasi tuti lesz.
(Ez egy válasz biparos30 üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 20:56

Péntek estére nem tudna valaki ajánlani egy jó kis swinger klubot esetleg ? Mi meg kezdők vagyunk ilyen helyen köszönöm
Sziasztok.
Ma este csatlakoznék párokhoz házibuliba.
28 éves úrként. Budapest, Pest megye, Komárom megye.
Ma este csatlakoznék párokhoz házibuliba.
28 éves úrként. Budapest, Pest megye, Komárom megye.
Sziasztok,ma este kisebb buliba szívesen látunk 1-2 csini párt
Budaörs
Budaörs
Sziasztok! Augusztus 5-én, szombat estére szervezünk kisebb bulit. 3 pár a baráti társaságunkból már adott. Szívesen látnánk még a körünkben egy kifejezetten izmos testalkatú, magas, intelligens, 40 év körüli budapesti vagy környéki srácot, vagy egy olyan párt, ahol a pasi ilyen paraméterekkel rendelkezik. Elsősorban ismerkedés, beszélgetés, aztán majd meglátjuk. Nem "célirányos" az összejövetel, szórakozni szeretnénk..
Kedves párok.
Kisebb buli szerveződik péntek estére.
Budaőrs.
Kisebb buli szerveződik péntek estére.
Budaőrs.