Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Egy jó tanács: ne "meglepd" vele, hanem mielőbb bármibe is kezdtek ELŐTTE alaposan beszéljétek át ki mire vágyik, s mik a közös játékszabályok, tabuk. A "már beszéltünk róla" nem elég. Akkor érzi mindenki jól magát ezekben a szitukban, ha mindketten kimondottan vágynak is rá!
S DJ Bobo koncert helyett próbáljátok inkább valamelyik klubot. Van amelyik kifejezetten erős párcserében. (Ez egy válasz Tomiszgd üzenetére (2023. 09. 12. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 12. kedd 20:08
S DJ Bobo koncert helyett próbáljátok inkább valamelyik klubot. Van amelyik kifejezetten erős párcserében. (Ez egy válasz Tomiszgd üzenetére (2023. 09. 12. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Mivel hogy party…
Szombaton BP-n Dj Bobo koncerten pár aki ismerkedne?
Párként megyünk, abszolút kezdők vagyunk, párom nem tud a mostani szándékomról, de sokat fantáziáltunk már róla.
A többit privátban megbeszéljük
A hölgy husis alkat
Mivel hogy party…
Párként megyünk, abszolút kezdők vagyunk, párom nem tud a mostani szándékomról, de sokat fantáziáltunk már róla.
A hölgy husis alkat
Sziasztok!
Mivel hogy party…
A hölgy husis alkat
Mivel hogy party…
A hölgy husis alkat
Sziasztok. Ma van valahol nyitva swinger klub?
ziasztok
Hölgyeket, Párokat keresek Zala-Vas megyéből akik nem hitegető,képkéregetők és komolyan keresnek férfi partnert közös élményekhez
Hölgyeket, Párokat keresek Zala-Vas megyéből akik nem hitegető,képkéregetők és komolyan keresnek férfi partnert közös élményekhez
Idős házaspárt keresek Pécs és környékéről,ahol a papának már nem ál de a mamát rendszeresen lehetne kényeztetni kor és alkat nem de higénia fontos,papit is szoptatnám a mama előtt ha szeretné,de minden fölálás érdekel,telefonszámos bemutatkozást kérek és beszélhetünk
Sziasztok, egerben bereltunk 1 cuki kis hazat kikapcsolodas gyanant.
Szivesen vendegul latnank penteken, csinos part, vagy holgyet.
Paroknal csak szex smile de egyedul erkezo holgyel beszelgetes,italozas, baratkozas is jolenne, sajnos szolo not meg nemsikerult talalnunk eddig. Bizunk benne most osszejon
Szivesen vendegul latnank penteken, csinos part, vagy holgyet.
Paroknal csak szex smile de egyedul erkezo holgyel beszelgetes,italozas, baratkozas is jolenne, sajnos szolo not meg nemsikerult talalnunk eddig. Bizunk benne most osszejon

Mert egyébként?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 11. hétfő 17:46
Törölt felhasználó (4658346)

Teljesen jól tudod, annyi kiegészítéssel, hogy havonta egy este(ma) mindenkit beengednek nemi és szexuális hovatartozástól függetlenül.
Teljesen jól tudod, annyi kiegészítéssel, hogy havonta egy este(ma) mindenkit beengednek nemi és szexuális hovatartozástól függetlenül.
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 11. hétfő 17:40

Nekem úgy rémlik hogy egy alapvetően melegek által látogatott hely, azt hiszem, szauna. Ha jól tudom 2-3 perc sétára van a Glory Cafe-tól.
Jól tudom?
Jól tudom?
Nekem úgy rémlik hogy egy alapvetően melegek által látogatott hely, azt hiszem, szauna. Ha jól tudom 2-3 perc sétára van a Glory Cafe-tól.
Jól tudom? (Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól tudom? (Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam pm-t.
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma este esetleg megy vki a swinger for you klubba ? Szívesen csatlakoznék

keress ra... magnum sauna
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az a Magnum?
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 11. hétfő 14:13

Sziasztok
Ma este jön valaki (valakik) Magnumba a nyitott estére?
Szeptember 16 án szombaton bulit tartunk Budapesten. Csinos 30 As 40 és párok jelentkezését várjuk.
Sziasztok
Sziasztok! Jön ma este valaki Magnumba? Hölgy vagy pár társaságának örülnék.
Szep-13 Dremland fiuk,pasikat vàrunk.... Szeress nyalni.
Sziasztok!
Szeptember 12.-én 20 órától gangbang parti.
Ápolt, szőrtelen, potens férfiak jelentkezését várjuk. Részletek privátban.
Üdv: Lola
Szeptember 12.-én 20 órától gangbang parti.
Ápolt, szőrtelen, potens férfiak jelentkezését várjuk. Részletek privátban.
Üdv: Lola
Üdvözlet mindenkinek!
Szívesen csatlakozom a társasághoz ha elfogadjátok az érdeklődésemet.
Gábor
Szívesen csatlakozom a társasághoz ha elfogadjátok az érdeklődésemet.
Gábor