Pasikkal-Párokkal ismerkednénk az adatlapunkon leírtak alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Jól hangzik s eddig hány nő / pár jelezte a részvételét?
(merthogy ezt fogja kérdezni mindenki a párok is)
(Ez egy válasz InstinctsProper2Mankind üzenetére (2023. 06. 12. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 12. hétfő 22:44

Nagyobb létszámú ungabunga partit (in memoriam Berlusconi) szerveznék Budapesten holnap-holnapután. Csatlakozni vágyók üzeneteit várom privátban.
A Delight és a "Norbi bulija". Utóbbit exclusive swinger néven találod meg, előbbi tulajdonosai itt is meg szokták a GG-n hirdetni azokat a bulikat ahova további jelentkezőket várnak.
Mindkettő meghívásos alapú (ezért zártkörű ugyebár, nem lehet csak úgy az utcáról bárkinek beesni, akkor sem ha pár v. szóló nő). Nem csak az alapján szűrnek hogy valaki normális legyen (ez alapkövetelmény mindkét helyen), de életkor és külső megjelenés alapján is (csinos / átlagos megjelenésű résztvevőket várnak). (Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 06. 12. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindkettő meghívásos alapú (ezért zártkörű ugyebár, nem lehet csak úgy az utcáról bárkinek beesni, akkor sem ha pár v. szóló nő). Nem csak az alapján szűrnek hogy valaki normális legyen (ez alapkövetelmény mindkét helyen), de életkor és külső megjelenés alapján is (csinos / átlagos megjelenésű résztvevőket várnak). (Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 06. 12. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyobb létszámú ungabunga partit (in memoriam Berlusconi) szerveznék Budapesten holnap-holnapután. Csatlakozni vágyók üzeneteit várom privátban.
Sziasztok szívesen csatlakozék 20 évesen pesti vagy környékén rendezett bulikhoz vagy privátabb összejövetelekhez. Mostanában jobban érdekel a swingerezés és kíváncsi vagyok milyen is igazából a dolog.
Drága! A 2 zártkörű klub az melyik is? Köszi, puszi!
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 06. 09. péntek 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 09. péntek 23:50

Attól függ mit kerestek, 4 nyilvános és 2 zárkörű klub van Bp-n, mindegyik másban erősebb, kicsit más jellegű, van kisebb családiasabb, közepes és nagyobb bulisabb jellegű is.
Mert? Vélemény?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 09:48
Törölt felhasználó (4689816)

Te viccelsz?? 3 majom. Aham.
Szép napot mindenkinek!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Högy vagy Pár társaságában!
Vagy akár a délelőtti óraimat is ha neked akkor jó!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Högy vagy Pár társaságában!
Vagy akár a délelőtti óraimat is ha neked akkor jó!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Sziasztok!
Szívesen mennénk budapesti vagy környéki, kis létszámú buliba a közeljövőben. 2-3 pár és néhány izmos, jóképű 40-es pasi számunkra az optimális létszám.
Szívesen mennénk budapesti vagy környéki, kis létszámú buliba a közeljövőben. 2-3 pár és néhány izmos, jóképű 40-es pasi számunkra az optimális létszám.
Bukkake bulit tud valaki valahol?
Bukkake partyt tud valaki valahol?
Te viccelsz?? 3 majom. Aham.
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok ma este szeretnék rendezni egy jó szexpartit veszprém megyében ehez keresek párokat helyem van tapolca mellet
Nem mondod..... De bulit írtunk, nem clubot.....
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
3Majom
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2023. 06. 10. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 10:29

Ha valami csoda folytán találtok a megyében vagy a környéken normális bulit, kérjük feltétlenül szóljatok! Köszi
sziasztok párokat keresek többes szexre ma estére helyem van veszprém megyében tapolca mellet minden jóbban benne vagyok írj bátran
Megnézted hogy melyik topicba írtál vagy az neked teljesen mindegy?
(Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (2023. 06. 10. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 21:24

Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.
28 eves urkent csatlakotnek parhoz ,hetero alapon. Budapest es vonzaskorzet.
Nagy intimmel. Vagy privát házibuliba
Erettebb parok megkeresésének örülnék. Nagy cicik előny.
28 eves urkent csatlakotnek parhoz ,hetero alapon. Budapest es vonzaskorzet.
Nagy intimmel. Vagy privát házibuliba
Erettebb parok megkeresésének örülnék. Nagy cicik előny.