Sziasztok! Aug 11 péntek este tali a TTben! Mi ott leszünk
ZsuTi

Sziasztok!
Augusztus 12-15-ig Bükfürdőn leszünk a Danubius hotelben. Párokat keresünk erre az időpontra.
Augusztus 12-15-ig Bükfürdőn leszünk a Danubius hotelben. Párokat keresünk erre az időpontra.
Csütörtök , péntek este Egerben tartózkodunk, pár vagy pasit keresünk , esetleg közös bérlés is szóba jöhet /jakuzzis szállás/
Vannak sw klubok nappali programmal. Jellemzően szerdán 11 órától. Pl. Szigetszentmiklóson a paradise. A sw4u budán is kínál nappali lehetőséget. Régebben voltam, azt hiszem csütörtökön vagy pénteken lehet menni hozzájuk
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 22:21

Angéla vagyok. Biszexuális vagyok és enyhén szub. Párommal szeretők vagyunk így nincs lehetőségünk este menni sehova. Ezért nekünk esélytelen egy klub. Ha netán lenne összeszokott kisebb társaság akik napközben is szoktak találkozni, oda örömmel csatlakoznánk. Izgat hogy ezt kipróbáljam. Ha valaki tud ilyet kérem keressen meg! Köszönöm!
Sziasztok! Holnap este Swinger For You? Szóló csaj? Pár?

Sziasztok!
Soha nem jártam még Swinger Clubban, de most el szeretnék menni.
Tudtok ajánlani olyan helyet ahol solo kezdő pasiként is eltudok menni, és az átlag életkor nem csak 50+ ?
Köszi a válaszokat.
Soha nem jártam még Swinger Clubban, de most el szeretnék menni.
Tudtok ajánlani olyan helyet ahol solo kezdő pasiként is eltudok menni, és az átlag életkor nem csak 50+ ?
Köszi a válaszokat.
Sziasztok! Csütörtökön tervezi hölgy, pár SW4You látogatást?
Sziasztok..
Szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra.
Helyünk nincs de utazni tudunk.
Csongràd megye
Szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra.
Helyünk nincs de utazni tudunk.
Csongràd megye
Sziasztok
Szeptember 15. Estere keresunk fiatal parost/lanyt/fiut 22 eves korig
Holgy tagunkat nagyon izgatna ez a dolog
szeretnenk nagyon aktivan megelni a pesti kirandulast.
Esetleg osszeszokott tarsasagot
Szeptember 15. Estere keresunk fiatal parost/lanyt/fiut 22 eves korig

Holgy tagunkat nagyon izgatna ez a dolog

Esetleg osszeszokott tarsasagot

Sziasztok!Szombaton hármasunkhoz párt keresünk.Nudizás,napozás,medencézés,szex,telkemen a Tisza tónál.Határozott,nem csak nudizni akaró pár,jelentkezését várjuk,
Ma este sportos férfiak csatlakozatnak hozzánk ma este a For you- ban

Reméljük összefutunk...
(Ez egy válasz 77gabi üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
Szerdán már két klubban is van napközbeni parti (Para, foryou)
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 22:21

Angéla vagyok. Biszexuális vagyok és enyhén szub. Párommal szeretők vagyunk így nincs lehetőségünk este menni sehova. Ezért nekünk esélytelen egy klub. Ha netán lenne összeszokott kisebb társaság akik napközben is szoktak találkozni, oda örömmel csatlakoznánk. Izgat hogy ezt kipróbáljam. Ha valaki tud ilyet kérem keressen meg! Köszönöm!
Mi biztos hogy ott leszünk
(Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 17:22

Augusztus 11. én meglátogatjuk a Tiktakot. Párok esetleg hölgy aki csatlakozna? (Fiúk köszi de NEM!)
Mi is valamikor augusztusban megyünk a Tictack -ba.
A TT különösen erős párcserében, szombaton vannak a legtöbben. Kértek egy piros karkötőt a recin és nem fognak kezdeményezni a szóló pasik.
Mindenféle előzetes egyeztetés nélkül is bőven találtok potenciális partnereket, párokat. Tanács: ne csak várjátok hogy odamenjenek hozzátok, merjetek ti is nyugodtan társalgást, ismerkedést kezdeményezni, vagy az éppen zajló eseményeknél az emeleten nyugodtan kérdezzétek meg, hogy csatlakozhattok-e. (Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 17:22
Mindenféle előzetes egyeztetés nélkül is bőven találtok potenciális partnereket, párokat. Tanács: ne csak várjátok hogy odamenjenek hozzátok, merjetek ti is nyugodtan társalgást, ismerkedést kezdeményezni, vagy az éppen zajló eseményeknél az emeleten nyugodtan kérdezzétek meg, hogy csatlakozhattok-e. (Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Augusztus 11. én meglátogatjuk a Tiktakot. Párok esetleg hölgy aki csatlakozna? (Fiúk köszi de NEM!)
Szia hétfő és csütörtök a S4Y legerősebb napja.
Sokan szoktak lenni minden verzió párok-hölgyek-pasik
3-4 szaunaszeánsz/este
Jó hangulat (Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 21:40
Sokan szoktak lenni minden verzió párok-hölgyek-pasik
3-4 szaunaszeánsz/este
Jó hangulat (Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Valakinek van tapasztalata a S4Y hétfői szaunaszeánszáról?
Valakinek van tapasztalata a S4Y hétfői szaunaszeánszáról?