Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Ha már voltatok klubban akkor úgyis visszatértek, sok sikert a netről kereséshez
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2023. 05. 03. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 19:13

Igen, köszönjük, tudjuk. Voltunk klubban sokszor. De ha figyelmesen olvasol, nem klubot keresünk, nem ezt kérdeztük, hanem a topic leírásának megfelelően a "...vagy hozzunk össze egy ...." kezdetű sztorihoz párost vagy pasit.
Azért vannak itt sokan olyanok, aki elsőre is értették, kéretlen fontoskodás nélkül is.
Azért vannak itt sokan olyanok, aki elsőre is értették, kéretlen fontoskodás nélkül is.
Igen, köszönjük, tudjuk. Voltunk klubban sokszor. De ha figyelmesen olvasol, nem klubot keresünk, nem ezt kérdeztük, hanem a topic leírásának megfelelően a "...vagy hozzunk össze egy ...." kezdetű sztorihoz párost vagy pasit.
Azért vannak itt sokan olyanok, aki elsőre is értették, kéretlen fontoskodás nélkül is. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 03. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 14:32
Azért vannak itt sokan olyanok, aki elsőre is értették, kéretlen fontoskodás nélkül is. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 03. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha már swinger topic, üljetek be az autóba és célozzátok be Bp-n az egyik klubot, ahol adott a hely, az idő és 100% kamumentesen azonnal face to face tudtok választani.
Ha már swinger topic, üljetek be az autóba és célozzátok be Bp-n az egyik klubot, ahol adott a hely, az idő és 100% kamumentesen azonnal face to face tudtok választani.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2023. 05. 02. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 16:46

Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Üdv
Lehet minket érdekelne.
Lehet minket érdekelne.
Sziasztok! Holnap esti club látogatáshoz keresünk egy Bi lányt. ha van kedved ismerkedjünk előtte egyet és holnap élvezzük az estét

Persze tudom, hogy kiszámíthatatlan.
Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 12:57
Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, szoktak lenni, 20-50 fő között bármi elképzelhető. Előre senki sem tudja megjósolni hogy aznap éppen hányan lesznek.
Igen, szoktak lenni, 20-50 fő között bármi elképzelhető. Előre senki sem tudja megjósolni hogy aznap éppen hányan lesznek.
(Ez egy válasz Nekemvastag19 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 23:06

És oda megéri elmenni? Szoktak lenni?
Amúgy köszönöm a választ
Amúgy köszönöm a választ

És oda megéri elmenni? Szoktak lenni?
Amúgy köszönöm a választ
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 22:43
Amúgy köszönöm a választ

Jelenleg csak egy helyen van napközbeni parti, a parában szerdánként.
Jelenleg csak egy helyen van napközbeni parti, a parában szerdánként.
(Ez egy válasz Nekemvastag19 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 12:02

Sziasztok, van Budapesten vagy a környéken olyan swinger club ahova megéri elmenni napközben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ugyan itt fiatal sportos, helyes srác 19/6-os farokkal keres hölgyeket illetve párokat
Ugyan itt fiatal sportos, helyes srác 19/6-os farokkal keres hölgyeket illetve párokat

Sziasztok, van Budapesten vagy a környéken olyan swinger club ahova megéri elmenni napközben?

Május 19 én tartjuk következő bulinkat. Atlagos létszám 30-35 fő. Csinos párok jelentkezését mindig szívesen vesszük.

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokkal ismerkednék.Vékony aranyos fiú vagyok.

mikor lesz legkozelebb?
(Ez egy válasz hencirobi üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, jó fej párhoz csatlakoznék . Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok Mai napra keresünk klub látogatáshoz vagy akár privát talihoz hellyel rendelkező potens tisztelettudó srácot Pm et írj
Sziasztok.04,29 szombat.Szajki tavak nyaralóban swhàzibuli.