Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Izé... csak tipp, sok helyen pár mellett mehet szóló pasi 3.-nak, ha eleve így jelentkeztek be. Ha annyira remek pasi akkor biztos hogy ott helyben is fog tudni ismerkedni
S akkor nem kell arra várni, hogy vadidegen, külföldi pasi mellé tuti...cit szervezzetek aki jól beszél angolul és még vörös hajú is (egyéb kritérium?
)
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2025. 03. 12. szerda 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 12. szerda 18:39

Sziasztok
Klub látogatáshoz keresünk külföldi, jól szituált, angolul beszélő pasi kollégánk mellé olyan hölgyet, akinek eredeti vörös haja van. Ez a mániája, mi sem értjük, de ez van. Vagyis mennénk mi ketten adatlapunk szerint, a külföldi pasi meg a vörös hajú hölgy. Lehet, hogy festett hajú hölgyet sem zavarna el
Klub látogatáshoz keresünk külföldi, jól szituált, angolul beszélő pasi kollégánk mellé olyan hölgyet, akinek eredeti vörös haja van. Ez a mániája, mi sem értjük, de ez van. Vagyis mennénk mi ketten adatlapunk szerint, a külföldi pasi meg a vörös hajú hölgy. Lehet, hogy festett hajú hölgyet sem zavarna el

Sziasztok!
Jól sikerült hétvégén a Nőnapi buli a TikTakban.. Jó sokan voltunk..
Esteleg rám írna aki ott volt...Kíváncsiságból... hogy kik vannak itt az oldalon
Jól sikerült hétvégén a Nőnapi buli a TikTakban.. Jó sokan voltunk..
Esteleg rám írna aki ott volt...Kíváncsiságból... hogy kik vannak itt az oldalon
Hello Kecskemét ről valaki megy swinger klubba
Sziasztok

Idős párokat keresek kaszni mindegy,irj tel számot és beszélűnk
Jo lehet ott randizni
(Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2025. 03. 11. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 16:59

Sziasztok! Ehét pénteken hölgy, vagy nyitott pár megy innnen a Paradiseba Szigetszentmiklósra? Esetleg van itt olyan akinek van a felújított hellyel tapasztala?
Mi ott leszünk az biztos
(Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 04:26

Sziasztok.
Márc.22.én szervezünk egy házibuli jellegű privát partyt Piliscsaba mellett!Igényes környezetben,válogatott vonzó jó fej párokkal!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT 50-52 éves korig,akár kezdőket is!!
Részletekért érdeklődjetek bátran privátban.....
Márc.22.én szervezünk egy házibuli jellegű privát partyt Piliscsaba mellett!Igényes környezetben,válogatott vonzó jó fej párokkal!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT 50-52 éves korig,akár kezdőket is!!
Részletekért érdeklődjetek bátran privátban.....

Március 14i bulinkba pároknak van még hely. 30as 40es korosztályból várunk jelentkezőket.
A második kérdésre tudok válaszolni.
Azt mondanám, hogy a ház most lett méltó a "Paradise" névhez!
Személyes tapasztalat a vendégekről: én eddig háromszor voltam az újranyitás után, és nagyon nyitott, jó fej társaság volt mindig, akik nem voltak visszafogottak...
(Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2025. 03. 11. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 16:59
Azt mondanám, hogy a ház most lett méltó a "Paradise" névhez!
Személyes tapasztalat a vendégekről: én eddig háromszor voltam az újranyitás után, és nagyon nyitott, jó fej társaság volt mindig, akik nem voltak visszafogottak...

Sziasztok! Ehét pénteken hölgy, vagy nyitott pár megy innnen a Paradiseba Szigetszentmiklósra? Esetleg van itt olyan akinek van a felújított hellyel tapasztala?
Sziasztok!
Most hétvégén lenne helyel rendelkező ápolt vidám pár aki találkozna velünk Budapest és környékén 50 éves korig?
Most hétvégén lenne helyel rendelkező ápolt vidám pár aki találkozna velünk Budapest és környékén 50 éves korig?
Sziasztok !
50 év feletti párral, párokkal ismerkednénk akik rendelkeznek szabad idővel, a szexben nem elsődleges a bi orientáció,nem zavarja őket a dohányzás, fogyasztanak alkoholt. Szeretnek bulizni és merik jól érezni magukat.
Lehetséges, hogy sok a kritérium. Ha valakiknek felkeltettük az érdeklődését kérjük privátban jelezze. Köszönjük előre is. üdv: Gy és A
50 év feletti párral, párokkal ismerkednénk akik rendelkeznek szabad idővel, a szexben nem elsődleges a bi orientáció,nem zavarja őket a dohányzás, fogyasztanak alkoholt. Szeretnek bulizni és merik jól érezni magukat.
Lehetséges, hogy sok a kritérium. Ha valakiknek felkeltettük az érdeklődését kérjük privátban jelezze. Köszönjük előre is. üdv: Gy és A
Sziasztok. Március 14-15 párokkal ismerkednénk párcserés szexre!
Nem volt buli elmaradt érdeklődés hiánya miatt
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Fel fog robanni az üzenőfalad..
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 18:00

Budapesten Húsvétkor és előtte csütörtöki időszakban kipróbálnám a swingert, de nincs hozzá párom. Egyedül nőként nem merek menni.
köszi
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 16:02

Nyugodtan mehetsz egyedül, viszonylag ritkán esznek embert a klubokban
100% biztonságban leszel egyedül is!

Esetleg most szombaton a Harom majomba?
(Ez egy válasz diszkréten üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Március 15.ki csatlakozna hozzánk a szegedi három majomba?