37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Gyertek velünk a Paradísébe, jelen állás szerint mi is oda megyünk!
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2023. 06. 09. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 09. péntek 18:50

Sziasztok! Holnapra melyik klubbot ajánlanátok egy párnak Bp- en?
Sziasztok! Holnapra melyik klubbot ajánlanátok egy párnak Bp- en?
A szombat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 09. péntek 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 09. péntek 15:59
Törölt felhasználó (1073482)

CP be a pentek vagy a szombat este erosebb?
CP be a pentek vagy a szombat este erosebb?
Sziasztok! Szombat este szìvesen résztvennénk sw házibuliban!
Ami a lényeg az előzőből: szimpátia alapon működik ott is! Szóval kulturált viselkedés, alapvető illemtan, higiénia, normális megközelítés ott is elengedhetetlen.
Nincs "dedikált csajszi" sehol, de vannak olyan úgymond nagyétvágyú hölgyek akik igencsak szeretik a többeseket, gangbangeket és szólnak az adott klubtulajnak előre hogy melyik este tesznek látogatást s a tulaj úgymond közzé teheti az infót hogy minél több pasi menjen és annál jobban tudjanak lakni.
Ez hol lesz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 12:33
Törölt felhasználó (4676923)

Igen, tudom hogy ma lesz dedikált csajszi. Többek között őt is meg akarom nézni.

Június 9 péntek este szülinapi buli nàlunk.
Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkedem!
Igen, tudom hogy ma lesz dedikált csajszi. Többek között őt is meg akarom nézni.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 11:58

A csütörtök mindig nagggyon erős, ma már jelezte igen tüzes hölgy a részvételét, jó választás lehet mára

A csütörtök mindig nagggyon erős, ma már jelezte igen tüzes hölgy a részvételét, jó választás lehet mára
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 11:00

Törölt felhasználó (4676923)

Sziasztok! Lesz ma valaki S4Y-ban? Ez a csütörtök erős lesz állítólag.
Sziasztok! Lesz ma valaki S4Y-ban? Ez a csütörtök erős lesz állítólag.
Nyíregyházán kedves párokkal ismerkednék.Vékony aranyos fiú vagyok.

Változó, de nem a létszám a lényeg
(Ez egy válasz Fzoli2222 üzenetére (2023. 06. 07. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Dreamlandben szerdán mennyien szoktak lenni?
Sziasztok
Szegedi párként keresünk elsősorban innen a megyéből privat swinger vagy sex bulikat .
Szegedi párként keresünk elsősorban innen a megyéből privat swinger vagy sex bulikat .
Sziasztok! Csütörtök-péntek-szombat esti party valamelyikére keresem kísérőmet egy hölgy személyében. 30-as, igényes, 184 centi magas pasi vagyok

Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a közeljövőben lesz-e Szegeden valahol egy kis sex party? Mert szívesen csatlakoznék.
Köszönöm előre is a válaszokat
Kérdésem az lenne, hogy a közeljövőben lesz-e Szegeden valahol egy kis sex party? Mert szívesen csatlakoznék.
Köszönöm előre is a válaszokat