Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Kecskeméti pár bi hölgy taggal, keres club látogatáshoz hölgyet
Volt információtartalma a mondanivalómnak, de abban teljesen igazad van, hogy ne veszekedjünk - béke
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 16:49

Törölt felhasználó (26824)

Ismételten köszönjük, hogy leírod, közlöd a mondanivílódat másodszor is..! - elsőre is felfogtuk a közlendődet bármennyire hihetetlen is!
Az eredeti mondantban a "valaki" szó az megszólításként szerepel, hátha lesz egy szimpatikus pár akivel esetleg két szót, vagy akár egy kicsit többet sikerülne beszélni előtte!
Megkérünk, hogy a semmitmondó válaszoddal ne trollkodd szét a fórumot! - köszönjük!
Az eredeti mondantban a "valaki" szó az megszólításként szerepel, hátha lesz egy szimpatikus pár akivel esetleg két szót, vagy akár egy kicsit többet sikerülne beszélni előtte!
Megkérünk, hogy a semmitmondó válaszoddal ne trollkodd szét a fórumot! - köszönjük!
Ismételten köszönjük, hogy leírod, közlöd a mondanivílódat másodszor is..! - elsőre is felfogtuk a közlendődet bármennyire hihetetlen is!
Megkérünk, hogy a semmitmondó válaszoddal ne trollkodd szét a fórumot! - köszönjük! (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 01. 27. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 15:01
Megkérünk, hogy a semmitmondó válaszoddal ne trollkodd szét a fórumot! - köszönjük! (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 01. 27. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

A válasz benne volt - 100% hogy elég sok bi hölgytagú pár lesz a TT-ben szombaton
(csak nem irkálják ki a GG-re vagy máshova, de ez egy általános jelenség)

A válasz benne volt - 100% hogy elég sok bi hölgytagú pár lesz a TT-ben szombaton
(csak nem irkálják ki a GG-re vagy máshova, de ez egy általános jelenség)
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 11:52

Nem a kérdésre kaptunk választ de azért köszönjük!
Nem a kérdésre kaptunk választ de azért köszönjük!
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 01. 27. péntek 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 10:30

A TT-ben szombatonként 50-nél is több pár szokott lenni, akiknek kb. a fele bi beállítottságú hölgytaggal rendelkezik, szóval tuti hogy tervezik páran (csak nem nagyon használnak üzenőfalakat).
A TT-ben szombatonként 50-nél is több pár szokott lenni, akiknek kb. a fele bi beállítottságú hölgytaggal rendelkezik, szóval tuti hogy tervezik páran (csak nem nagyon használnak üzenőfalakat).
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 09:25

Most szombaton valaki bi hölgytagú pár tervezi a Tik-Tak sw. klub látogatását Budaörsön..!?
Most szombaton valaki bi hölgytagú pár tervezi a Tik-Tak sw. klub látogatását Budaörsön..!?
Köszönöm az infót, rövidesen betervezek egy csütörtököt
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 01. 27. péntek 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 00:10

Nagyon-nagyon is működik! Csütörtökönként lassan már többen vannak mint hétfőn, s igen gyakran előfordul hogy kora este benéz egy bombááááázóóó hölgyvendég aki kedveli a több pasis felállást
de ezen kívül is kezd kialakulni a csütörtöki fix vendégkör. Szóval ha az embernek csütörtökön úgy van ideje akkor érdemes lenézni

Nagyon-nagyon is működik! Csütörtökönként lassan már többen vannak mint hétfőn, s igen gyakran előfordul hogy kora este benéz egy bombááááázóóó hölgyvendég aki kedveli a több pasis felállást
de ezen kívül is kezd kialakulni a csütörtöki fix vendégkör. Szóval ha az embernek csütörtökön úgy van ideje akkor érdemes lenézni
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 26. csütörtök 22:55

Igaz, csak gondoltam rápillantok és meglepett, hogy nem elérhető a honlap. Csütörtökön még sosem voltam, bár hallottam róla jókat. De mindegy is mert végül máshogy alakult. Remélem azért a hely működik és érdemes számolni vele a jövőben is
Igaz, csak gondoltam rápillantok és meglepett, hogy nem elérhető a honlap. Csütörtökön még sosem voltam, bár hallottam róla jókat. De mindegy is mert végül máshogy alakult. Remélem azért a hely működik és érdemes számolni vele a jövőben is
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 26. csütörtök 22:06

Tényleg nem működik, de az üzifalára amúgy se nagyon irkálnak az emberek. Helyette mennek és jól érzik magukat, csütörtökön nagyon kellemes program szokott lenin

Tényleg nem működik, de az üzifalára amúgy se nagyon irkálnak az emberek. Helyette mennek és jól érzik magukat, csütörtökön nagyon kellemes program szokott lenin
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 26. csütörtök 10:18

Jól látom, hogy az sw4u oldala nem működik?
Gondoltam ránézek, hogy látszik-e valami ígéretes a mai programot illetően

Szexpartnereket keresek!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Jól látod.
Még most sem működik a weboldal.
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 26. csütörtök 10:18
Még most sem működik a weboldal.

Másodkezi van: nagy hely, kevés ember.
(Ez egy válasz szimpipar0618 üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 26. csütörtök 10:28

Sziasztok ! A Dolce Vita klubról valakinek van első kézből infója ?
Sziasztok ! A Dolce Vita klubról valakinek van első kézből infója ?

Sziasztok ! Miskolcon szervezünk családias házi swinger bulit, 8-10 fő részvételével január 27 péntek vagy 28 szombat estére! Csak igényes,ápolt párok és legfeljebb 1-2 fiatalabb férfi és hölgy jelentkezését várjuk. Belépő nincs, részletek privátban !
Sziasztok!
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Sziasztok,
Péntek este szívesen csatlakoznék privát swingerparty hoz_ba_bé. Valamint swinger léthez keresem hölgy partnerem... keress bátran .. várlak... Bp, de nincs távolság...
Zozo
Péntek este szívesen csatlakoznék privát swingerparty hoz_ba_bé. Valamint swinger léthez keresem hölgy partnerem... keress bátran .. várlak... Bp, de nincs távolság...
Zozo