Március 31 én pénteken buli lesz nálunk. Van még néhány hely, párok számára.
Sziasztok! Teljesen kezdőként szeretnénk meglátogatni egy swinger klubbot ahol csak egymással szeretnénk foglalkozni közben kukkolni másokat! Tudtok ajánlani ilyen helyet? Segítenétek bevezetni ebbe a világba?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Párokat keresünk mottókra... pont ez történik a klubokban
(meg van aki szóló nőt, vagy szóló pasit, pasikat keres - kinek, kinek kedve szerint). Egy klubban adott a hely, az idő és mindenféle levelezgetés, "mikorholjónektek" egyeztetés nélkül azonnal face to face 100% kamumentesen lehet ismerkedni

Hetero párokkal ismerkednénk.
Sziasztok, van itt pestmegyei pár aki diszkrét ffit keres? Privátban ismerkednék!
Párt keresünk ma estére ahol a fiú nem bi. Utazni tudunk.
Ma este swinger klub párral?

Sziasztok.
Heteró úrként(27F) swinger társaságot keresek nagy intimmel. Örülnék érettebb pár társaság megkeresésének. Komárom- Esztergom megye, Budapest, Pest megye.
Várom a privát megkeresést
Üdv, András
Heteró úrként(27F) swinger társaságot keresek nagy intimmel. Örülnék érettebb pár társaság megkeresésének. Komárom- Esztergom megye, Budapest, Pest megye.
Várom a privát megkeresést
Üdv, András
Sziasztok!
Szauna 69 tematikus este.
Párok gyertek, mi lent leszünk
Szauna 69 tematikus este.
Párok gyertek, mi lent leszünk

Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra, szabadtéri játékokra keresünk 45 év alatti párokat.
Ott voltunk, nagyon jó este volt.
(Ez egy válasz Intelligens83 üzenetére (2023. 03. 23. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 23. csütörtök 18:38

Sziasztok. Ma este pár vagy szóló hölgy jön For You-ba aki,akik pasit keresnek?
Én 39 éves sportos pasi.
Remélem forró este lesz
Én 39 éves sportos pasi.
Remélem forró este lesz
Igen, a hétfői és a csütörtök esti programokat egészen jól sikerült felhúzni, csak amit már nem értek, hogy több mint egy hónapja nincs elérhető honlapja! Szerintem, ezzel nagyban csökkentve a klubbal kapcsolatos tájékozódást. Én tudom, hogy üzemelnek, de sokakat elbizonytalanít és nem hiszem ez előnyösen hatna a forgalomra! Én pl. nem használok face-t, így kb. 2 hétig telefonálgattam a programokkal kapcsolatban, de már én restellem. Így várom, hogy történjen valami, vagy időnként megkérek ismerőst, hogy nézzen bele a klub facé-be, ami szintén macera.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 03. 21. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este pár vagy szóló hölgy jön For You-ba aki,akik pasit keresnek?
Én 39 éves sportos pasi.
Remélem forró este lesz
Én 39 éves sportos pasi.
Remélem forró este lesz
Sziasztok!
Házibulit, baráti társaságot keresünk
Házibulit, baráti társaságot keresünk

Sziasztok 37/43 éves kezdő pár vagyunk párokat keresünk egymás előtti szex orális parcserére esetleg masszázsra erotikus masszázsra vibered legyen
ma este lennék kísérője hölgynek vagy szimpatikus párhoz csatlakoznék
Tatabányáról 60 km-es körzetben tudok utazni
Tatabányáról 60 km-es körzetben tudok utazni
Sziasztok,
nagyon jó kezdeményezés, hajrá srácok!
bármikor szívesen mennék
nagyon jó kezdeményezés, hajrá srácok!
bármikor szívesen mennék

Sziasztok! A páros koncepció igen jól hangzik
Sziasztok! A páros koncepció igen jól hangzik