Sziasztok. Holnap Prágába megyek swingerclubba. A Prágai talán az egyik legnagyobb Európában, többször voltam és tényleg fantasztikus volt. ha van kedve valakinek csatlakozni örömmel venném. Természetesen lányokra, párokra és baráti társaságokra gondoltam.
Pénteken buli nálunk. Csinos párok számára
Másodkézből van infóm, nagy méretű klub - kevés ember.
(Ez egy válasz neven üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 00:20

Sziasztok,szombaton mennénk a Dolce Vita sw.klubba,valaki volt már?, vélemény,-tapasztalat, érdekelne bennünket, köszönjük
Sziasztok! Minket is érdekel
(Ez egy válasz neven üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 00:20

Sziasztok,szombaton mennénk a Dolce Vita sw.klubba,valaki volt már?, vélemény,-tapasztalat, érdekelne bennünket, köszönjük
Az egy nagyon kiváló hely, csütörtökönként remek hangulat szokott lenni
(Ez egy válasz Tigris74 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Csütörtökön SW4You.... Kikapcsolódunk
Jelenleg nincs ottalvási lehetőség.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 01. 17. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 22:28

Régebben volt ottalvási lehetőség (most nem tudom mi a pálya), kérdezzetek rá telefonon.
Régebben volt ottalvási lehetőség (most nem tudom mi a pálya), kérdezzetek rá telefonon.
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2023. 01. 17. kedd 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 04:29

Jan 20.-àn DL-ben leszünk..tudna valaki segíteni hol talàlunk legközelebb egy éjszakára szállást.Előre is köszönöm aki segít.
Jan 20.-àn DL-ben leszünk..tudna valaki segíteni hol talàlunk legközelebb egy éjszakára szállást.Előre is köszönöm aki segít.
Nem voltunk tegnap olyan sokan, "csak" 100-an de nagyon kellemes hangulat volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 18:22

Törölt felhasználó (4402902)

Köszönjük a tippet. Megkéstünk a tervezett időtől, de így is jól alakult.
Van itt olyan 40+ -os swingerben jártas befogadó társaság akikhez csatlakozhatnánk a párommal? Kulturált, szimpatikus embereket keresünk akik értik és aktívan gyakorolják a swinger életformát, mi is ilyenek vagyunk.
Sziasztok.MI is voltunk már,leírjátok a tapasztalataitokat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 18:22

Törölt felhasználó (4402902)

(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 01. 12. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 12. csütörtök 22:47

Amikor szeretnétek
változó ki mikor lendül bele igazán a dolgokba, van aki fél óra és már indul is az emeletre, míg más 11-ig csak iszogat, társalog és utána megy fel. Nem hibáztok nagyot akkor sem ha 8-ra érkeztek (addig is tudtok beszélgetni, ismerkedni a többi párral) s akkor sem ha 11-re.

Nyíregyházán kedves nyitott párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

ma swinger buli szentkirályon, párok es lányoknak , elérhetöség privátba.
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Sziasztok! Ma este a Paradísében párokkal, urakkal ismerkednénk!
Sziasztok! Párt keresnénk,CSAK PÁRT!!!!Akár holnap estére ( 01.14) és hosszabb távra! Utazni tudunk,fogadni nem. De szállás foglalásban is benne vagyunk. Legyetek szívesek ,ne ide írjatok,hanem privát üzenetet várunk,ha szimpatikusak találjátok a profilunk.