szia melyik klubb van nyitva napközben tudnál segíteni
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 12. 14. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 23:06

A foryou nagyon jó hétfőnként, ill. csütörtökönként, nem nagy klub, de annál jobban be tud indulni az élet
Ámbátor ha egyszerre érdeklődsz a Magumról és a foryouról... utóbbi 100% ffi hetero hely!

Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra keresünk 45 év alatti párokat.
A foryou nagyon jó hétfőnként, ill. csütörtökönként, nem nagy klub, de annál jobban be tud indulni az élet
Ámbátor ha egyszerre érdeklődsz a Magumról és a foryouról... utóbbi 100% ffi hetero hely!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 14. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 09:05

Törölt felhasználó (4445962)

Sziasztok, swingerforyou szeretnék infót,főleg a hétfői napról.
Tervezzük a rendszeres látogatást, ha már ilyen közel van hozzánk. Ha van bármi kérdés, nyugodtan keressetek, hátha tudjuk már rá a választ.
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2022. 12. 14. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton az adatlapunknak megfelelő párokkal/urakkal szívesen ismerkednénk a Dolce Vitában.
Hi,
Készül innen valaki a 17-ei (szombat) Kink Paradise által megrendezendő BDSM buliba? Helyszín a Győri úti sw klub lesz (S4Y).
Készül innen valaki a 17-ei (szombat) Kink Paradise által megrendezendő BDSM buliba? Helyszín a Győri úti sw klub lesz (S4Y).

Sziasztok! Szombat este a Paradísében párokkal,urakkal ismerkednénk!
Sziasztok,
ma estére keresem csinos hölgy társaságát vagy csatlakoznék szimpatikus párhoz
Swinger klub vagy privát buli is szóbajöhet
ma estére keresem csinos hölgy társaságát vagy csatlakoznék szimpatikus párhoz

Swinger klub vagy privát buli is szóbajöhet
sziasztok házibulit keresek ahová csatlakozhat 27 éves heteró srác. Komárom- Esztergom megye, Budapest, Pest megye.
Érettebb párok társaságának is örülök.
Nagy cici kedvelő vagyok..
Érettebb párok társaságának is örülök.
Nagy cici kedvelő vagyok..
sziasztok,
mi szoktunk. szerdánként (Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2022. 12. 14. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
mi szoktunk. szerdánként (Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2022. 12. 14. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Magnumról írtam korábban, a hozzászólásaim között megtalálod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 14. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 09:06
Törölt felhasználó (4445962)

Vagy esetleg a magnum nyitott napról.
Péntek déltől a S4Y-ba esetleg pár egy közös hancúrra?
Sziasztok Magyarhertelendre szokott járni valaki?
Vagy esetleg a magnum nyitott napról.
Sziasztok, swingerforyou szeretnék infót,főleg a hétfői napról.
Szilveszteri bulit keresek, aki tud valamit kérlek írjon. Köszönöm!
Nyíregyházán kedves idősebb párokat keresek.Vékony nyitott fiú vagyok.
Mit tudtok a Club paradiserol?
Tavaly nagyon odavert a Mikulás parti a Paradiseban. Azóta is emlegetjük.
Legyen az idei, mai még ilyenebb
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2022. 12. 10. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 07:37

Ma a Paradise várunk ha úgy érzed tudsz udvarolni és keményen ............
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...