Ma este lennék kísérője csinos hölgynek egy Bp-i vagy környéki klubba, esetleg privát buliba

Szia! Írtam levelet privátban
(Ez egy válasz g.peter üzenetére (2022. 11. 11. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 11. péntek 16:21

Budapesten vagy környékén keresek magán bulit, ahol csinos feleségemmel részt vehetnénk.
Budapesten vagy környékén keresek magán bulit, ahol csinos feleségemmel részt vehetnénk.
Sziasztok!
Ma este megyek a DLbe, kísérőt keresek. Rólam: SSBBW vagyok, szeretek szexelni és az orált is imádom. Ha szívesen lennél a kísérő, akkor írj üzenetet.
Ma este megyek a DLbe, kísérőt keresek. Rólam: SSBBW vagyok, szeretek szexelni és az orált is imádom. Ha szívesen lennél a kísérő, akkor írj üzenetet.
Sziasztok! Szóló pasiként keresem azt a hölgyet/párt akivel egymás társaságát élvezzük. Rólam pár szóban: Ápolt, normál megjelenésű, nincsen káros szokásaim, tapasztalt pasi, átlagnál nagyobb intim és vastagság.
Azért figyeljetek majd hova mentek, nem mindenhol elfogadott a ffi biszexualiás (van ahol meg igen).
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 21:14
Törölt felhasználó (4685967)

Sziasztok! Havert keresek, akivel lejarhatnank budapesten swinger klubba
Sziasztok! Havert keresek, akivel lejarhatnank budapesten swinger klubba
Sziasztok most Szombaton tartjuk házi bulinkat Szarvason egy szép diszkrét nyaralóba. Nincs belépési díj! Mindenki hoz valamit itóka nasi barmi. Este 6 órától lehet jönni, reggelig tart a buli. Kb 10 párra számítunk..de jobb a + mint a -
ezért még 2 csinos szex imádó hölgytagú parok jelentkezését fogadnánk. Bográcsozunk iszogatunk zene, szép nagy kültéri téliesítve teraszon jakkuzi szauna.. hangulatos vilagítások és finom párcserés s többes szex .

Köszönjük szépen az információt, próbálunk menni..
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 11. 08. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 23:05

30-40 fő (változó), de erős nap. Kellemesek szoktak lenni az esték
Pároknak free ugorjatok le és látjátok. A társaság normális, Tomi nagyon rendet tart (nincs tolakodás, nyomulás).

30-40 fő (változó), de erős nap. Kellemesek szoktak lenni az esték
Pároknak free ugorjatok le és látjátok. A társaság normális, Tomi nagyon rendet tart (nincs tolakodás, nyomulás).
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 08. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 19:39

Törölt felhasználó (4172152)

Sziasztok! Olyan kérdésünk lenne, a győri úti, swingerforyou csütörtök esti programjain volt valaki mostanában? Érdekelne minket, körülbelül hányan,illetve milyen korosztály látogatja ezeket a rendezvényeket. Köszönjük szépen!
Magnum Szaunába megy holnap aktív esetleg? 13:00 kor ?.
Írok privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 08. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 19:39
Törölt felhasználó (4172152)

Sziasztok! Olyan kérdésünk lenne, a győri úti, swingerforyou csütörtök esti programjain volt valaki mostanában? Érdekelne minket, körülbelül hányan,illetve milyen korosztály látogatja ezeket a rendezvényeket. Köszönjük szépen!
Sziasztok!Holnap valószínű Normafán illetve környékén leszek.Klubon kívül ismerkedni vágyó hölgy?
Adatlapunk alapján ismerkedünk.
Olvassatok légyszi,ha magatokra ismertek várjuk a privát üzeneteket kitöltött profilotokról . Pussz
Olvassatok légyszi,ha magatokra ismertek várjuk a privát üzeneteket kitöltött profilotokról . Pussz
Én is így értelmeztem!
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 07. hétfő 06:25

Láttad valahol kiírva, hogy nőknek ingyenes? Én csak párt és szinglit látok kiírva.
Tény, nincs kiírva tételesen hogy csütörtökön is ingyenes a szóló nőknek (ahogy a többi napon), de meglepődnék ha nem így lenne
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 07. hétfő 06:25

Láttad valahol kiírva, hogy nőknek ingyenes? Én csak párt és szinglit látok kiírva.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 07. hétfő 01:45

Női párnál nem releváns a kérdés, mivel ha szóló nőként mennének akkor is ingyenes lenne a beugró
az árpolitikát nem én találtam fel, de szerintem a ffi párosra két szóló ffi árat fognak számolni és csak a nő-ffi páros a páros beugró. Kicsit ha úgy nézzük a beugrót pasinként kell megfizetni.

Női párnál nem releváns a kérdés, mivel ha szóló nőként mennének akkor is ingyenes lenne a beugró
az árpolitikát nem én találtam fel, de szerintem a ffi párosra két szóló ffi árat fognak számolni és csak a nő-ffi páros a páros beugró. Kicsit ha úgy nézzük a beugrót pasinként kell megfizetni.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 07. hétfő 00:46

Érthető az érvelésed és mindenképpen van racionalitása is, de ugyanakkor bennem megfogalmazódik egy másik aspektusa is a kérdésnek. Bár heteróként én sem vagyok érintett a buliban, de ha már rendeznek egy ilyen tematikájú estét, nyilván az elfogadás jegyében, akkor miért ne lehetne egy ffi, vagy egy női pár is pár (persze nehezen szűrhető, hogy ki az ténylegesen), hiszen éppen nekik szól leginkább a rendezvény? Mert így olyan ez, hogy kezet nyújtunk, de csak a kisujjunkat engedjük megfogni. Oké, tudom a bevétel is fontos.......
Érthető az érvelésed és mindenképpen van racionalitása is, de ugyanakkor bennem megfogalmazódik egy másik aspektusa is a kérdésnek. Bár heteróként én sem vagyok érintett a buliban, de ha már rendeznek egy ilyen tematikájú estét, nyilván az elfogadás jegyében, akkor miért ne lehetne egy ffi, vagy egy női pár is pár (persze nehezen szűrhető, hogy ki az ténylegesen), hiszen éppen nekik szól leginkább a rendezvény? Mert így olyan ez, hogy kezet nyújtunk, de csak a kisujjunkat engedjük megfogni. Oké, tudom a bevétel is fontos.......
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 11. 02. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 02. szerda 20:13

Hát szerintem akkor is 2x szóló pasi árat fognak fizetni nem páros belépőjét
Ha két pasi is páros belépő árat kapna akkor kb. mindenki gyorsan összeállna a bejáratnál valakivel hogy féláron menjenek.