Mi is ezt tervezzük.
(Ez egy válasz diedryad üzenetére (2022. 10. 14. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolc környékén tudtommal nincs klub, Bp-n van 5+2 is, mindegyiknek más az erőssége, másban jobb. Attól függ mit kerestek, lehet találni nagyon jó klubokat
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2022. 10. 14. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 20:27

Miskolc környékéről jár pár swinger clubba, vagy házibuliba?
Hova lenne érdemes menni?
Sziasztok
Holnap a Paradise-Szigetszentmiklós nagyon jó partyt ígér Mi ott leszünk ELég sok mindenre nyitottak vagyunk Gyertek legyünk többen Csináljunk egy jó ganget
Holnap a Paradise-Szigetszentmiklós nagyon jó partyt ígér Mi ott leszünk ELég sok mindenre nyitottak vagyunk Gyertek legyünk többen Csináljunk egy jó ganget
Miskolc környékéről jár pár swinger clubba, vagy házibuliba?
Erről a klubrol még nem halottam és gugli sem jóbarátom a témában. Felvilágosítanál kérlek
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 14. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 18:53

Talán a Delight ahol elképzelhetőnek tartom valamelyik tematikus estén, de egyeztess velük előkerül-e náluk társasjáték a nevükben nem tudok nyilatkozni.
Hétfőn 10.17.SW4U
Talán a Delight ahol elképzelhetőnek tartom valamelyik tematikus estén, de egyeztess velük előkerül-e náluk társasjáték a nevükben nem tudok nyilatkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 14. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 18:50
Törölt felhasználó (1002602)

Köszönöm. Nagyjából ismerem a klubokat és teatikájukat. De én most olyan házibuli jellegű összejövetelt keresek ahol erotikus társasjátékkal huncutkodnak.
Köszönöm. Nagyjából ismerem a klubokat és teatikájukat. De én most olyan házibuli jellegű összejövetelt keresek ahol erotikus társasjátékkal huncutkodnak.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 14. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 18:45

Klubokban nem tudok róla, ott egészen másfajta társasjátékok szoktak lenni
érdemes meglátogatni
Minden klubnak más az erőssége, de van amelyik kifejezetten párcserében erősebb (erősen limitálják a szóló pasik számát)

Klubokban nem tudok róla, ott egészen másfajta társasjátékok szoktak lenni
érdemes meglátogatni
Minden klubnak más az erőssége, de van amelyik kifejezetten párcserében erősebb (erősen limitálják a szóló pasik számát)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 14. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 18:41

Törölt felhasználó (1002602)

Sziasztok! Lehet hogy itt olvastam nrm tudom. De asszem létezik társaság vagy klub akik szerveznek pároknak erotikus társasjáték estet! Tudtok erről valamit?
Sziasztok! Lehet hogy itt olvastam nrm tudom. De asszem létezik társaság vagy klub akik szerveznek pároknak erotikus társasjáték estet! Tudtok erről valamit?
Október 20 án Szarvason egy 10 fős házi bulit rendeznék , kellemes csinos
hölgytagú házaspárok jekentkezését varom. 30/40 es korosztály, szép igényes környezetben, jakkuzival szaunával, finom italozás buli szex. Itt alvás adott, patyolat tiszta szobákkal. Saját nyaralónkba. 5 házaspár max, kényes beképzelt párokat nem várunk.kovetkező buli Nov 12 Szombat.
hölgytagú házaspárok jekentkezését varom. 30/40 es korosztály, szép igényes környezetben, jakkuzival szaunával, finom italozás buli szex. Itt alvás adott, patyolat tiszta szobákkal. Saját nyaralónkba. 5 házaspár max, kényes beképzelt párokat nem várunk.kovetkező buli Nov 12 Szombat.
Ismerjük a Budaörsit ,ott a TT van.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 11. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 22:17

Győrben nincs állandó swinger, max. házibulik. Mindazonáltal Győr - Budaörs kb. egy óra a pályán, na ott már van klub (szombatonként bőven 100 fő feletti létszámmal).
Győrben nincs állandó swinger, max. házibulik. Mindazonáltal Győr - Budaörs kb. egy óra a pályán, na ott már van klub (szombatonként bőven 100 fő feletti létszámmal).
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2022. 10. 11. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 11. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 20:56
Törölt felhasználó (343129)

Győr környéki swinger buliba csatlakoznánk.
Győr környéki swinger buliba csatlakoznánk.
Hát egy swingerklubban többnyire elég pajzának az emberek

A "motorosok" fórumba nem írtad be - véletlenül maradt ki...?
(Ez egy válasz NaturistGreen üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 09. vasárnap 16:29

Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nyíregyházán kedves párt párokat keresek.Vékony diszkrét fiúka vagyok.