Sziasztok! Ma este a Paradisèben párokkal, urakkal ismerkednènk!
Mi is megyünk
(Ez egy válasz hencirobi üzenetére (2025. 05. 31. szombat 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Párokkal és Lányokkal ismerkednénk.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Faszimado Transzi vagyok.Szombathely mellett Nemeskolta közelében délután aki szopatna és dugná a csillogó seggem vagy jól lehugyozna egy pléden az írjon.Többen isjöhettek egyszere.
Sziasztok.Jövő hétvégén péntek,szombat,vasárnap Tisza tónál nudizást swingerezést kedvelő párokat fogadok telkemen csendes nyugodt helyen.privátban érdeklődjetek.
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok Kaposvár és Nagyatád környékén találkoznék/ismerkednék lánnyal/párral! ☺️
Sziasztok, keresünk, sportos ,VALÓDI , videó hívást vállaló ,többesben tapasztalt fiúkat privát buliba.
Többi privátban.
Többi privátban.
Sziasztok
Ma valaki swing 4 you?
Ma valaki swing 4 you?
Sziasztok! Ezen a hétvégén (06.07.) Tatabányán leszünk,szívesen ismerkednénk,találkoznánk ott párral!

Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok! Én férfiként 34, párom hölgyként 22, keresünk állandó 35év és a fölötti férfit állandó mulatozásra!!
Nagyon sok mindenre nyitottak vagyunk! Talán később több is lehet belőle!! Ha magadra ismersz írj és ismerjük meg egymást!! Sziasztok!!
Nagyon sok mindenre nyitottak vagyunk! Talán később több is lehet belőle!! Ha magadra ismersz írj és ismerjük meg egymást!! Sziasztok!!

Sziasztok szombat este a durer kertben ismerkednenk max 35 eves parral! Csak parral! Privatban varjuk a megkereseseket !
S ezt miért nem valamelyik klubban teszitek? :o Ott egyértelmű a helyzet, a Dürerben meg ezer ember között elég nehéz kivitelezni a storyt ha úgymond már mozgalmasabb eseményekre kerülne sor
Ja és a klubokban több pár van - ha valamelyik nem jön be, akkor ott a másik, ott könnyen lehet találni a 4 igenre más párokat, míg egy normál szórakozóhelyen elég macerás. (Ez egy válasz pindurrpandurrok üzenetére (2025. 06. 04. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 18:30

Ja és a klubokban több pár van - ha valamelyik nem jön be, akkor ott a másik, ott könnyen lehet találni a 4 igenre más párokat, míg egy normál szórakozóhelyen elég macerás. (Ez egy válasz pindurrpandurrok üzenetére (2025. 06. 04. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok szombat este a durer kertben ismerkednenk max 35 eves parral! Csak parral! Privatban varjuk a megkereseseket !
Most juni 8 estére keresünk bisex lányt, párt kölcsönös élvezetekre. Helyel rendelkezünk Győrbe! Össze szokott trió vagyunk csinos 30 éves bisex csajunkal keresünk.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
06.07. Szombat.
Keresünk Non profit privát Partyt.
Vagy egy két profilunknak megfelelő párt ,
fogadni tudunk
Kalocsán
Keresünk Non profit privát Partyt.
Vagy egy két profilunknak megfelelő párt ,
fogadni tudunk
Kalocsán
Ma este Dreamland-ben tali ápolt, sportos pasikkal?
Az a hely arról híres
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2025. 06. 06. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85