Sziasztok.
Ápolt,nyitott,sportos pár vagyunk.
Partnereket keresünk közös swinger látogatásához.
Ápolt,nyitott,sportos pár vagyunk.
Partnereket keresünk közös swinger látogatásához.
Érdeklődnék,hogy Bécsben a Lovekino- ban járt e már valaki?
Mennénk meglátogatni 4-en és kíváncsiak vagyunk mit tudni róla.....
Mennénk meglátogatni 4-en és kíváncsiak vagyunk mit tudni róla.....
Február 21 pénteken, utóvelentájnnal egybekötött farsangi buli Budapesten a 9. kerületi objektumunkban. Nem szokásunk sűrűn tematikus bulit szervwzni, de a farsanggal kívételt teszünk. Öltözzünk be valami szexi ruhába, pasik elő az uniformist, csajok egy doktornőre mindig felizgulunk, de természetesen ha valaki csak egy sima szemmaszkban jönne, vagy sajtos tejfölös lángosnak szeretne öltözni, az is megengedett. Nem kötelező természetesen a jelmez, csak ajánlott, mi biztosan beöltözünk. Melinda és Péter
Sziasztok.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Valaki ismer olyan lehetőséget oldalt vagy valami fórumot ahol lehet is valós párokkal ismerkedni?
Privátban légyszi
Privátban légyszi
ma szauna est,Jövőhéten valentin napi swinger buli!
Csinos alkatú 25-40 es parokat keresünk többes kis kikapcsolódásra. Swingerezéshez ahol nincs tömeg. Üdv Anita
Remélem....
(Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdemes lemenni szombaton?
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2025. 02. 08. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma estére 1-2 átlagos/normál alkatú párt tudunk fogadni budapesti lakásunkba. A jelentkezéseket privát üzenetben kérjük

Valaki ma innen for you?
Lányok, párok?
Lányok, párok?
Idősebb párokkal ismerkednék!

Sziasztok.Szivesen ismerkednenk parokkal Kazincbarcika-Ózd közelében akik itt ott kiruccannak Budapestre klubbokba.Mi 52-48 éves házaspár
vagyunk.Kiszeretnenk próbálni a többes szexet valamellik klubban azert keresünk valakit akinek van mar tapasztalata a klubbi életben.
vagyunk.Kiszeretnenk próbálni a többes szexet valamellik klubban azert keresünk valakit akinek van mar tapasztalata a klubbi életben.
Párokat keresünk,párcsrés szexre. Kor nem fontos csak a szimpátia.
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk
Sziasztok.
Ma ki megy tiktak?
Ma ki megy tiktak?
Sziasztok este lesz pár vagy hölgy Gloryba? Ismerkednénk
Telt párként keresünk hétvégi izgalmas programot vagy esetleg telt bi hölgyet aki szivesen csatlakozik hozzánk egy club látogatáshoz

Sziasztok! Voltunk már clubot nézni tetszett is! Lányos játék ami első körben érdekes számunkra! Egy tapasztalt párt keresnénk akik segítenének meg indulni! Köszi
Mi leszünk a szülinapi buliban szombaton Szatymazon
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 02. 02. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 02. vasárnap 09:22

Februar 8. Három Majomba szülinapi buli lesz. Ki jön ki velünk oda?