Sziasztok! Február 7-én, péntek estére tud valaki egy jó bulit Budapest-Monor viszonylatban? Köszi

Az bennünket is érdekelne.
(Ez egy válasz 987654321 üzenetére (2025. 02. 04. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 04. kedd 08:46

Heves megyében van swinger club, vagy olyan társaság akik swingerpartyt szerveznek?
Heves megyében van swinger club, vagy olyan társaság akik swingerpartyt szerveznek?
Párokat keresünk,párcsrés szexre. Kor nem fontos csak a szimpátia.
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk
Február 6.-án Csütörtökön vár titeket a Swinger Yours csapata, a 9. kerületbe egy pasi többes bulival, ami nem Gangbang csak olyan szóló hölgyek, párok érkeznek, akik szeretnek egy akár több férfival is lenni, közös szimpátia alapján. 25-35 fő közötti létszám, 20:00-2:00 h között. Privátban tudom küldeni a weboldalunk címét, ahol az eseményeink és a swinger Podcast adásaink megtalálhatóak.
Csinos alkatú 30-40 es párokat keresünk közös hazi swinger buliba kikapcsolódni. Tapasztalat előny
Holnap (hétfőn) párként (L35F45)szívesen mennénk le Gloryba vagy Hegedűsbe, ha más párral/párokkal tudnánk egyeztetni. Írj ha érdekes lehet nektek is!
Sziasztok.Valamikor a közeljövöben szeretnenk meglatogatni vallamellik Budepesti klubbot.Meg nem voltunk ilyen helyen de szeretnénk kipróbalni elvegre egyszer élünk.Szeretnenk megismerkedni a közelünkböl(Ózd-Kazincbarcika) hasonló párokkal akik szoktak járni szabadidejükben klubbokba szórakozni.Szívesen társulnánk hozzájuk.
Sziasztok
Hölgy aki esetleg kíváncsi ,klubba először lemenne egy lazább nap kísérővel ,mai nap.?
Hölgy aki esetleg kíváncsi ,klubba először lemenne egy lazább nap kísérővel ,mai nap.?
Februar 8. Három Majomba szülinapi buli lesz. Ki jön ki velünk oda?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Párokat keresünk,párcsrés szexre. Kor nem fontos csak a szimpátia.
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk
Írtam privátban
(Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma este swinger bulit Budapesten tudtok ajanlani !!?
En hozzám jöhettek
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025.02.15.én Valentin napi swinger buli!Aki nem fél az jelentkezzen!!
Sziasztok.
Ma ki megy innét Tiktakba?
Ma ki megy innét Tiktakba?
Gyertek Tiktakba, vagy rendezzetek ti bulit
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Mi is ott voltunk csütörtök este. Sokan voltak.
(Ez egy válasz Betti-Tomi üzenetére (2025. 01. 31. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 07:46

Sziasztok! Megkérdezhetem milyen volt a csütörtök este? Rég óta tervezünk menni mi is.
Köszi!
Köszi!
Helló.pesten hol van Swinger..?