Sziasztok!
Csini párokkal ismerkednénk ma este.
Csini párokkal ismerkednénk ma este.
Sziasztok!
Mi is ott leszünk (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is ott leszünk (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Komoly szubmisziv not vagy cuckold part (bi is lehet) keres egy nagyfarku (20cm) inteligens jo humoru ferfi gyor kornyekerol...

Sziasztok! Holnap jön valaki a Tik Takba?
Sziasztok! Ma este buliba mennék. Vagy hölgy társaságát keresem.

Hány órától ??
(Ez egy válasz MelcsiPeti üzenetére (2025. 01. 24. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 13:34

Sziasztok. Ma estére keresnénk párokat, vagy Férfit. Max 42 korig, normál testalkat . Nem tudjuk még merre indulunk. Szabadtér, autó, fürdő, klub, még minden esélyes. Találkozás előtt vidtóhívás szükséges.
Köszönjük.
Köszönjük.
Budapesti 50+ pár keres párt**:
Diszkrét és ápolt kapcsolatra vágyó budapesti pár vagyunk. Ha ti is nyitottak vagytok a közös programokra, jelentkezzetek!
Diszkrét és ápolt kapcsolatra vágyó budapesti pár vagyunk. Ha ti is nyitottak vagytok a közös programokra, jelentkezzetek!
Sziasztok. Ma estére keresnénk párokat, vagy Férfit. Max 42 korig, normál testalkat . Nem tudjuk még merre indulunk. Szabadtér, autó, fürdő, klub, még minden esélyes. Találkozás előtt vidtóhívás szükséges.
Köszönjük.
Köszönjük.
Január 31én pénteken budapesti kultúrintézményünkben társasági összejövetelt tartunk. Franz Kafka hatása a kései pluralizmusra - megvitatása biztosan nem lesz, ellenben vidám házibuli hangulat igen. Párok, lányok, pasik jelentkezését várjuk privátban.

Pár cserés kapcsolatot keresünk Budapesten**:
Budapesti 50-es éveiben járó pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk diszkrét és ápolt másik párt. Ha ti is készen álltok a közös programokra, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
Budapesti 50-es éveiben járó pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk diszkrét és ápolt másik párt. Ha ti is készen álltok a közös programokra, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Legjobb buli mi nagyon várjuk!!
(Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 20. hétfő 15:45

Sziasztok.
Jan.25.én ismét igényes privát swinger bulit szervezünk Piliscsaba mellett.Házibuli jelleggel,válogatott jó fej vonzó párokkal akár kezdőknek is!Részletekért bátran keressetek privátban....
Jan.25.én ismét igényes privát swinger bulit szervezünk Piliscsaba mellett.Házibuli jelleggel,válogatott jó fej vonzó párokkal akár kezdőknek is!Részletekért bátran keressetek privátban....

Sziasztok! A hétvégére (01.24,25.) szóló férfiként keresnék igényes társaságot, akár klub, akár privát rendezvény céljából. Klub tekintetében esetleg mi lenne a javasolt és melyik nap a szerencsésebb választás. Illetve az 23:00-24:00 közötti érkezés késői-e hasonló rendezvényen? Köszönöm
Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Szép estét Feb13-16 igHerceghalmi Wellness hotelba tartózkodunk.Párokkal szívesen ismerkednénk.Férfiakat semmilyen formában nem keresünk
Sziasztok, hogy alakul a hétvégi szórakozásotok? Privátban írtam
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2025. 01. 21. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 19:01

Sziasztok!
Párommal péntek estére keresnénk valami bulikát mókázni. Párok, férfiak, nők, mindenkire nyitottam vagyunk egy kellemes estére.
Párommal péntek estére keresnénk valami bulikát mókázni. Párok, férfiak, nők, mindenkire nyitottam vagyunk egy kellemes estére.

Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok ma valaki swinger klubba tervez menni? DL be pl?
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Pécsen hétköznap van valamire lehetőség?