Holnap kint lesztek akkor a 3 majomba?
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap ki jön a
Három majom Swingerbe?
Három majom Swingerbe?
Sziasztok. Ma este DL ben leszünk párommal. Párokkal , pasikkal ismerkednénk gabalyodnánk női bi férfi hetero alapon

Sziasztok. A héten szombaton megy valaki Mohács ra? Érdekelne milyen stb.. hölgyek valaki velem? Írjatok bátran köszönöm ha meg osztod a véleményed
Október 11 clothed men naked female party. Párok, lányok pasik jelentkezèsèt várjuk
Köszönjük szépen. Akkor mást kell kitalálni .. :/
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 19:36

Sziasztok!
Sem Debrecenben, sem a keleti régióban nincs swinger club. Nyíregyházán volt egy kis 8deig, de már az sem működik.
Legközelebb Budapesten vagy Szegeden találtok swinger clubot.
Sem Debrecenben, sem a keleti régióban nincs swinger club. Nyíregyházán volt egy kis 8deig, de már az sem működik.
Legközelebb Budapesten vagy Szegeden találtok swinger clubot.
Sziasztok! Pénteken vagy szombaton mennék Gloryba. Ha bárkinek lenne kedve ott összefutni/ismerkedni az jelezze bátran.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok!
Legközelebb Budapesten vagy Szegeden találtok swinger clubot. (Ez egy válasz Gedeon222 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Legközelebb Budapesten vagy Szegeden találtok swinger clubot. (Ez egy válasz Gedeon222 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Swinger*
(Ez egy válasz Gedeon222 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 16:01

Sziasztok. Debrecenben leszünk hétvégén feleségemmel és születésnapja alkalmából Singer klubot keresnénk.
Találtunk 1 et , de nem tudjuk hogy üzemel e még ..
Esetleg ha valaki tud kérem írjon
. Köszönjük szépen !!

Sziasztok. Debrecenben leszünk hétvégén feleségemmel és születésnapja alkalmából Singer klubot keresnénk.
. Köszönjük szépen !!

Sziasztok,
Szeptember 28. Szombat Limitless vegyes korosztály 30-60 fő ,
Október 3. Csütörtök 30-40 fő, pasitöbbletes buli
Október 12. Csak 45 év alattiaknak Youngest
Minden bulira várunk szóló hölgyeket, párokat és férfiakat a nemek arányára mindig figyelünk.
Írjatok privibe és küldjük a weboldalunk elérhetőségét és, aki szívesen belehallgatna a Swinger Yours néven hallhatóak a swinger Podcast adásaink is
Szeptember 28. Szombat Limitless vegyes korosztály 30-60 fő ,
Október 3. Csütörtök 30-40 fő, pasitöbbletes buli
Október 12. Csak 45 év alattiaknak Youngest
Minden bulira várunk szóló hölgyeket, párokat és férfiakat a nemek arányára mindig figyelünk.
Írjatok privibe és küldjük a weboldalunk elérhetőségét és, aki szívesen belehallgatna a Swinger Yours néven hallhatóak a swinger Podcast adásaink is

Sziasztok!
Péntek este buliba csatlakoznánk, 40-es vékony, sportos pár vagyunk.
Péntek este buliba csatlakoznánk, 40-es vékony, sportos pár vagyunk.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok.
Október 12re igényes, pasit és párt keresünk Pesten.
Október 12re igényes, pasit és párt keresünk Pesten.
sziasztok!
házibuliba csatlakoznék, kérlek írj privátot!
házibuliba csatlakoznék, kérlek írj privátot!
sziasztok!
esetleg ma jön valaki a Gloryba?
esetleg ma jön valaki a Gloryba?
Sziasztok!
Valaki esetleg Bácskiskunban nem szervezne privát házi bulit? Aki igen, kérem irjon privátot. Köszi!
Valaki esetleg Bácskiskunban nem szervezne privát házi bulit? Aki igen, kérem irjon privátot. Köszi!
Sziasztok esetleg a közeljövőben tudd valaki házi bisex swinger bulit?heves megye elöny.