Hölgy partnert keresek swinger buli látogatáshoz, Budapest és környékén
Nyáron elindultak havi egy szombat napközbeni bulival is. 11-17 között.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Péntek este esetleg tervez valaki Tiktakba jonni? 30as sportos pár vagyunk! Örülnénk hasonló korú csinos pároknak
Péntek este esetleg tervez valaki Tiktakba jonni? 30as sportos pár vagyunk! Örülnénk hasonló korú csinos pároknak

Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok, de mindig is érdekelt a swinger. A Swinger4you péntek délutáni napja milyen szokott lenni? Mekkora létszám, milyen korosztály? Érdemes-e elsőre ide menni, stb... Akár privátban is (35/F) Köszönöm
Teljesen kezdő vagyok, de mindig is érdekelt a swinger. A Swinger4you péntek délutáni napja milyen szokott lenni? Mekkora létszám, milyen korosztály? Érdemes-e elsőre ide menni, stb... Akár privátban is (35/F) Köszönöm
Sziasztok, hölgy partnert keresek swinger buli látogatáshoz, Budapest és környékén. Természetesen neked nem kerül semmibe.
Nappali buli nem csak szerdán van?
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 07:40

Sziasztok,
Tervezi valaki, hogy szombaton jön a Club Paradise nappali bulijára? Remek idő lesz hozzá
Tervezi valaki, hogy szombaton jön a Club Paradise nappali bulijára? Remek idő lesz hozzá

Rovinj Punta Kriz augusztus 15-18 ismerkednénk.
Sziasztok,

Sziasztok hètvègère keresünk lányt vagy párt női bi párcserès szexre.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szombaton ki jön a 3 majomba Szatymazra?
Hi
Hölgy Ma aki lejönne Gloryba?
Hölgy Ma aki lejönne Gloryba?
Szívesen ismerkedem itt Berényben
Péntek délutánokra keresem csinos partnernőmet elsősorban Budapesten swinger klub (SwingerForYou) látogatására. Ha még sosem voltál klubban és szeretnél egy jófej kísérőt, aki elkalauzol, akkor én állok rendelkezésre. Érezzük jól magunkat abban a néhány órában. Egy kis dumálás, egy kis jakuzzi, aztán majd alakul. Írj, ha szimpatikus lehetek számodra. : )
Sziasztok.
Aug.24.én ismét bulit szervezünk Zsámbék mellett!(Gyermely)Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,házibuli jelleggel!Jó idő esetén medencézéssel,(csak egy opció)!
Színvonalas kaja,jó hangulat garantált!
Szívesen látunk még jó fej normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban.....
Aug.24.én ismét bulit szervezünk Zsámbék mellett!(Gyermely)Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,házibuli jelleggel!Jó idő esetén medencézéssel,(csak egy opció)!
Színvonalas kaja,jó hangulat garantált!
Szívesen látunk még jó fej normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban.....

Miskolc-Lillafüred körül privát bulira szívesen elmennénk jövő hét bármelyik napján.
50/37, vékony, sportos, intelligens pár vagyunk.
50/37, vékony, sportos, intelligens pár vagyunk.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok esetleg lenne itt olyan pár aki delután 16-17körül győrben egy kis talákozáshoz a szabadban.... ?
lehet több jelenzkező is

Kolozsváron tudtok ajánlani esetlek jó swinger klubot?
Szia! A klub szuper, minden rendben volt, a miliő,a tisztaság, a személyzet kiváló! Ajánljuk mindenkinek! A hatása alatt vagyunk azóta is! Pedig mi csak egymással voltunk! Menjetek el próbáljátok ki!
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)