Nyíregyházán kedves párt párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
Valaki tervez ma menni a tik tak ba?
Valaki tervez ma menni a tik tak ba?
Melyik pesti klubban van hét elején is nagyobb élet?Köszi
Ma este nálunk bulííííí!

Sziasztok!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Holnap estére be vagyok jelentkezve swinger klubba... társakat keresek hozzá...
Elnézést, szombat estét szerettem volna írni, aznap megyünk a Paradisebe mi is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 13:26
Törölt felhasználó (4172152)

Sziasztok! Holnap azaz pénteken este várhatóan többen leszünk. Jelen állás szerint, csak a mi ismeretségi körünkből lesz 4 pár illetve 1-2 szóló hölgy a Paradise -ban
Szia! Igen, amit írsz, is járható út. Ettől függetlenül, amikor kiírjuk a fórumra, saját lakásunkban találkoznánk az általam elvárt paraméterekkel 2hy pasival, sokan írnak. Pár napja beírtuk, a Club Paradiseben ismerkednénk pénteken este, épp 0 a jelentkező.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Sziasztok! Szombat este a Paradísében párokkal,urakkal gabalyodnánk!
Baszni, szopni szerető, többes kényeztetést imádó, nőies, lógó cicis feleség, kevés szabadidóvel, párja jelenlétében keres kalondokat smile sosem azonnalra, üzenetben
Sziasztok! Ma este beszállnék egy jó buliba

Sziasztok! Holnap azaz pénteken este várhatóan többen leszünk. Jelen állás szerint, csak a mi ismeretségi körünkből lesz 4 pár illetve 1-2 szóló hölgy a Paradise -ban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 12:30
Törölt felhasználó (875931)

Hát az nem valami sok! köszönöm a választ
Hát az nem valami sok! köszönöm a választ
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2022. 09. 23. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 12:27

Sziasztok! Augusztusban voltunk, azt hiszem 5 pár és 3-4 pasi és 3-4 lány volt.
Sziasztok! Augusztusban voltunk, azt hiszem 5 pár és 3-4 pasi és 3-4 lány volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 12:22
Törölt felhasználó (875931)

Sziasztok!Tudja valaki hogy a paradiseben pénteken milyen létszámban szoktak lenni?
Sziasztok!Tudja valaki hogy a paradiseben pénteken milyen létszámban szoktak lenni?
Sziasztok!
Első swinger látogatásra egy egyedülálló igényes 37 éves férfinak melyik klubb lehet a legjobb választás?
Valaki mesélne a tapasztalatairól?Megéri vagy neméri?
Első swinger látogatásra egy egyedülálló igényes 37 éves férfinak melyik klubb lehet a legjobb választás?
Valaki mesélne a tapasztalatairól?Megéri vagy neméri?
Győr környéki sw buliba betársulnánk.
Szép napot ☀️, szombat/24/este kis létszámú bulit szervezünk/10-12-fő/A létszám még nem teljes ezért várunk huncutkodni vágyó hölgyet ,párt párokat, A helyszín diszkrét magánház,
Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra keresünk 45 év alatti párokat.