A nappali swinger partykról van tapasztalat és info? Mennyire éri meg elmenni rá és melyik sw klubba? Válaszolat előre is köszönöm.
Köszönöm. Első bálozók lennénk. Illetve csak a feleségem. Főleg az tetszene ha csábíthatna. Ezért kulturált helyet keresek. Nem húspiacot.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 10:18

Látja a fórumot az "illetékes", jelzi majd ha gondolja, magam részéről csak annyit tudok nyilatkozni hogy nagyon jó hely és remek a buli

Látja a fórumot az "illetékes", jelzi majd ha gondolja, magam részéről csak annyit tudok nyilatkozni hogy nagyon jó hely és remek a buli
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 10:12

Törölt felhasználó (1002602)

Sajnos a delightról semmi információt nem találok. Tudnál segíteni?
Sajnos a delightról semmi információt nem találok. Tudnál segíteni?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 09:12

A DL, S4Y, TT mellett a Paradise és a Dolce Vita ami nagyobb klub, illetve a Delight de amennyire tudom az meghívásos (de nem nehéz megtalálni a kontaktot

A DL, S4Y, TT mellett a Paradise és a Dolce Vita ami nagyobb klub, illetve a Delight de amennyire tudom az meghívásos (de nem nehéz megtalálni a kontaktot
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 07:33

Sziasztok,
Pesten és környékén a Dreamland, S4Y, Tiktak swinger klubon kívül tudtok más swinger klubról?
Pesten és környékén a Dreamland, S4Y, Tiktak swinger klubon kívül tudtok más swinger klubról?
Sziasztok,
Valaki tudna infot adni Bécsi szwinger clubrol
Ez csak az egyik, talán kevésbé előnytelen elgondolás volt, aztán akadt még néhány, ami mondjuk a többi swinger klub esetében alap, pl. a telefonos kommunikáció. Elemben face profilt követeltek meg a bejelentkezéshez (és a többi), ami mondjuk már inkább aggályos! Nekem éppen nincs, de ismerőseimnek, akinek van és élik ezt az életformát sem feltétlenül szeretnék egy ismeretlen sw klub, ismeretlen üzemeltetőjének előre kiadni a személyes adataikat. Megint más, ha valahol valaki már többször megfordult és úgy egy kialakult kölcsönös bizalom után csatlakozik az adott klub face csoportjához, bár azért ebben is van rizikófaktor, nem is kicsi.........
Ettől függetlenül, talán levehetnék már a "nyaralás után visszatérünk" szlogent a honlapról, így október vége felé, vagy 4 hónapja ugyanis ezt hirdetik. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 18. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 18. kedd 20:45
Ettől függetlenül, talán levehetnék már a "nyaralás után visszatérünk" szlogent a honlapról, így október vége felé, vagy 4 hónapja ugyanis ezt hirdetik. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 18. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudtommal nincs... mondjuk éjféli zárással alapból kérdéses volt mennyire fog tudni felfutni egy új hely (de ez a magánvéleményem).
Elvileg annyi neki, mégse klub lesz, más lesz a koncepció, de magán bulikra bérelhető lesz. Kár érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 18. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 18. kedd 15:24
Törölt felhasználó (2310002)

sziasztok! csak informálódási szinten kérdezzük. az újnak szánt SECRET klubb már be is zárt?
Tudtommal nincs... mondjuk éjféli zárással alapból kérdéses volt mennyire fog tudni felfutni egy új hely (de ez a magánvéleményem).
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 18. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! csak informálódási szinten kérdezzük. az újnak szánt SECRET klubb már be is zárt?
Ezt én is követem. Jónak tünik a hely. De gogli már nem jó barát az ügyben

Sziasztok, 2 hét mulva mennék swinger buliba, addig nővel, párral venném fel a kapcsolatot... Írjatok levelet. Köszönöm
Sziasztok!
Pénteken gender free party a sauna 69-ban. Ki jönne el velem?
Pénteken gender free party a sauna 69-ban. Ki jönne el velem?

Október 23 dèlutàn szívesen fogadok helyemen délutàni talàlkozàsra, lazulàsra pàrokat, tàrsasàgot, ismerősöket, akik már jàrtak nàlam.
Nyíregyházán kedves párt párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Köszönjük válaszát, de a kérdés arra vonatkozott, hogy Miskolc környékéről pár jár-e Pest vagy környékére klubba.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 14. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 21:57

Miskolc környékén tudtommal nincs klub, Bp-n van 5+2 is, mindegyiknek más az erőssége, másban jobb. Attól függ mit kerestek, lehet találni nagyon jó klubokat

Sziasztok, szívesen csatlakoznék swingerező párokhoz, bár pasiként erre kevés esélyt latok de egy próbat meger
jókepű magas jó megjelenésű pasas vagyok nagy mérettel. :*

Bocsi! A gc gondolom glori!? De a dch nem tudom melyik hely
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 10. 15. szombat 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismerjük egymást, még reègről,a 16-ból. Örülök,hogy újra nyeregben vagy