Kirándulunk. Fürdeni megyünk Tiszanánára. Ha párt érdekel, írjon!
Jövő pénteken elhívunk benneteket
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 10. 21. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 21. péntek 09:13

Ma este ha meghív minket vki a dreamland-be, szívesen elmegyünk!

Október 29én hotwife bulit tartunk, párok, lányok, fiúk részvételével. Létszám 20-25 fő lesz, várunk jelentkezőket.

Lányokkal,Párokkal ismerkednénk.
Pasikkal csak Nagy mérettel,hellyel rendelkezővel,előny ha tudsz és szeretsz masszìrozni.
Adatlaplapot se árt olvasni néha....
Privát üziket várunk...
Pasikkal csak Nagy mérettel,hellyel rendelkezővel,előny ha tudsz és szeretsz masszìrozni.
Adatlaplapot se árt olvasni néha....
Privát üziket várunk...
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!!! Mikor indul be az élet a gloryban? Nincs itt még senki
Ha vki elhív ma minket a Dreamland-be szívesen elmegyünk!
Ma este ha meghív minket vki a dreamland-be, szívesen elmegyünk!

Sziasztok,
Swingerklub látogatásokhoz keresem igényes, szexi hölgy partnerem. Akár swingerklubon kívüli találkozások is lehetségesek. Kérem privát üzenetet írj, ha csatlakoznál hozzám.
Swingerklub látogatásokhoz keresem igényes, szexi hölgy partnerem. Akár swingerklubon kívüli találkozások is lehetségesek. Kérem privát üzenetet írj, ha csatlakoznál hozzám.
Sziasztok!
Ma gender free day a sauna69-ben. Fiúk, lányok, párok, transzik? Ki tart velem?
Ma gender free day a sauna69-ben. Fiúk, lányok, párok, transzik? Ki tart velem?

Szia,
Köszi szépen, bár nyugodtabban vágnék bele pár bíztató beszámolót, vagy véleményt olvasva
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 23:25
Köszi szépen, bár nyugodtabban vágnék bele pár bíztató beszámolót, vagy véleményt olvasva

Helló Cimbora!
Ha megnézed, jó szórakozást és majd mesélj kérlek!

Sziasztok
Keresük azt a párt akivel dec.9 a freedom fetishen közelebbről is megismerkedhetnénk .
Keresük azt a párt akivel dec.9 a freedom fetishen közelebbről is megismerkedhetnénk .
Helló Cimbora!
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 18:50

Sziasztok,
Fontolgatok egy péntek esti DL látogatást. Érdekelne, hogy milyenek jellemzően a pénteki partyk? Hallottam jót, rosszat egyaránt. Én július végen vagy augusztus elején voltam utoljára, akkor nagyon jó volt. Már-már a régi, évekkel ezelőtti időket idézte
Fontolgatok egy péntek esti DL látogatást. Érdekelne, hogy milyenek jellemzően a pénteki partyk? Hallottam jót, rosszat egyaránt. Én július végen vagy augusztus elején voltam utoljára, akkor nagyon jó volt. Már-már a régi, évekkel ezelőtti időket idézte
Pedig nem kell messzire menni! Ha visszanézel néhány sorral lejjebb, mondjuk az én előző üzenetem alatti bejegyzést, akkor meglátod, hogy a névazonosság nem véletlen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 10:12

Törölt felhasználó (1002602)

Sajnos a delightról semmi információt nem találok. Tudnál segíteni?
Ez azért elég sarkos és legfőképp keserű megközelítés. Én nem egyszerűsítenem le ennyire. Sokféleképpen alakítható az ismerkedés menete. Azért nem ennyire vészes a helyzet szerintem. Sok múlik a kezdeményező félen, milyen jeleket ad, stb..a jelentkezők közül pedig időben lehet szűrni. Nyilván azért több az esély a nagyobb létszámú helyeken...
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 22:09

Pedig mindegyik az ! Zavarosban jobb halászni ott még esélyes öszinte pár mindehol máshol csak hazugság semmi valós emberi érzés!!
Pedig mindegyik az ! Zavarosban jobb halászni ott még esélyes öszinte pár mindehol máshol csak hazugság semmi valós emberi érzés!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 12:24
Törölt felhasználó (1002602)

Köszönöm. Első bálozók lennénk. Illetve csak a feleségem. Főleg az tetszene ha csábíthatna. Ezért kulturált helyet keresek. Nem húspiacot.
Pénteken az estét, éjszakát szívesen töltenénk egy kellemes társasággal.
Sziasztok.10,22,szombat,Balatonberèny swházibuli.Info privibe.
Sziasztok,
A nappali swinger partykról van tapasztalat és info? Mennyire éri meg elmenni rá és melyik sw klubba? Válaszolat előre is köszönöm.