Sziasztok! Mit kell , lehet tudni az Egyesületről? Érdekel minket. Minden tájékoztatást szívesen veszünk!
ma este lennék kísérője csinos hölgynek vagy csatlakoznék párhoz
21 óra körül mennék ma a TikTak-ba, írj privátot ha szimpi vagyok
köszi
21 óra körül mennék ma a TikTak-ba, írj privátot ha szimpi vagyok

Budapesti házi swingerbulikra keresnénk párokat, esetleg lányokat, 35 éves korig. Csak női bi. Szeretnénk létrehozni egy fiatalos közösséget.
Sziasztok! Sopron környékén lenne ilyen hely?
Mea culpa, félreértettem valamit, érezd jól magad a swinger világában
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 19. szombat 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 16:25

Törölt felhasználó (4689889)

Nem értem, miből gondoltad, hogy másik helyre akartam volna menni?
Sziasztok, szerda este készülök Pest felé venni az irànyt egy jó buli reményében! Gyöngyöstől lesz szabad hely az autóban ! Érdekel esetleg valakit?
Sziasztok!
11.25-én tervezünk menni a TikTak-ba. Korunkbeli párt keresünk, aki velünk tartana.
11.25-én tervezünk menni a TikTak-ba. Korunkbeli párt keresünk, aki velünk tartana.
Nem te, hanem azt ajanlottad menjen le a pár a dl-be pasit vadaszni. Sok ertelme nem lenne befizetni egy swinherclibba azert hogy elmenjenek a berelt lakasba..
50éves szabolcs megyei házaspár kis létszámu buliba,swingerbe beszálna,akár 3as négyes feláláshoz is csatlakoznánk
Sziasztok! Bi hölgy taggal keresünk harmadiknak lányt!
Sziasztok,
ma este lennék kísérője csinos hölgynek vagy csatlakoznék párhoz TikTak látogatásra
ma este lennék kísérője csinos hölgynek vagy csatlakoznék párhoz TikTak látogatásra

Nem értem, miből gondoltad, hogy másik helyre akartam volna menni?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 11. 19. szombat 02:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 02:47

A DL-ből ha már bent vannak a pasik akkor nem nagyon mennek ki külön programra amíg tart a buli, illetve ha már bent van valaki akkor miért akarna onnan egy másik helyre elmenni? Adott hozzá a hely, törcsi stb ott helyben.
A DL-ből ha már bent vannak a pasik akkor nem nagyon mennek ki külön programra amíg tart a buli, illetve ha már bent van valaki akkor miért akarna onnan egy másik helyre elmenni? Adott hozzá a hely, törcsi stb ott helyben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 07:08
Törölt felhasználó (4689889)

Inkább a Dreamland. Glory elég sajátságos hely...ha gondolod privátban beszélgessünk.
Ma este Dl-ben találkozhatom helyes, 35 körüli pasival?
Sziasztok!Miskolcon csatlakoznék párhoz. 40 es normális pasi vagyok
50éves hetero házaspár ,a kelet magyarországi régióban sex házibuliba,privát 3as,négyes,buliba beszálna
A Gloryban "helyben fogyasztásra vagy elvitelre" találni valakit párként olyan, mintha egy 3 napja kirakott svédasztalon próbálnád megtalálni a még talán ehető falatokat
Biztos lesz valami, de azért elég kicsi az esélye, hogy őszinte lesz a mosolyod.
Vagy annyira nagyon éhesen mész, hogy megeszel bármit
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 11:19

Vagy annyira nagyon éhesen mész, hogy megeszel bármit

Hello. A Gloryban válogathattok pasikból, helyben fogyasztásra és elvitelre is.
Nem kell vetkőzni, azonnal indulhattok ha megvannak a kiszemeltek és pároknak csak 1000 Ft a belépő.

Hello. A Gloryban válogathattok pasikból, helyben fogyasztásra és elvitelre is.
Nem kell vetkőzni, azonnal indulhattok ha megvannak a kiszemeltek és pároknak csak 1000 Ft a belépő.
(Ez egy válasz Core4 üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 06:40

Sziasztok.
Szombat este hova érdemes menni, ha pasit ,pasikat vennénk be.
Glory cafera gondoltunk első körben.
Most nem swinger klubbot keresünk.
Szobát bérelünk és egy kissebb spontán bulit csinálnánk.
Ha jó tippet kapunk be is számolunk róla

Hölgy partnerem keresem programokhoz, swingerklub látogatásokra, bármi amit mindketten...

Inkább a Dreamland. Glory elég sajátságos hely...ha gondolod privátban beszélgessünk.
(Ez egy válasz Core4 üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 06:40

Sziasztok.