Ma este valaki Sok sex nálam.Gyirmót lakópark.Minden van......
Budapest és környékén csatlakoznék kisebb házi buliba,vagy társasághoz .
Sziasztok! Igen, én jövök. ❤️
(Ez egy válasz swingswing üzenetére (2022. 11. 24. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a szokásos pénteki 50-60 pasit meg fogjátok találni az ott lévő ~100 főből, szóval ha gangbanget kerestek akkor azt bőven meg tudjátok élni
Hajrá mindent bele
(Ez egy válasz swingswing üzenetére (2022. 11. 24. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok srácok. Péntek este Dreamland jön valaki?

Szombat Paradise Jön valaki?
Sziasztok! Mit kell , lehet tudni az Egyesületről? Érdekel minket. Minden tájékoztatást szívesen veszünk!
ma este lennék kísérője csinos hölgynek vagy csatlakoznék párhoz
21 óra körül mennék ma a TikTak-ba, írj privátot ha szimpi vagyok
köszi
21 óra körül mennék ma a TikTak-ba, írj privátot ha szimpi vagyok

Budapesti házi swingerbulikra keresnénk párokat, esetleg lányokat, 35 éves korig. Csak női bi. Szeretnénk létrehozni egy fiatalos közösséget.
Sziasztok! Sopron környékén lenne ilyen hely?
Mea culpa, félreértettem valamit, érezd jól magad a swinger világában
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 19. szombat 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 16:25

Törölt felhasználó (4689889)

Nem értem, miből gondoltad, hogy másik helyre akartam volna menni?
Sziasztok, szerda este készülök Pest felé venni az irànyt egy jó buli reményében! Gyöngyöstől lesz szabad hely az autóban ! Érdekel esetleg valakit?
Sziasztok!
11.25-én tervezünk menni a TikTak-ba. Korunkbeli párt keresünk, aki velünk tartana.
11.25-én tervezünk menni a TikTak-ba. Korunkbeli párt keresünk, aki velünk tartana.
Nem te, hanem azt ajanlottad menjen le a pár a dl-be pasit vadaszni. Sok ertelme nem lenne befizetni egy swinherclibba azert hogy elmenjenek a berelt lakasba..
50éves szabolcs megyei házaspár kis létszámu buliba,swingerbe beszálna,akár 3as négyes feláláshoz is csatlakoznánk
Sziasztok! Bi hölgy taggal keresünk harmadiknak lányt!
Sziasztok,
ma este lennék kísérője csinos hölgynek vagy csatlakoznék párhoz TikTak látogatásra
ma este lennék kísérője csinos hölgynek vagy csatlakoznék párhoz TikTak látogatásra

Nem értem, miből gondoltad, hogy másik helyre akartam volna menni?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 11. 19. szombat 02:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 02:47

A DL-ből ha már bent vannak a pasik akkor nem nagyon mennek ki külön programra amíg tart a buli, illetve ha már bent van valaki akkor miért akarna onnan egy másik helyre elmenni? Adott hozzá a hely, törcsi stb ott helyben.
A DL-ből ha már bent vannak a pasik akkor nem nagyon mennek ki külön programra amíg tart a buli, illetve ha már bent van valaki akkor miért akarna onnan egy másik helyre elmenni? Adott hozzá a hely, törcsi stb ott helyben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 07:08
Törölt felhasználó (4689889)

Inkább a Dreamland. Glory elég sajátságos hely...ha gondolod privátban beszélgessünk.
Ma este Dl-ben találkozhatom helyes, 35 körüli pasival?