Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
sziasztok.
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi.
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi.
Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra keresünk 45 év alatti párokat.
Sziasztok,
Ma vagy holnap este megy valaki S4Y-ba? Esetleg van olyan szexi nő, aki csatlakozna hozzám?
Ma vagy holnap este megy valaki S4Y-ba? Esetleg van olyan szexi nő, aki csatlakozna hozzám?
Eger és kornyeken található ilyen klub vagy rejtett házikó ahol ilyen gyöngyszemre lehet lelni?
Holnap sauna69? Genderfree day...
Szerintem ha ide kiírom a nevet tiltanak reklámért.
Eklüldöm privátban.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Vannak itt nógrádi swinger kedvelők?
Szeretnék egy meglévő baráti társasághoz csapódni vagy létrehozni a környéken ilyesmit!
Privátban irj..irjatok!
Szeretnék egy meglévő baráti társasághoz csapódni vagy létrehozni a környéken ilyesmit!
Privátban irj..irjatok!
Sziasztok!
Szeretnék egy meglévő baráti társasághoz csapódni vagy létrehozni a környéken ilyesmit?
Privátban irj..irjatok!
Szeretnék egy meglévő baráti társasághoz csapódni vagy létrehozni a környéken ilyesmit?
Privátban irj..irjatok!
Péntek este egy kisebb buli 2-3 párral
Dunakeszi
Dunakeszi
Hol lehet ezt a csoportot megtalálni?
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 11:28

Pár hete alakult swinger csoport már 370 taggal, nagyon szexeltek minden szombaton a Gloryban.
Szombaton lesz az első meghirdetett bulijuk.

Erről bővebb info honnan szerezhető?
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 11:28

Pár hete alakult swinger csoport már 370 taggal, nagyon szexeltek minden szombaton a Gloryban.

Nyíregyháza vagy Debrecenbe ilyesmi klubb ???
(Ez egy válasz osk79 üzenetére (2022. 12. 07. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 22:44

Sziasztok.
Szombaton egy nagyobb társaság tart swinger partyt a Glory cafeban.
18- után,és varjak az érdeklődő parókát és pasikat..
Sziasztok.
Sziasztok
Péntek estére keresek Bp-i párt, hölgyet akár egész estés kalandra.
Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba
Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca

Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba

Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca

Sziasztok,
Pénteken vagy szombaton este lenne olyan szexi nő, aki csatlakozna hozzám a S4Y meglátogatásához? Privátban írjatok.
Pénteken vagy szombaton este lenne olyan szexi nő, aki csatlakozna hozzám a S4Y meglátogatásához? Privátban írjatok.
Adatlapunkon reírtak alapján ismerkednénk .....
Privát üzeneteket várunk.
Hájrá ki felel meg a leírtaknak,kivel lehetünk??
Privát üzeneteket várunk.
Hájrá ki felel meg a leírtaknak,kivel lehetünk??
Péntek délelőtt szeretnék párommal bukakke bulit ! 37 éves kortol 50 éves korig várjuk a jelentkezőket! Olyan irjon aki el is jön ! Mindig ir 10 vagy több ember ebböl a multkor 3 rom jött el! 25 éves karcsú lány a párom többit privátba !