Vagy esetleg a magnum nyitott napról.
Sziasztok, swingerforyou szeretnék infót,főleg a hétfői napról.
Szilveszteri bulit keresek, aki tud valamit kérlek írjon. Köszönöm!
Nyíregyházán kedves idősebb párokat keresek.Vékony nyitott fiú vagyok.
Mit tudtok a Club paradiserol?
Tavaly nagyon odavert a Mikulás parti a Paradiseban. Azóta is emlegetjük.
Legyen az idei, mai még ilyenebb
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2022. 12. 10. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 07:37

Ma a Paradise várunk ha úgy érzed tudsz udvarolni és keményen ............
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
a drem land klubb
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 17:28
Törölt felhasználó (4655424)

sziasztok.
Budapesten melyik swinger clubba erdemes menni?
hetero srac vagyok, olyan erdekel ahol nem kanbuli van, inkabb parok, akar erettebb korosztaly.27F
hetero srac vagyok, olyan erdekel ahol nem kanbuli van, inkabb parok, akar erettebb korosztaly.27F
Ma a Paradise várunk ha úgy érzed tudsz udvarolni és keményen ............
sziasztok.
Sziasztok.
Komárom környékén lesz privát házibuli?
Hetero srackent csatlakoznek. Erdekelnek a reszletek is.
Privatban legyszives aki ír
Komárom környékén lesz privát házibuli?
Hetero srackent csatlakoznek. Erdekelnek a reszletek is.
Privatban legyszives aki ír
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
sziasztok.
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi.
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi.
Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra keresünk 45 év alatti párokat.
Sziasztok,
Ma vagy holnap este megy valaki S4Y-ba? Esetleg van olyan szexi nő, aki csatlakozna hozzám?
Ma vagy holnap este megy valaki S4Y-ba? Esetleg van olyan szexi nő, aki csatlakozna hozzám?
Eger és kornyeken található ilyen klub vagy rejtett házikó ahol ilyen gyöngyszemre lehet lelni?
Holnap sauna69? Genderfree day...
Szerintem ha ide kiírom a nevet tiltanak reklámért.
Eklüldöm privátban.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Vannak itt nógrádi swinger kedvelők?
Szeretnék egy meglévő baráti társasághoz csapódni vagy létrehozni a környéken ilyesmit!
Privátban irj..irjatok!
Szeretnék egy meglévő baráti társasághoz csapódni vagy létrehozni a környéken ilyesmit!
Privátban irj..irjatok!
Sziasztok!
Szeretnék egy meglévő baráti társasághoz csapódni vagy létrehozni a környéken ilyesmit?
Privátban irj..irjatok!
Szeretnék egy meglévő baráti társasághoz csapódni vagy létrehozni a környéken ilyesmit?
Privátban irj..irjatok!