Sziasztok kisportolt 40 es pasi extra mérettel hölgyet ill párokat keres 12 ker ,Budakeszi ,Telki környékén hetero alapon extra strapabíró típus sportos igényes partnereket keresek szép napot viber legyen

Sziasztok, adatlapunknak megfelelően ismerkednénk

Sziasztok
Bulihoz tarsulnék a hétvégén
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Bulihoz tarsulnék a hétvégén
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Sziasztok Krisztián vagyok szívesen jelentkeznék a buliba ha szimpatikusnak találtok.
Sziasztok!
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Az összejövetel ingyenes lesz. Hetero párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Női bi elfogadott. Fiúkat a párok és hölgyek igényei szerinti számban hívok meg. Belvárosban jó közlekedésnél és parkolási lehetőséggel, igényes helyszínen lesz a buli. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Az összejövetel ingyenes lesz. Hetero párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Női bi elfogadott. Fiúkat a párok és hölgyek igényei szerinti számban hívok meg. Belvárosban jó közlekedésnél és parkolási lehetőséggel, igényes helyszínen lesz a buli. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Sziasztok!02.17-19. között Gyulán leszünk a Corvin ban, szívesen kalandoznánk párokkal!

Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Sziasztok,
Budapesti párként keresünk Budapesten házibulit most hétvégére és/vagy "házibulisorozatot".
Budapesti párként keresünk Budapesten házibulit most hétvégére és/vagy "házibulisorozatot".
Ma eljonne velem valaki a Swinger4you-ba? (Lány, pár)
Vasárnap csak a Glory van nyitva (ha jól rémlik 22h-ig).
(Ez egy válasz pinyafalat1 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok!
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Fiúk száma az igények szerint lesz alakítva. Azok a fiúk jelentkezzenek, akik előtte vállalják a face controlt. Belvárosban, igényes helyszínen lesz a buli, jó parkolási lehetőséggel. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Fiúk száma az igények szerint lesz alakítva. Azok a fiúk jelentkezzenek, akik előtte vállalják a face controlt. Belvárosban, igényes helyszínen lesz a buli, jó parkolási lehetőséggel. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Sziasztok! Vasárnap van valahol lehetőség?
Sziasztok mi egy kezdő pár vagyunk 36/43 keresünk kezdő párt elsőre egymás előtti szex orális parcsere. Illetve nyalni és maszirozni szerető pasit pasikat vibered legyen
Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Szombaton hova érdemes menni egy Hetero pasinak, melyik klubbot mondanátok?Első bálozó lennék

Club Paradise. Szigetszentmiklós.
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 02. 04. szombat 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Hölgy partnert keresek ma estére swingerklubb látogatásra !
Mi aza CP?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 02. 03. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!