Sziasztok. Miskolc és környékén tud valaki?
Sziasztok,
szivesen csatlskoznék swinger gabalyodásba szolnokon. Diszkréció alap a nem az nem....
Zoli
szivesen csatlskoznék swinger gabalyodásba szolnokon. Diszkréció alap a nem az nem....
Zoli
Sziasztok.25.én szombat.Balatonberény házibuli.Csak komoly szándékuak irjanak.
Sziasztok !
Swinger házi bulihoz csatlakoznànk.
Szegedi ,igényes ,pár vagyunk
Swinger házi bulihoz csatlakoznànk.
Szegedi ,igényes ,pár vagyunk
Rovinj Punta Kriz!
Sportos 50-es férfi keres Horvátország Rovinj-i nyaralásra tengert, napfényt nudizást kedvelő hölgyet. A költségeket állom. Kölcsönös szimpátia esetén további utazások (Pl. Kanári szigetek) is szóba jöhetnek.
Sportos 50-es férfi keres Horvátország Rovinj-i nyaralásra tengert, napfényt nudizást kedvelő hölgyet. A költségeket állom. Kölcsönös szimpátia esetén további utazások (Pl. Kanári szigetek) is szóba jöhetnek.
Sziasztok! Írtunk privátban! Szép napot kívánunk Nektek!

holgyeket párokat keresek most nálam gangbangre helyszin veszprém megye írj ha érdekel
Sziasztok. Mi is Oda járunk ha otthon vagyunk. Találkoztunk már ott fiatal és idősebb párokkal is. Nekünk eddig minden alkalommal jól sikerült és széles mosollyal mentünk haza. Március 4-én pl csak azért repülünk haza, hogy meglatogassuk a klubot
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 10:58

Szombatról tudok nyilatkozni, de szerintem péntek is hasonló (csak pénteken kevesebben vannak). A korosztály "vegyes" (kb. mint egy strandon) 20-tól 50x-ig bármi előfordulhat. A többség 30-40-es korosztály, de ahogy 20-asok, úgy 50-esek is lehetnek.
sziasztok párok vagy hölgyek ma este nálam egy jó szex parti veszprém megyében tapolca melet iírj minden jóbban benne vagyok
Tudtommal Eger környékén nincs állandó sw klub.
(Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2023. 02. 18. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Eger környékén tud valaki ywinger clubbot?
Sziasztok!
Van az oldalon olyan pár aki a Gyulai Corvin Hotel ben tölti a ma estét?
Van az oldalon olyan pár aki a Gyulai Corvin Hotel ben tölti a ma estét?

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Pest megyei sexpartnerpar vagyunk , Házi swinger partihoz a hölgy őrömére keresunk 50+ 60+ is férfiakat (4-5) max 15/6os farokkal
Fincsi a hölgy
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek DL !

Mindenhol vannak balfékek!
Mi is megfordultunk néhányban és hidd el, Fókusz teljesen hitelesen mutatja be a helyeket. Többnyire jól éreztük magunkat mindenhol ! Vannak olyanok, kik sehol nem érzik jól magukat, fikázták a kaját, a piát, a zenét, meg mindenkit, majd dugás nélkül hazamentek. De ugyan ebben a buliban megtaláltuk a másik végletet is.
Ebbe a másik véglatbe tartozott bele a Fókusz is!
Mi pl vele, mindig fantasztikusan éreztük magunkat, főleg én!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 11. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 20:47
Mi is megfordultunk néhányban és hidd el, Fókusz teljesen hitelesen mutatja be a helyeket. Többnyire jól éreztük magunkat mindenhol ! Vannak olyanok, kik sehol nem érzik jól magukat, fikázták a kaját, a piát, a zenét, meg mindenkit, majd dugás nélkül hazamentek. De ugyan ebben a buliban megtaláltuk a másik végletet is.
Ebbe a másik véglatbe tartozott bele a Fókusz is!
Mi pl vele, mindig fantasztikusan éreztük magunkat, főleg én!

Törölt felhasználó (4661133)

Jajj maradj már a klubbjaiddal.
Megjöttünk már a klikkesedett éjszákába nyúló együtt piázó baráti társaságokból akik csak megszokásból és bulizni járnak oda. Inni meg beszélgetni bármelyik kocsmába is el tudunk menni nem kell utazni ,éjszakázni,és belépőt fizetni. És nem a pénz a lényeg mielőtt most meg ebbe kötnél bele,olvasd a lényeget Az irományaidból látjuk hogy te ott élsz a szuper klubbokban
De örömmel olvassuk hogy vannak hasnló gondolkodású párok is mint mi.
Részünkről ennyi további jó beszélgetést itt..... ja és klubbozást.....
Megjöttünk már a klikkesedett éjszákába nyúló együtt piázó baráti társaságokból akik csak megszokásból és bulizni járnak oda. Inni meg beszélgetni bármelyik kocsmába is el tudunk menni nem kell utazni ,éjszakázni,és belépőt fizetni. És nem a pénz a lényeg mielőtt most meg ebbe kötnél bele,olvasd a lényeget Az irományaidból látjuk hogy te ott élsz a szuper klubbokban

De örömmel olvassuk hogy vannak hasnló gondolkodású párok is mint mi.
Részünkről ennyi további jó beszélgetést itt..... ja és klubbozást.....
Sziasztok. Volt mostanában valaki a ForYou csütörtöki gangbang party-ján? Mióta nem működik az üzenőfal, nem találok semmi információt róla. Van aki megy ma/jövő héten esetleg?
Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra keresünk 45 év alatti párokat.