Sziasztok,
nagyon jó kezdeményezés, hajrá srácok!
bármikor szívesen mennék
nagyon jó kezdeményezés, hajrá srácok!
bármikor szívesen mennék

Sziasztok! A páros koncepció igen jól hangzik
Sziasztok! A páros koncepció igen jól hangzik
Lesznek, a csütörtöki bulik nagyon finomak szoktak lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 21. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 15:21

Törölt felhasználó (4699519)

Csütörtök este swinger for you-ban pasik?
Sokan lennének vevők rá, többek között mi is.
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2023. 03. 21. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 17:35

Végre már egy swingerbuli, ahol a minőség az első és nem a profit.... Respect....
Végre már egy swingerbuli, ahol a minőség az első és nem a profit.... Respect....
Csütörtök este swinger for you-ban pasik?
Kedden csak a Glory van nyitva tudtommal.
(Ez egy válasz xenoderm üzenetére (2023. 03. 21. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 09:03

Sziasztok! Jövőhét kedden (március 28.) Pesten leszek és szívesen elütném az esti szabad óráimat. Olyankor szokott lenni bármilyen buli vagy hasonló?

Sziasztok! Jövőhét kedden (március 28.) Pesten leszek és szívesen elütném az esti szabad óráimat. Olyankor szokott lenni bármilyen buli vagy hasonló?

Klub nincs csak Bp-n és környékén, Szegeden, ill. Mohácson (ha nem zárt be, nem egyértelműek az infóim). Azon felül csak házibulik
(bár oda többnyire párokat várnak)
(Ez egy válasz SweetMi üzenetére (2023. 03. 20. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 20. hétfő 21:30

Sziasztok! Tudtok ajánlani klubot/bulit/privát partyt Miskolc/Debrecen/Eger környékén? Jöhetnek infók privátban is

Sziasztok! Tudtok ajánlani klubot/bulit/privát partyt Miskolc/Debrecen/Eger környékén? Jöhetnek infók privátban is

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék 3.nak, valamint hölgy partnerem keresem Bp.-en. Ha felkeltettem.érdeklődésed írj!
Zoli
Párhoz csatlakoznék 3.nak, valamint hölgy partnerem keresem Bp.-en. Ha felkeltettem.érdeklődésed írj!
Zoli
Március 31 én buli lesz nálunk. Várható létszám 30-35 fő, döntően párok, 1-2 fiu. 1-2 lány. Lehet még jelentkezni. Csinos. Fiatal, bulizós, jófej embereket keresünk.
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Sziasztok,valaki innen tudja a békési sw.klub elérhetőségét?privatban .
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2023. 03. 17. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 17. péntek 10:55

Masszázshoz, szaunázáshoz esetleg klublátogatáshoz keresünk, ma és vagy holnap estére sportos férfit (hetero!). Kép nélkül köszi ne írj!
Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
sziasztok ma estére keresek hölgyeket vagy párokat egy jó szexpartira helyem van veszprém megyében ha érdekel írj privátba
sziasztok ma estére keresek hölgyeket vagy párokat egy jó szexpartira helyem van veszprém megyében ha érdekel írj privátba
Sziasztok!
Lesz ma kukkolható pár a Glory Cafe-ban?
Lesz ma kukkolható pár a Glory Cafe-ban?
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.