mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk,
Április 21én tartjuk következő bulinkar. Csonos párokat, lányokat, esetleg pasikat is várunk. Korosztály 30-as, 40es. Átlagos létszám 30-35 fő.
Köszönöm szépen az információt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 05. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 18:31
Törölt felhasználó (4699519)

Szia, mi is megyünk a sfouryou-ba. Csütörtökönként nem üzemel a szauna, csak hétfőn. Holnap biztos, hogy nagyon sokan lesznek. Milyen lesz az összetétel, azt előre nem lehet tudni, de nekünk az a tapasztalatunk, hogy 30-tól felfelé a jellemző összetétel. Szoktak jó pasik lenni

Sziasztok!
Miskolcon és környékén szokott lenni swinger buli?
Miskolcon és környékén szokott lenni swinger buli?
Szia, mi is megyünk a sfouryou-ba. Csütörtökönként nem üzemel a szauna, csak hétfőn. Holnap biztos, hogy nagyon sokan lesznek. Milyen lesz az összetétel, azt előre nem lehet tudni, de nekünk az a tapasztalatunk, hogy 30-tól felfelé a jellemző összetétel. Szoktak jó pasik lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 05. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 10:10

Törölt felhasználó (4172152)

Sziasztok! Holnap, azaz csütörtökön készülünk a győri úton lévő, budapesti swingerforyou klubba. Olyan kérdésünk lenne, csütörtökönként szokott-e üzemelni a szauna illetve ezen a napon jelen szoktak lenni 40 év körüli, izmos testalkatú, intelligens pasik? Régen voltunk a klubban, akkor csütörtöki napon inkább az idősebb korosztály volt a jellemző.
Sziasztok! Holnap, azaz csütörtökön készülünk a győri úton lévő, budapesti swingerforyou klubba. Olyan kérdésünk lenne, csütörtökönként szokott-e üzemelni a szauna illetve ezen a napon jelen szoktak lenni 40 év körüli, izmos testalkatú, intelligens pasik? Régen voltunk a klubban, akkor csütörtöki napon inkább az idősebb korosztály volt a jellemző.
Sziasztok!
Április 15 estére szervezek swinger bulit. Egy exkluzív helyen Budapest belvárosában.
Hölgyek Párok és Urak(heteró) jelentkezésére várom.
Gyertek bulizzunk egy jót!!
Április 15 estére szervezek swinger bulit. Egy exkluzív helyen Budapest belvárosában.
Hölgyek Párok és Urak(heteró) jelentkezésére várom.
Gyertek bulizzunk egy jót!!
Balatonberény,04,08 swházibuli.Jelentkezni,csak teloszámmal.Hivunk.
Sziasztok! 32 éves ápolt, igényes, 187 magas férfi vagyok! Szívesen csatlakoznék solohoz, párokhoz! Privát swinger bulik és érdeklenek! Keressetek bizalommal!
Sziasztok.
Olyan hölgyet keresek, aki eltudna kísérni a DL-be vagy Swingerklub foryou-ba Budapesten.
További info privátban.
Olyan hölgyet keresek, aki eltudna kísérni a DL-be vagy Swingerklub foryou-ba Budapesten.
További info privátban.
Sziasztok pupákok!
Vad ágydöngetős szexhez valakinek van kedve ma este? Hetero vagyok, szóval párokat, hölgyeket keresek. Helyem van BUdapesten, XVI. kerület, Örstől 15 percre. Spontán gangbang is mehet, ha összegyűlünk max 15 főig. A lakásom minden jósággal fel van szerelkezve, de legfőképp egy 18 cm vaskos, eres dákóval, és a hordozójával: egy szexi fiatal ám annál inkább belevaló, orgiára éhező kanos csődörrel!
Kellemes magömlést minden kedves résztvevőnek!
Vad ágydöngetős szexhez valakinek van kedve ma este? Hetero vagyok, szóval párokat, hölgyeket keresek. Helyem van BUdapesten, XVI. kerület, Örstől 15 percre. Spontán gangbang is mehet, ha összegyűlünk max 15 főig. A lakásom minden jósággal fel van szerelkezve, de legfőképp egy 18 cm vaskos, eres dákóval, és a hordozójával: egy szexi fiatal ám annál inkább belevaló, orgiára éhező kanos csődörrel!
Kellemes magömlést minden kedves résztvevőnek!
Pasit keresek állandó hármashoz és club látogatáshoz.
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.

érdekelne
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 19:28

Sziasztok.04,01 szombat,Szajki tavak nyaraló,swhàzibuli.Èrd,privàt.
Nyíregyházán irányítani szerető párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Sziasztok Házibarátot keresünk leginkább esti időszakra Legyél udvarias, potens és legyen helyed Válaszokat pm ben Pusz
Halihó! Ma, azaz pénteken este nem készül véletlenül valaki Miskolc irányából a DL-be? Esetleg utasnak becsatlakoznék!
Sziasztok.04,01 szombat,Szajki tavak nyaraló,swhàzibuli.Èrd,privàt.
Március 31 péntek estére 1 hely maradt bulinkba 1 csinos párnak.
Szombaton ismét swinger találkozó a Gloryban!