sziasztok.
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi..
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi..
Ma pár hungexpon?
Sziasztok.Privat bulit nem szokott senki szervezni párok részére Miskolc Eger közelében?Válaszotokat elöre is köszönöm.
Ma estére keresnék 3 pasit
Egy vagy két pasit keresek kellemes időtöltésre. Csak nemdohányzók és fontos, hogy hely legyen.

Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Ez eléggé hasonló névválasztás lett.............
(Ez egy válasz EnJoy2023 üzenetére (2023. 04. 14. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Változó. Hétvégén voltam néhány alkalommal féléven belül mint solo pasi.
Húsvéti buli széplétszámmal volt, (30fő kb.), többsége pár, és párokra vártak. Volt néhány hölgy akik hajlottak solo pasi közeledésére. Táncos rész is volt, egy össze szokott 3 nő + 2 csávó társaság végig mulatta, majd fent egy hölgyet lelazítottak és elvoltak a bájuk világában.
Hétköznapiakat nem tudom, weboldaluk beszélgetéséből tippre 5-10 ember akkor is össze gyűlik.
Szerintem hó eleji szombat esték, vagy a hó utolsó szombat estéje lehet erősebb. Figyelni kell chatjüket, vinni oda életet. Házigazdák nagyon rendesek, érdeklődni is lehet létszámmal.
Ha mentek és solo pasit fogadtok, akkor ott lennék...
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 14. péntek 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 20:19
Húsvéti buli széplétszámmal volt, (30fő kb.), többsége pár, és párokra vártak. Volt néhány hölgy akik hajlottak solo pasi közeledésére. Táncos rész is volt, egy össze szokott 3 nő + 2 csávó társaság végig mulatta, majd fent egy hölgyet lelazítottak és elvoltak a bájuk világában.
Hétköznapiakat nem tudom, weboldaluk beszélgetéséből tippre 5-10 ember akkor is össze gyűlik.
Szerintem hó eleji szombat esték, vagy a hó utolsó szombat estéje lehet erősebb. Figyelni kell chatjüket, vinni oda életet. Házigazdák nagyon rendesek, érdeklődni is lehet létszámmal.
Ha mentek és solo pasit fogadtok, akkor ott lennék...

Sziasztok. Szigetszentmiklós club paradisorol van valami tapasztalatok? Érdemes lemenni ma oda?
Olyan 2-5 fős maximum 40es normális, egymást ismerő pasi csoportot keresek akik eljátszadoznanak lógó mellű, faszimado kis ribanc feleségemmel, előttem. Hasznalat/elveztetes. Hely kell a közelünkben, nem azonnalra keresünk, május, junius inkább, és üzenetben irj.
Sziasztok baranya megyében is szokott lenni valahol valami parti?
Sziasztok, mi is !
(Ez egy válasz EnJoy2023 üzenetére (2023. 04. 14. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Szigetszentmiklós club paradisorol van valami tapasztalatok? Érdemes lemenni ma oda?
Sziasztok, regisztrációnk szerint ismerkednénk!
Szóló pasiként szívesen buliznék
:P

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Sziasztok! Ma esti DL buliban ismerkednék párral

Köszönöm, sajnos a mennyiség nem ugyan az mint a minőség. Korábban jártunk a Dl-ban, inkább már kihagyjuk. Az Sfouryou csütörtökönként viszont egész jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 22:07
Törölt felhasználó (4172152)

Szia! Dreamland, péntek esténként, mindig jelentős pasi többlet van.
Szia! Dreamland, péntek esténként, mindig jelentős pasi többlet van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 13:55
Törölt felhasználó (4625612)

Olyan bulit keresek, ahol pasi többlet van. Létezik ilyen buli?
Sziasztok! Péntek este valaki innen a S4y ba?
Április 21 én bulit tartunk műintézményünkben. Fiatal, csinos, ápolt jelentkezőket várunk még.