Adatlapunk szerint ismerkednénk : )
Május 19 én lesz következő bulink, csinos párok, lányok, pasik jelentkezését is várjuk. Pasiknál a sörhas nem csinos. Korban 30as 40es résztvevők vannak.
Sziasztok,
Kisebb buli péntek este,pároknak!
Budaörs.
Kisebb buli péntek este,pároknak!
Budaörs.
Sziasztok,
Kisebb buli péntek este..
Kisebb buli péntek este..
Sziasztok.
Keresunk 2-3 pasit, 24 eves sub parom rendes megdugasahoz wink 2 farok egyszerre a punciba..popsiba dugas..melytorkos szopatas..torokra, arcra,szajbaelvezesre
es egyebb finomsagokra.
Ami szukseges ha irsz/irtok.
- arckep a minimum!
- nem szamit nekunk ha van parod, te dolgod..diszkrecio adott es elvart DE CSAK AKKOR ERUNK RA AMI IDOPONT KI VAN IRVA
- foto/ video keszul az egyuttletrol
- minimum 18cm es intim meret wink de extra nagy meretnek nagyon orulnenk..popoba is akár 22-23cm
- borotvalt intim terulet..agyek..zacsi..farok tove ..FOTON IS HA KULDENEL.
Az idopont : 2023.05.29 es 30 este ! Hely van! Utazni tudj !
Es ne zavarjon az esetleges pasi tobbes
Keresunk 2-3 pasit, 24 eves sub parom rendes megdugasahoz wink 2 farok egyszerre a punciba..popsiba dugas..melytorkos szopatas..torokra, arcra,szajbaelvezesre

Ami szukseges ha irsz/irtok.
- arckep a minimum!
- nem szamit nekunk ha van parod, te dolgod..diszkrecio adott es elvart DE CSAK AKKOR ERUNK RA AMI IDOPONT KI VAN IRVA
- foto/ video keszul az egyuttletrol
- minimum 18cm es intim meret wink de extra nagy meretnek nagyon orulnenk..popoba is akár 22-23cm

- borotvalt intim terulet..agyek..zacsi..farok tove ..FOTON IS HA KULDENEL.
Az idopont : 2023.05.29 es 30 este ! Hely van! Utazni tudj !
Es ne zavarjon az esetleges pasi tobbes

Sziasztok.
Sziasztok 13.án Szombat estére keresek egy hölgyet ,csajszit akivel el tudnék menni Sw buliba .
Autó van ,mindent én állnék. Üdv Laca
Autó van ,mindent én állnék. Üdv Laca
Sziasztok!
Május 20 szombat privát buli Debrecen környékén!
Már meglévő párok mellé keresünk 2-3 párt+ potens pasikat 50 éves korig.
Telefonszámot kérünk, továbbiakat ott..!!
Május 20 szombat privát buli Debrecen környékén!
Már meglévő párok mellé keresünk 2-3 párt+ potens pasikat 50 éves korig.
Telefonszámot kérünk, továbbiakat ott..!!
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek ma délutánra 3as játékokhoz vagy egy kis cuckoldra
helyem van de utazás is megoldható
kitartó ápolt igényes srác
Hölgyet, párt keresek ma délutánra 3as játékokhoz vagy egy kis cuckoldra

Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
sziasztok! csak kérdezném hogy békés megyében vagy a környékén szokott lenni buli? vagy swinger? sose voltam még de egyszer szívesen elmennék kipróbálnám
Sziasztok! 36/173/58, csinos , hosszú barna hajú hölgyből illetve 50/171/78 sportos testalkatú pasiból álló, hetero házaspár vagyunk. Ma este a a dreamland swinger klubban leszünk. Szívesen ismerkednénk hetero, izmos testalkatú, jóképű, 40-es pasival , esetleg párral.
Sziasztok, a hétvégén érzéki kényeztető masszázst ajánlok a kikapcsolódásra váró hölgyek részére a Balatonnál. szép napot!
Gangbang party erdekelne a dreamlandben ? Erdemes reszt venni?
sziasztok.
Dreamlandrol valakinek van tapasztalata?
Dreamlandrol valakinek van tapasztalata?
Sziasztok.Este megy valaki a környékemről Pestre a For You vagy a Paradise swinger clubba?
Ma este remegésig, sorozatorgazmusig nyalnék, ujjaznék, kényeztetnék hölgyet aki igényt tart rá Miskolcon és környékén
Lehet jelentkezni.
Lehet jelentkezni.
Van aki csinálja, és van, aki csak beszél róla.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 05. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 05. péntek 11:32
Törölt felhasználó (4511012)

Neked fizetnek hogy minden swinger oldalon okoskodsz? Nem veszed észre hogy a kutya se kérdezett?
Sziasztok!Vas megyében szervez valaki bulit?