Sziasztok!
Holnapra keresünk igényes privát swinger parit, ahol néhány pár mellett sportos, hetero pasi többlet várható.
Ha valaki ismer ilyet, és az adatlapunk alapján elképzelhetőnek tart illeszkedést az kérjük privátba jelezze.
Holnapra keresünk igényes privát swinger parit, ahol néhány pár mellett sportos, hetero pasi többlet várható.
Ha valaki ismer ilyet, és az adatlapunk alapján elképzelhetőnek tart illeszkedést az kérjük privátba jelezze.
Részben igazad van, de vadidegen szóló pasiként swinger bulira reális esélyed a klubokban lesz.
Ha véletlenül akad olyan privát buli, ahol keresnek szóló pasikat (most kapásból kettő ilyen felhívás is van az utolsó oldalon, de ez tényleg ritka), akkor is garantált, hogy neked kell jelentkezned, majd átmenned bizonyos szűrőkön, semmiképpen sem fordítva lesz. Csak gondolj bele: szerinted hányan jelentkeznek 1 ilyen helyre? Szerinted sokszoros túljelentkezés van és a szervezőknek válogatni kell, vagy a kutyát nem érdekli és nekik kell lasszóval vadászni? Na ugye...
Az ilyen lehetőséget sosem fogod egyetlen fórumos beírás után ingyen kapni, erre mérget vehetsz. Szóval maradnak a klubok.
Ha véletlenül akad olyan privát buli, ahol keresnek szóló pasikat (most kapásból kettő ilyen felhívás is van az utolsó oldalon, de ez tényleg ritka), akkor is garantált, hogy neked kell jelentkezned, majd átmenned bizonyos szűrőkön, semmiképpen sem fordítva lesz. Csak gondolj bele: szerinted hányan jelentkeznek 1 ilyen helyre? Szerinted sokszoros túljelentkezés van és a szervezőknek válogatni kell, vagy a kutyát nem érdekli és nekik kell lasszóval vadászni? Na ugye...
Az ilyen lehetőséget sosem fogod egyetlen fórumos beírás után ingyen kapni, erre mérget vehetsz. Szóval maradnak a klubok.
20-50 fő között bármi is elképzelhető, enyhe-közepes ffi többség, korosztály döntően 30-50 között. Csörögjetek rájuk és kérdezzétek meg aznapra hányan vannak bejelentkezve. Egyébként kellemes szerda napközbeni program tud lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 16. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 15:54

Törölt felhasználó (2310002)

sziasztok! csak érdeklődnénk, hogy szerdai, nappali CP partyval van-e valakiknek tapasztalata? Létszám? Korosztályok? Ivararány?
köszönjük szépen előre is az infókat.
Május 27 vidám zenés táncos házibulit tartunk, ahol mindent szabad, de semmi sem kötelező. Várjuk csinos fiatal-fiatalos párok, hölgyek, és most Urak jelentkezését is
Swinger bulit írtam, igen tudom hogy bp-n vannak clubok, de szivesebben részt vennék egy swinger házibuli jellegű rendezvényen. Egyébként azt hittem a fórum arra való hogy kérdezzünk, beszélgessünk, segítsünk a másiknak. De bocsáss meg ha problémát okoztam neked a hozzászólásommal. Én egyszerűen figyelmen kívül hagyom azt ami nem nekem szól/nem releváns/nem tetszik. Mi ebben olyan bonyolult egy felnőtt embernek?
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 05. 16. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 23:45

Már bocsánat, de milyen lehetőségre vársz? Borsodban nincs swinger club. Elutazol Budapestre és hirtelen találsz ott 3-4 klubot. Bejelentkezel és elnész. Mi ebben olyan bonyolult egy felnőtt embernek?
Május 19 i bulinkba van még hely csinos pároknak, lányoknak, es szóló FÉRFIAKNAK is.
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keres magughoz 3adiknak és szoktak járni nudizni textilmentes fürdőkbe esetleg swinger kluba vagy házi swingerbe privibe lehet írni nyugodtan
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Már bocsánat, de milyen lehetőségre vársz? Borsodban nincs swinger club. Elutazol Budapestre és hirtelen találsz ott 3-4 klubot. Bejelentkezel és elnész. Mi ebben olyan bonyolult egy felnőtt embernek?
(Ez egy válasz SweetMi üzenetére (2023. 05. 16. kedd 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 22:13

Sziasztok! Szivesen részt vennék swinger buliban. Ha tudtok valamit akár üzenetben is várom a lehetőségeket!

Sziasztok!
Még nem voltam én se, de holnap tervezem hogy kipróbálom. Remélem összejön és jó lesz. Ti ott lesztek? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 16. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 15:54
Még nem voltam én se, de holnap tervezem hogy kipróbálom. Remélem összejön és jó lesz. Ti ott lesztek? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 16. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2310002)

sziasztok! csak érdeklődnénk, hogy szerdai, nappali CP partyval van-e valakiknek tapasztalata? Létszám? Korosztályok? Ivararány?
Sziasztok! Szivesen részt vennék swinger buliban. Ha tudtok valamit akár üzenetben is várom a lehetőségeket!

Június 3.-án korhatáros bulit tartunk max. 45 éves korig lehet jelentkezni ( párok esetében külön-külön is a felső korhatár) igényes kezdő és haladó párok és szólók leszenek jelen 40-60 fő közötti létszám várható.
Privátban várjuk a megkereséseket, aki a korhatárba nem fér bele nem is válaszolunk.
Puszi M&P
Privátban várjuk a megkereséseket, aki a korhatárba nem fér bele nem is válaszolunk.
Puszi M&P
Szerintem Kelet-Magyarországon nincs, de hátha megcáfol valaki.
(Ez egy válasz viktor026 üzenetére (2023. 05. 16. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 11:04

Sziasztok! Valaki tud valami Sz.Sz.B megyei helyet,ahol Swinger jellegű bulik vannak? Köszönöm.
Sziasztok! Valaki tud valami Sz.Sz.B megyei helyet,ahol Swinger jellegű bulik vannak? Köszönöm.
sziasztok párokkal ismerkednék csatlakoznék 3adiknak hetero alapon akik szeretnek járni swinger kluba Zala Vas Somogy Baranya Veszprém esetleg Sopron és környéke privibe lehet nyugodtan írni
Sziasztok. Június 10-én délután, este nem szervez valaki Budapesten bulit? A nap második felében teljesen szabad leszek. Szívesen csatlakoznék egy társasághoz.
Igen! Működik!
(Ez egy válasz krisztiati7571 üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Május 19 péntek buli nálunk. Van még néhány hely, csinos párok, lányok, és akár fiúk részére is.
Ikrény ha még működik.
(Ez egy válasz Secretline üzenetére (2023. 05. 11. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 11. csütörtök 16:56

Sziasztok!
Vas vagy Győr,-Moson-Sopron megyében,
ismertek swinger klubbot
Vas vagy Győr,-Moson-Sopron megyében,
ismertek swinger klubbot