A csütörtök mindig nagggyon erős, ma már jelezte igen tüzes hölgy a részvételét, jó választás lehet mára
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 11:00

Törölt felhasználó (4676923)

Sziasztok! Lesz ma valaki S4Y-ban? Ez a csütörtök erős lesz állítólag.
Sziasztok! Lesz ma valaki S4Y-ban? Ez a csütörtök erős lesz állítólag.
Nyíregyházán kedves párokkal ismerkednék.Vékony aranyos fiú vagyok.

Változó, de nem a létszám a lényeg
(Ez egy válasz Fzoli2222 üzenetére (2023. 06. 07. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Dreamlandben szerdán mennyien szoktak lenni?
Sziasztok
Szegedi párként keresünk elsősorban innen a megyéből privat swinger vagy sex bulikat .
Szegedi párként keresünk elsősorban innen a megyéből privat swinger vagy sex bulikat .
Sziasztok! Csütörtök-péntek-szombat esti party valamelyikére keresem kísérőmet egy hölgy személyében. 30-as, igényes, 184 centi magas pasi vagyok

Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a közeljövőben lesz-e Szegeden valahol egy kis sex party? Mert szívesen csatlakoznék.
Köszönöm előre is a válaszokat
Kérdésem az lenne, hogy a közeljövőben lesz-e Szegeden valahol egy kis sex party? Mert szívesen csatlakoznék.
Köszönöm előre is a válaszokat

Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Ne legyél biztos benne, hogy több személyes infód van a hetero bulikról.
Van aki nem csak éjfélkor jár bulizni.
A DL honlapját ha megnéznéd, akkor látnád, hogy csütörtökönként már nem tematikus est van. Esetleg néha-néha le is nézhetetnél, mert mostanában nem voltál.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 23:11

Hááááát lehet, a hetero bulikról több személyes infóm van
(nem voltam még csütörtöki DL bulin mivel nem vagyok "érintett" de úgy tudtam még szokott lenni időnként). A Gloryban tényleg hetero a többség, de biszex toleráns (a többi helyen viszont szólnak hogy ezt ne itt).

Hááááát lehet, a hetero bulikról több személyes infóm van
(nem voltam még csütörtöki DL bulin mivel nem vagyok "érintett" de úgy tudtam még szokott lenni időnként). A Gloryban tényleg hetero a többség, de biszex toleráns (a többi helyen viszont szólnak hogy ezt ne itt).
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 20:44

Nem jók az infók. Már a DL-ben sincs tematikus est. És a Glory is hetero hely. Az hogy egy helyen a zárt ajtók mögött mi történik, azt csak azok tudják, akik bent voltak.
Nem jók az infók. Már a DL-ben sincs tematikus est. És a Glory is hetero hely. Az hogy egy helyen a zárt ajtók mögött mi történik, azt csak azok tudják, akik bent voltak.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 06. 03. szombat 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 23:44

Helytállók az infóid, a DL-be, Gloryba, Magnumba (+szexmozikba) tudsz biszex pasiként menni a többi helyen jelzik hogy "ezt inkább be itt".
Június 9 szülinapi bulink lesz. Torta, profi chippendale, miegymás. Csinos párok, csajok jelentkezését várjuk.
sziasztok szexpartit szeretnék ma rendezni párokat vagy hölgyeket keresek írj ha érdekel veszprém megyében tapolca mellet lenne
sziasztok szexpartit szeretnék ma tartani veszprém megyében tapolca mellet párokat vagy hölgyeket keresek írj ha érdekel
Helytállók az infóid, a DL-be, Gloryba, Magnumba (+szexmozikba) tudsz biszex pasiként menni a többi helyen jelzik hogy "ezt inkább be itt".
(Ez egy válasz daniel_budapest üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 22:12

Sziasztok! Tudna valaki információt adni arról, hogy van -e Budapesten olyan sw est/party ahol biszex férfiak is részt vehetnek? Régebben a DL oldalán láttam ilyen tematikus kezdeményezést csütörtökönként. Az már nem fut?
A Magnum egyik hétfői ilyen eseményén voltam már, de ott alig voltak. Ezek a lehetőségek vannak?
A Magnum egyik hétfői ilyen eseményén voltam már, de ott alig voltak. Ezek a lehetőségek vannak?
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
sziasztok.
Csatlakoznek privat hazi buliba, ahol nagy cicis holgytagu parok elofordulnak.
Pest megye
Csatlakoznek privat hazi buliba, ahol nagy cicis holgytagu parok elofordulnak.
Pest megye
Szentkirályon ma lessz swinger?
Sziasztok! Megy ma valaki a 3 majomba Szegedre?