Sziasztok hölgyek párok, társaságát keresem, akikkel együtt jarhatnék swingerbulikba , és kisebb hazibukikba... Nem csak kapni, adni is szeretem..
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..

Sziasztok! Kisebb házibuli lesz ma valahol, ahova csatlakozhatunk párként?
Igen, de Pesten lesz.
(Ez egy válasz pezsgőélvezet üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok olyan párral ismerkednék akik szeretnek swingerezni vagy gang bang Zala Vas Somogy Veszprém Sopron privibe lehet írni
Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Szívesen vennék részt vagy szerveznék 30 év alattiaknak (igen tudom, ezt leginkább az idősebbek szeretik, de nincs apakomplexusom) szánt házibulit.Próbáltam már összekaparni, de rajtam kívül nehezemre esett valódi nőket fellelni akiket érdekelne, vagy olyan csapatokat amik már formálódnak de hölgyeket keresnek
Sziasztok! Szexre és huncutkodásra éhes HETERO párt vagy nőt keresek ma, estére Budapesten.
Nálam vagy Nálatok/Nálad.
32 éves, 180 centi magas és 77 kilós HETERO srác vagyok.
Írjatok, ha érdeklődtök. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Nálam vagy Nálatok/Nálad.
32 éves, 180 centi magas és 77 kilós HETERO srác vagyok.
Írjatok, ha érdeklődtök. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
"Tisztelt Fórumtagok!
Szeretném bemutatni nektek a FC Budapest (18+) csoportot, egy exkluzív online klubot, amely a diszkréció és a névtelenség alapján működik. Célunk az, hogy tagjaink számára lehetővé tegyük testi vágyaik kielégítését, bizonyos meghatározott paraméterek alapján.
Az FC Budapest egy online közösség, ahol emberek találkoznak és kapcsolatot teremtenek egymással a vágyak beteljesítése érdekében. Ez a virtuális klub lehetőséget nyújt arra, hogy névtelenül és diszkréten élvezd az izgalmakat és a találkozásokat, anélkül hogy el kellene hagynod otthonod kényelmét.
Itt egy bizalmas és támogató közösségben osztozunk, ahol a vágyak szabadon kifejezhetők és megvalósíthatók. Az FC Budapest egy privát és online tér, ahol a titkos találkozók és az élvezetes kommunikáció minden tagunk számára elérhető.
Amennyiben érdeklődtök az online klubok vagy a titkos kalandok iránt, és szívesen csatlakoznátok egy ilyen exkluzív közösséghez, szeretettel várunk titeket az FC Budapest (18+) csoportban.
Csatlakozzatok hozzánk, és fedezzétek fel az élet titkos örömeit egy diszkrét és izgalmas online klubban!
További információért és a csatlakozáshoz kattintsatok ide: https://t.me/+IAOVm_3cxJs0YTk0
Köszönjük, és reméljük, hogy hamarosan találkozunk az online klubban!
Üdvözlettel,
Szeretném bemutatni nektek a FC Budapest (18+) csoportot, egy exkluzív online klubot, amely a diszkréció és a névtelenség alapján működik. Célunk az, hogy tagjaink számára lehetővé tegyük testi vágyaik kielégítését, bizonyos meghatározott paraméterek alapján.
Az FC Budapest egy online közösség, ahol emberek találkoznak és kapcsolatot teremtenek egymással a vágyak beteljesítése érdekében. Ez a virtuális klub lehetőséget nyújt arra, hogy névtelenül és diszkréten élvezd az izgalmakat és a találkozásokat, anélkül hogy el kellene hagynod otthonod kényelmét.
Itt egy bizalmas és támogató közösségben osztozunk, ahol a vágyak szabadon kifejezhetők és megvalósíthatók. Az FC Budapest egy privát és online tér, ahol a titkos találkozók és az élvezetes kommunikáció minden tagunk számára elérhető.
Amennyiben érdeklődtök az online klubok vagy a titkos kalandok iránt, és szívesen csatlakoznátok egy ilyen exkluzív közösséghez, szeretettel várunk titeket az FC Budapest (18+) csoportban.
Csatlakozzatok hozzánk, és fedezzétek fel az élet titkos örömeit egy diszkrét és izgalmas online klubban!
További információért és a csatlakozáshoz kattintsatok ide: https://t.me/+IAOVm_3cxJs0YTk0
Köszönjük, és reméljük, hogy hamarosan találkozunk az online klubban!
Üdvözlettel,
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok pasit esetleg keres valaki ma vagy holnap? Veszprém,Zala,Vas megyéből
31 éves pasi vagyok, minden jóra nyitott, privibe írj légyszi

Sziasztok,
első alkalomhoz melyik klubbot ajánlanátok egy 30-as srácnak akinek az idősebb lányok jönnek be? privátban is szívesen várom a tanácsokat.
köszi
első alkalomhoz melyik klubbot ajánlanátok egy 30-as srácnak akinek az idősebb lányok jönnek be? privátban is szívesen várom a tanácsokat.
köszi
Pasiként ahova be tudsz jelentkezni
viszont bárhova is mész olvasd el előtte a swinger etikettet! (fent van mindegyik klub oldalán)
(Ez egy válasz bambino_1985 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 18:08

Sziasztok,
köszi
köszi
Sziasztok! Ezen a héten, csütörtökön vagy pénteken este, szívesen ismerkednénk az adatlapunkon feltüntetett paraméterekkel rendelkező, hetero pasival. Kölcsönös szimpátia esetén, helyszín a találkára, csütörtökön este a swingerforyou klub lehet, pénteken pedig a lakásunkban.

Pasikkal-Párokkal ismerkednénk az adatlapunkon leírtak alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok.
Penteki napra keresek part club paradiseba.
Penteki napra keresek part club paradiseba.
Szombaton Készülünk a Tiktak ba. Van itt olyan pár aki szintén ?
Sziasztok!
Tudtok privat partyt, hazibulit szombat estere? Elony a budapesti kozelseg, de egy jo buliert messzebbre is elutazunk.
Tobbesben tapasztalattal rendelkezo, normalis par vagyunk.
Tudtok privat partyt, hazibulit szombat estere? Elony a budapesti kozelseg, de egy jo buliert messzebbre is elutazunk.
Tobbesben tapasztalattal rendelkezo, normalis par vagyunk.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..