Szerdán már két klubban is van napközbeni parti (Para, foryou)
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 22:21

Angéla vagyok. Biszexuális vagyok és enyhén szub. Párommal szeretők vagyunk így nincs lehetőségünk este menni sehova. Ezért nekünk esélytelen egy klub. Ha netán lenne összeszokott kisebb társaság akik napközben is szoktak találkozni, oda örömmel csatlakoznánk. Izgat hogy ezt kipróbáljam. Ha valaki tud ilyet kérem keressen meg! Köszönöm!
Angéla vagyok. Biszexuális vagyok és enyhén szub. Párommal szeretők vagyunk így nincs lehetőségünk este menni sehova. Ezért nekünk esélytelen egy klub. Ha netán lenne összeszokott kisebb társaság akik napközben is szoktak találkozni, oda örömmel csatlakoznánk. Izgat hogy ezt kipróbáljam. Ha valaki tud ilyet kérem keressen meg! Köszönöm!
Mi biztos hogy ott leszünk
(Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 17:22

Augusztus 11. én meglátogatjuk a Tiktakot. Párok esetleg hölgy aki csatlakozna? (Fiúk köszi de NEM!)
Mi is valamikor augusztusban megyünk a Tictack -ba.
A TT különösen erős párcserében, szombaton vannak a legtöbben. Kértek egy piros karkötőt a recin és nem fognak kezdeményezni a szóló pasik.
Mindenféle előzetes egyeztetés nélkül is bőven találtok potenciális partnereket, párokat. Tanács: ne csak várjátok hogy odamenjenek hozzátok, merjetek ti is nyugodtan társalgást, ismerkedést kezdeményezni, vagy az éppen zajló eseményeknél az emeleten nyugodtan kérdezzétek meg, hogy csatlakozhattok-e. (Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 17:22
Mindenféle előzetes egyeztetés nélkül is bőven találtok potenciális partnereket, párokat. Tanács: ne csak várjátok hogy odamenjenek hozzátok, merjetek ti is nyugodtan társalgást, ismerkedést kezdeményezni, vagy az éppen zajló eseményeknél az emeleten nyugodtan kérdezzétek meg, hogy csatlakozhattok-e. (Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Augusztus 11. én meglátogatjuk a Tiktakot. Párok esetleg hölgy aki csatlakozna? (Fiúk köszi de NEM!)
Szia hétfő és csütörtök a S4Y legerősebb napja.
Sokan szoktak lenni minden verzió párok-hölgyek-pasik
3-4 szaunaszeánsz/este
Jó hangulat (Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 21:40
Sokan szoktak lenni minden verzió párok-hölgyek-pasik
3-4 szaunaszeánsz/este
Jó hangulat (Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Valakinek van tapasztalata a S4Y hétfői szaunaszeánszáról?
Szia! Jó kis program, legutóbbi tapasztalatom alapján óránként van felöntés. Jó társaság szokott lenni.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 21:40

Sziasztok,
Adatlapunk alapján szívesen barátkoznánk párokkal és fiúkkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok,
Sziasztok!
Ápolt, PÁROKAT keresünk kisebb sw privát bulira Debrecenbe.
Korosztály: 35-50
Fotókat nem adunk ki, mint ahogy clubba mész sem tudod, hogy kik vannak lent..
Augusztus 25 -én!
Vállaljátok magatokat (telefonszám megadása) ha jelentkeztek!
Ápolt, PÁROKAT keresünk kisebb sw privát bulira Debrecenbe.
Korosztály: 35-50
Fotókat nem adunk ki, mint ahogy clubba mész sem tudod, hogy kik vannak lent..
Augusztus 25 -én!
Vállaljátok magatokat (telefonszám megadása) ha jelentkeztek!
sziasztok! Csatlakoznék párokhoz! 29 éves budapesti fiú vagyok! Extrém külsövel!
Ezért vannak a swinger klubok
Csinos a párod, 100% hogy találtok rá jelentkezőket, jó bulizást
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 11:01

Sziasztok! Ma találkozzunk a TikTakban! Csinos párok bi hölgytaggal illetve szolo pasik akar 3 egyszerre- hölgytagunk élvezné (csak jó testalkattal rendelkező pasik!) szerintem megismertek minket
ZsuTi

Sziasztok! Ma este kisebb házibulit tartunk egy 13. kerületi lakásban Budapesten. 3 baráti pár már adott. Szívesen látnánk még a körünkben egy kifejezetten izmos testalkatú, magas, intelligens, 40 év körüli budapesti vagy környéki srácot, vagy egy olyan párt, ahol a pasi ilyen paraméterekkel rendelkezik. Elsősorban ismerkedés, beszélgetés, aztán majd meglátjuk.
Biztos már késő jelentkezni, de minket èrdekelne a mai buli. Hátha
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 21:27

Aug 5-én tartjuk a 4. Youngest bulinkat. Délután 16h-tól van még hely 45 év alatti párok és szóló nők részére.
Szóló férfi helyek beteltek. Részvétel elő regisztrációhoz kötött.
Szóló férfi helyek beteltek. Részvétel elő regisztrációhoz kötött.
Sziasztok! Ma este a Paradísében ismerkednénk,párokkal urakkal! Gyertek élvezzük együtt az életet!
Sziasztok! Ma találkozzunk a TikTakban! Csinos párok bi hölgytaggal illetve szolo pasik akar 3 egyszerre- hölgytagunk élvezné (csak jó testalkattal rendelkező pasik!) szerintem megismertek minket
ZsuTi

Sziasztok
Mennyire éri meg szóló féfiként elmenni a szerda napközbeni sw buliba a szigetszentmiklósi club paradiseba?
Mennyire éri meg szóló féfiként elmenni a szerda napközbeni sw buliba a szigetszentmiklósi club paradiseba?
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...

Sziasztok, jövő hét szombat-vasárnapra keresünk párokat Tisza tó mellé egy kis izgalomra.
Legyetek fiatalos csinos bevállalós párok…
Napozás nudi szex medence
Privátban írjatok légyszíves
Legyetek fiatalos csinos bevállalós párok…
Napozás nudi szex medence
Privátban írjatok légyszíves