Napközbeni partik jelenleg csak a Parában vannak szerdánként. A foryouban talán lesz majd valamikor ismét, de tudtommal most még nincs.
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2023. 10. 10. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 12:02

Sziasztok tudna valaki segíteni hova vihetnék egy kezdő hölgyet első swinger élményre napközben volna jó van ilyen hely ? privátban várom az információkat köszönöm
Sziasztok tudna valaki segíteni hova vihetnék egy kezdő hölgyet első swinger élményre napközben volna jó van ilyen hely ? privátban várom az információkat köszönöm
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szép napot!
Sziasztok, bi nős, de pasikkal full passzív crossdress srác vagyok és 2 aktív pasival ismerkednék max 45-48 éves korig. Szopathattok, dughattok és helyzettől függően dupla analban is benne vagyok.
csak ápolt, belevaló nem beszari pasik lszi köszi.

Sziasztok.
Novemberi biszex swingerbulihoz ''kiseronek'' keresunk bi ferfit,ferfiakat vagy part Budapestre.Bar meg hetek vannak hatra de elore gondolkodunk a szajhosok miatt.Az adatlapunk a mervado mint mindig.... Elsosorban a holggyel valo ''foglalkozas'' a cel a partnere aktiv kozremukodesevel.Lehet 2 hapsi is pluszban,ez opcio de benne vagyunk...
Novemberi biszex swingerbulihoz ''kiseronek'' keresunk bi ferfit,ferfiakat vagy part Budapestre.Bar meg hetek vannak hatra de elore gondolkodunk a szajhosok miatt.Az adatlapunk a mervado mint mindig.... Elsosorban a holggyel valo ''foglalkozas'' a cel a partnere aktiv kozremukodesevel.Lehet 2 hapsi is pluszban,ez opcio de benne vagyunk...

Köszi szépen
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 10. 07. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 07. szombat 20:40

Ha már a swinger topic... látogassatok meg egy swingert (van amelyik kifejezetten erős párcserében), vagy egy tematikus privát bulit. Adott a hely, az idő s egy este több párral tudtok face to face 100% kamumentesen találkozni, beszélgetni (vagy éppen "többet" csinálni) mint a netről keresgélve öt év alatt
Nincs képcsere-számcsere-lányokbeszéljenektelón-mitkerestek-mik- orholjónektek végtelen körök futása, egy klubban azonnal személyesen tudtok ismerkedni.

Nincs képcsere-számcsere-lányokbeszéljenektelón-mitkerestek-mik- orholjónektek végtelen körök futása, egy klubban azonnal személyesen tudtok ismerkedni.
Ha már a swinger topic... látogassatok meg egy swingert (van amelyik kifejezetten erős párcserében), vagy egy tematikus privát bulit. Adott a hely, az idő s egy este több párral tudtok face to face 100% kamumentesen találkozni, beszélgetni (vagy éppen "többet" csinálni) mint a netről keresgélve öt év alatt
Nincs képcsere-számcsere-lányokbeszéljenektelón-mitkerestek-mik- orholjónektek végtelen körök futása, egy klubban azonnal személyesen tudtok ismerkedni. (Ez egy válasz cicababa1234 üzenetére (2023. 10. 07. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 07. szombat 11:06

Nincs képcsere-számcsere-lányokbeszéljenektelón-mitkerestek-mik- orholjónektek végtelen körök futása, egy klubban azonnal személyesen tudtok ismerkedni. (Ez egy válasz cicababa1234 üzenetére (2023. 10. 07. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, mi is párt keresünk szombat estére, a hölgytag bi!
Dél-Alföldön csak a 3 Majom van Szegeden. Bár szerintem jobban jártok ha feljöttök Bp-ig (kevesen vannak a 3 majomban). Ezen túlmenően csak privát bulik vannak a környéken.
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2023. 10. 07. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 07. szombat 19:47

Sziasztok! Tudtok olyan swingerklubbot ajánlani ami Békéscsaba , Szeged , Orosháza környékén üzemel? Köszönjük
Sziasztok! Tudtok olyan swingerklubbot ajánlani ami Békéscsaba , Szeged , Orosháza környékén üzemel? Köszönjük
Sziasztok, mi is párt keresünk szombat estére, a hölgytag bi!
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 05. csütörtök 05:50

Sziasztok !
Párokkalismerkednénk , párcsere női bi jöhet szóba .
Párokkalismerkednénk , párcsere női bi jöhet szóba .
Ma este hölgy,pár társaságát keresem.Akár kisebb házibuliban is részt vennék.Ha úgy alakul,helyem is lenne Eger mellett.
Szép napot minden szex imádónak. Ha szombat, akkor bulinap.. Swinger buliba, házibuliba csatlakoznék,...laza, vidám, közvetlen természetű vagyok. Ilyen hölgyek - párok társaságát keresem. Ha tudsz ma estére egy jó programot veled- veletek tartok szívesen

Nyíregyházán idősebb érzéki párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nálatok is van baj a toronyba.
Sziasztok.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok!
Budapesti privát swinger buliba aki szeretne jönni keressen privátba.
Budapesti privát swinger buliba aki szeretne jönni keressen privátba.
Sziasztok!
Bi hölgytagú párral párokkal buliznánk szombat este.
Bi hölgytagú párral párokkal buliznánk szombat este.