Sziasztok. Ma lesz nyitva valamelyik sw klub?
Hali,
A mai napon melyik swinger klubot ajánlanátok? Szeretnék párokat nézni szex közben, illetve szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
A mai napon melyik swinger klubot ajánlanátok? Szeretnék párokat nézni szex közben, illetve szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Ma este glory caffeban nincs kedve valakinek bulizni? Nővel vagy párral tölteném el kellemesen ezt a kellemes októberi szombat estét. Együnk, igyunk, fogyasszunk, nevessünk, szexeljünk, majd kezdjük az egészet elölről. Csináljunk egy olyan orgiát, amit még az ókori rómaiak is megirigyelnének. Priviben írjatok, kapcsolatra jelölés után látható arcos kép is.
Sziasztok!
Ma estére keresnénk igényesebb "gabalyodáshoz", lányt, párt!
Ma estére keresnénk igényesebb "gabalyodáshoz", lányt, párt!
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok.
Mennek ma valakik Paradiseba? Párokra gondolok.
Mennek ma valakik Paradiseba? Párokra gondolok.
Miért nem a lakóhelyed közelében keresgélsz? Pl.Szentkirályon. De hétvégén naturista fürdőzésre is van lehetőség arra, Kerekdombon, Ballószögön...
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 10. 20. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 14:17

Sziasztok Egerben szokot van swinger buli esetleg holnap ? Vagy demjenben ?
Sziasztok.
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Budapest és vonzáskörzet. Házibuli is szóba jöhet.
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Budapest és vonzáskörzet. Házibuli is szóba jöhet.
Sziasztok Egerben szokot van swinger buli esetleg holnap ? Vagy demjenben ?
Korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat) szex céljából Budapestről vagy Pest megyéből. Alapvetően ma estére. Írjatok nyugodtan!

Faszimádó Transzi vagyok. Október 21 Szombaton délelött lehett kurogatni a csillogó olajos seggem és lehugyozni.Hely ok.Aki jönne írjon.
Irtam nektek
(Ez egy válasz Fiatalparhetero üzenetére (2023. 10. 20. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 12:06

Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sziasztok
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit,
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit,
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness, swinger programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness, swinger programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
Pénteken este Halloween buli nálunk. Párok részére még van hely.
Holnap, pénteken este Paks-Szekszárd-Pécs vonalon párral ismerkednénk
kérhetek privibe választ?
(Ez egy válasz Bexxxus üzenetére (2023. 10. 18. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 07:25

Sziasztok!
November 12-én vasárnap swinger házibuli Veszprémben.
2-3 pár és 2-3 pasi.
Pasit keresünk!
November 12-én vasárnap swinger házibuli Veszprémben.
2-3 pár és 2-3 pasi.
Pasit keresünk!