Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Igen szervez.
Keressetek meg. (Ez egy válasz Negyes-ben üzenetére (2023. 11. 08. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 16:34
Igen szervez.
Keressetek meg. (Ez egy válasz Negyes-ben üzenetére (2023. 11. 08. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szervez valaki ,valahol 60+ bilit tudtok ilyenről ?
Senki nem szervez hétköznap napközben bulit? Privát bulira gobdolok elsősorban.
Sziasztok, jön ma valak swinger 4 you-ba?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok! Ma este a Paradísében párokkal ismerkednénk! Ki jön ma este?
Sziasztok! Ma este megyek Club Paradise-ba. Van hölgy vagy pár, aki szintén tervezi ma a CP látogatást?
Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra keresünk 45 év alatti párokat.
Sziasztok november 17-en megyünk a Club paradiesebe volna olyan pár aki csatlakozna hozzánk.
Pénteken ki megy Tiktakba? Tudja valaki infót a pénteki napról?
Hello.hol szokott pesten swinger buli lenni?irkatok rám
Szia! Club Paradise-ban szokott lenni Kezdők éjszakája. Olyankor 1 órával a buli igazi kezdete előtt a kezdők már bemehetnek ruhában, van egy kis "előadás" a swingerről (szabályok, stb), meg beszélgetés, hogy oldódjon mindenki. Van körbevezetés is, hogy mit merre találni, majd a végén mindenki eldönti, hogy a látottak/hallottak alapján marad-e. Aki igen, annak már swinger dress code-ra kell vetkőznie és mehet a buli. Kezdőknek ezeken az alkalmakon valamennyi kedvezmény is van a hozzájárulásból.
(Ez egy válasz snoop üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 06. hétfő 18:12

Nőt vagy párat keresek, kivel mehetek swingerpartira.
nincs tapasztalatom ezért keresek valakit.
részletek privátban
nincs tapasztalatom ezért keresek valakit.
részletek privátban
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Tárgytalan, másik böngészőből bejött.
Sziasztok! A Club Paradise honlapja másnál sem elérhető?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Hetfon a Mag.um-ban X-Plore Night(biszex buli noknek-ferfiaknak).Szivesen fogadunk tarsasagot (bi)ferfi vagy/es no szemelyeben elsodlegesen a noi tag reszere az adatlapunk alapjan.
Sziasztok! Szervez valaki ,valahol 60+ bilit tudtok ilyenről ?
sziasztok! holnap ismerkednék, kalandoznék budapesti párral, lánnyal. helyem van. mehetünk swinger helyre is ha úgy van. priviben írj.
Nov 10 Dl fiukall ismerkednènk.