Sziasztok, melyik Budapesti swinger klubbot javasoljátok? Már rég szeretnék kipróbálni egy ilyen helyet.
Átlag korosztályban jellemzően milyenek ezek a klubbok?
Átlag korosztályban jellemzően milyenek ezek a klubbok?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Na pont ezért járunk klubba
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 21:48

Látod ezért jobb egy klub a netnél, ott azonnal látod face to face, s ha nem az amit vártál akkor ott helyben azonnal van másik lehetőség

Látod ezért jobb egy klub a netnél, ott azonnal látod face to face, s ha nem az amit vártál akkor ott helyben azonnal van másik lehetőség
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Az adatlapod nem éppen azt mutatja, hogy pár lennél.
(Ez egy válasz vadéjszakák üzenetére (2023. 12. 12. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 18:39

45 ÉVES NŐ ÉS 49 ÉVES PASI SWINGER BULIT KERES ILLETVE PÁRRAL SZEXELNE ,KAPOSVÁR ÉS 80 KM ES KÖRNYÉKE,HELY VAN ,UTAZNI TUDUNK!CSAK PÁRRAL!
Sziasztok Akár hosszabb távra is pasit keresünk harmadiknak adatlapunk szerint Megkereséseket pm ben Pusz
Swinger bulikban is szívesen részt veszünk
Swinger bulikban is szívesen részt veszünk
Ma a for you-ban sportos fiúkkal szívesen ismerkedünk.
Sziasztok, CD kedvelő biszex párt keresek szombatra, mindkettőjük örömére... Budapest, helyem van!
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Zalában vas veszprém / vas megyében van swinger / glory valahol?
45 ÉVES NŐ ÉS 49 ÉVES PASI SWINGER BULIT KERES ILLETVE PÁRRAL SZEXELNE ,KAPOSVÁR ÉS 80 KM ES KÖRNYÉKE,HELY VAN ,UTAZNI TUDUNK!CSAK PÁRRAL!
Sziasztok. Fèrfiként szeretnék keresni olyan lányt aki elkísérne egy swinger klubba. Nem voltam még soha így nem szeretnék egyedül menni.
Üdv,
József.
Üdv,
József.
Hogy sikerült az első alkalom?
(Ez egy válasz Ilove2000 üzenetére (2023. 11. 28. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 28. kedd 13:06

Sziasztok,
December 8.-án szeretnénk először swinger klubba meni. Magával a swinger világgal már képben vagyunk, és több SIKERES éjszakát megéltünk más párokkal.
De ez más kávé ház.
Minden jó tanácsot szívesen veszünk, meghallgatunk.
Ezen kívül klubb ajánlásokat várunk.
illetve csatlakozni vágyó PÁROKAT is szívesen fogadunk !
Ilove2000
December 8.-án szeretnénk először swinger klubba meni. Magával a swinger világgal már képben vagyunk, és több SIKERES éjszakát megéltünk más párokkal.
De ez más kávé ház.
Minden jó tanácsot szívesen veszünk, meghallgatunk.
Ezen kívül klubb ajánlásokat várunk.
illetve csatlakozni vágyó PÁROKAT is szívesen fogadunk !
Ilove2000
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Ma este jön Hölgy vagy Pár gloryba? 29éves magára igényes Pasi vagyok
Sziasztok! Tudjátok esetleg, hogy vasárnaponként milyen programok kínálkoznak? Köszönöm szépen!
Legközelebb akkor csütörtökön megyek, pénteken a kora délutáni a SFY-ban több mint csendes volt, háromig konkrétan én voltam egyedül... Elmentem csavarogni, és hat órakor a Glory Cafe-ba mentem. Hatalmas szerencsémre pont jött egy nagyon aranyos pár, így azért egy fülkés kaland összejött! Ha esetleg ezt olvassák, akkor kérhetnék a dupla fütyis fotókból egyet?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 07. csütörtök 19:27

Akkor a mai napot célozd be, a csütörtökök erősek szoktak lenni. Jó szórakozást

Sziasztok! Dec 15. Péntekek jön valaki Tiktakba? Párokkal szívesen ismerkednénk, max. 40 korig.
Sziasztok! Vasárnap este hova érdemes lemenni, ha hölgyek;párok társaságára vágyok?
Sziasztok! Újra nekifutok, hátha mégis akad itt olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát sehol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak anatómiailag is "puncis" jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!