Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Nem szeretem a hosszú email, levelezéseket.
Szeretem a konkrét, korrekt dolgokat....Viber....
Akit viszont nem keresek:
- Bisex és meleg egyedülálló pasi.
-Párnak adja ki magát, közben bisex meleg pasi.
Nem szeretem a hosszú email, levelezéseket.
Szeretem a konkrét, korrekt dolgokat....Viber....
Akit viszont nem keresek:
- Bisex és meleg egyedülálló pasi.
-Párnak adja ki magát, közben bisex meleg pasi.
4 "public" (értsd nem meghívásos) swinger van Bp-n, bár ha nem jelentkeztél még be... hát akkor nehéz lesz.
(Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2023. 12. 16. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten hol van swinger buli?
Milyen jó kis erotikus partit tudtok ajánlani mára?
Faszimádó Transzi vagyok. December 16 Szombat este 22 órátol reggel 6 óráig csillogó olajos popsival várom élvezni vágyó férfiak jelentkezését Nemeskoltán..Ha leszopatnál vagy seggbe basznál akkor gyere és kielégítelek kint a szabadban..Le is hugyohatsz mert imádom.Én nem fázok,sőt izgat ha télen csillogó seggel flangálok..Űriteni jó vagyok!!Írj ha jönnél..
Sziasztok Akár hosszabb távra pasit keresünk harmadiknak adatlapunk szerint Megkereséseket pm ben Pusz
Swinger bulikban is szívesen részt veszünk
Hmm elég időben meghirdetted a privát bulidat. Lesz két hölgy is? Az igen, nem semmi. Pasik jelentkezését várod? Mennyit kell előreutalni a jelentkezéshez? Az év utolsó bulija, érdemes igyekezni.....beszarás

Nagyon függ az aktuális vendégkörtől. Van ahol a péntek az erősebb, nyitottabbak a párok, de most úgy jártunk, hogy sokan voltunk, szimpatikus emberek voltak, még sem volt keveredés, kevesen voltak nyitottak. Van ahol 5 vendég volt. Nagyon lutri, főleg, ha egyedül mész. De izgalmas, ha kifogod, szuper kalandokban lehet részed.
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz December 15-én Pénteken 22 órától reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Sziasztok, melyik Budapesti swinger klubbot javasoljátok? Már rég szeretnék kipróbálni egy ilyen helyet.
Átlag korosztályban jellemzően milyenek ezek a klubbok?
Átlag korosztályban jellemzően milyenek ezek a klubbok?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Na pont ezért járunk klubba
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 21:48

Látod ezért jobb egy klub a netnél, ott azonnal látod face to face, s ha nem az amit vártál akkor ott helyben azonnal van másik lehetőség

Látod ezért jobb egy klub a netnél, ott azonnal látod face to face, s ha nem az amit vártál akkor ott helyben azonnal van másik lehetőség
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Az adatlapod nem éppen azt mutatja, hogy pár lennél.
(Ez egy válasz vadéjszakák üzenetére (2023. 12. 12. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 18:39

45 ÉVES NŐ ÉS 49 ÉVES PASI SWINGER BULIT KERES ILLETVE PÁRRAL SZEXELNE ,KAPOSVÁR ÉS 80 KM ES KÖRNYÉKE,HELY VAN ,UTAZNI TUDUNK!CSAK PÁRRAL!
Sziasztok Akár hosszabb távra is pasit keresünk harmadiknak adatlapunk szerint Megkereséseket pm ben Pusz
Ma a for you-ban sportos fiúkkal szívesen ismerkedünk.
Sziasztok, CD kedvelő biszex párt keresek szombatra, mindkettőjük örömére... Budapest, helyem van!
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!