Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
A hétfők erősek szoktak lenni a foryouban. Menj le és találd fel magad, jó szórakozást
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2023. 12. 18. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 18. hétfő 14:56

Ma sw for you? Még nem voltam, de mennék ha lenne lent fiatapabb szexi pár vagy nő.
Ma sw for you? Még nem voltam, de mennék ha lenne lent fiatapabb szexi pár vagy nő.
Sziasztok,
A szigetszentmiklósi swinger klub szerdai napközbeni programjára érdemes elmenni?
A szigetszentmiklósi swinger klub szerdai napközbeni programjára érdemes elmenni?
Sziasztok! Van aki jön ma swinger4you-ba a szaunaestre?
Sziasztok Akár hosszabb távra pasit keresünk harmadiknak adatlapunk szerint Megkereséseket pm ben Pusz
Swinger bulikban is szívesen részt veszünk
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok! Január 4-6 között Budapesten leszünk. A Dreamland-be szeretnènk ellátogatni. Intelligens, igènyes, helyes fiút keresnènk, aki szokott járni ès szívesen csatlakozna hozzánk, főkènt a 30-45 korosztályból. Privát üzenetet várunk, további ismerkedèshez Viber szüksèges lesz! Üdv!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Nem szeretem a hosszú email, levelezéseket.
Szeretem a konkrét, korrekt dolgokat....Viber....
Akit viszont nem keresek:
- Bisex és meleg egyedülálló pasi.
-Párnak adja ki magát, közben bisex meleg pasi.
Nem szeretem a hosszú email, levelezéseket.
Szeretem a konkrét, korrekt dolgokat....Viber....
Akit viszont nem keresek:
- Bisex és meleg egyedülálló pasi.
-Párnak adja ki magát, közben bisex meleg pasi.
4 "public" (értsd nem meghívásos) swinger van Bp-n, bár ha nem jelentkeztél még be... hát akkor nehéz lesz.
(Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2023. 12. 16. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten hol van swinger buli?
Milyen jó kis erotikus partit tudtok ajánlani mára?
Faszimádó Transzi vagyok. December 16 Szombat este 22 órátol reggel 6 óráig csillogó olajos popsival várom élvezni vágyó férfiak jelentkezését Nemeskoltán..Ha leszopatnál vagy seggbe basznál akkor gyere és kielégítelek kint a szabadban..Le is hugyohatsz mert imádom.Én nem fázok,sőt izgat ha télen csillogó seggel flangálok..Űriteni jó vagyok!!Írj ha jönnél..
Sziasztok Akár hosszabb távra pasit keresünk harmadiknak adatlapunk szerint Megkereséseket pm ben Pusz
Hmm elég időben meghirdetted a privát bulidat. Lesz két hölgy is? Az igen, nem semmi. Pasik jelentkezését várod? Mennyit kell előreutalni a jelentkezéshez? Az év utolsó bulija, érdemes igyekezni.....beszarás

Nagyon függ az aktuális vendégkörtől. Van ahol a péntek az erősebb, nyitottabbak a párok, de most úgy jártunk, hogy sokan voltunk, szimpatikus emberek voltak, még sem volt keveredés, kevesen voltak nyitottak. Van ahol 5 vendég volt. Nagyon lutri, főleg, ha egyedül mész. De izgalmas, ha kifogod, szuper kalandokban lehet részed.
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz December 15-én Pénteken 22 órától reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Sziasztok, melyik Budapesti swinger klubbot javasoljátok? Már rég szeretnék kipróbálni egy ilyen helyet.
Átlag korosztályban jellemzően milyenek ezek a klubbok?
Átlag korosztályban jellemzően milyenek ezek a klubbok?