Az általánosságban igaz is, hogy a két ünnep közötti időszakban mozgalmasabb a klubélet, viszont a héten csütörtökön NINCS nyitva a DL! Csak szerda (volt), majd péntek-szombat előszilveszter és persze a vasárnapi évfordulós party!
(Ez egy válasz tyukocska76 üzenetére (2023. 12. 27. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 19:31

Még nem voltunk a Dl-ben hétköznap, bár a két ünnep közti időszak azért nem egy szokványos csütörtök. Mire lehet számítani? Megy innen valaki?
Hétköznap jóval kevesebben vannak mint pénteken, szombaton, de nem a létszám a lényeg, igen kellemes kis mókák tudnak kialakulni szerda, csütörtök is
A szilveszter előtti időszak tradícionálisan erős egyébként minden klubban. Sokaknak a szilveszter a barátokkal, ismerősökkel történő bájmosolygás v. a gyerekeket nem tudják olyankor "letenni", és az előszilveszter során eresztik ki a gőzt
(Ez egy válasz tyukocska76 üzenetére (2023. 12. 27. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 19:31

Még nem voltunk a Dl-ben hétköznap, bár a két ünnep közti időszak azért nem egy szokványos csütörtök. Mire lehet számítani? Megy innen valaki?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok.
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)..
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)..
Lemész a tengerpartra és azzal szembeállva elindulsz jobbra - megtalálod
(de rajta van az összes turistatérképen, googlemaps-en is - EU-s, azaz hazai tarifákkal tudod használni
Az előtte való részen van a nudi, normál módon lehet ott is ismerkedni, s elő-előfordul hogy elvonulnak párok + pasik mókázni a dűnék közé. Nem egy Cap'd Agde, nem a parton megy a móka, ne várja senki azt hogy terülj-terülj p.ncikám lesz. (Ez egy válasz szecska.vendeg üzenetére (2023. 12. 26. kedd 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 26. kedd 07:38

Az előtte való részen van a nudi, normál módon lehet ott is ismerkedni, s elő-előfordul hogy elvonulnak párok + pasik mókázni a dűnék közé. Nem egy Cap'd Agde, nem a parton megy a móka, ne várja senki azt hogy terülj-terülj p.ncikám lesz. (Ez egy válasz szecska.vendeg üzenetére (2023. 12. 26. kedd 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Maspalomas (Grand Canarien) dünékhez keresek útbaigazítást, infót. Köszönöm előre is.
Szilveszteri swinger partyba csatlakoznék Borsod-, Szabolcs-, Hajdú megye! Szóló pasi vagyok!
Sziasztok, előszilveszteri swinger buliba keresek lányt, vagy párt Budapesten. Írj ha szimpatikus a profilom
U.i.: Boldog karácsonyt minden GG. tagnak

U.i.: Boldog karácsonyt minden GG. tagnak
Sziasztok! Maspalomas (Grand Canarien) dünékhez keresek útbaigazítást, infót. Köszönöm előre is.
Sziasztok! Esetleg valaki(k) innen nem töltik a szilvesztert a siklósi Hotel Castelloban? :P
Sziasztok! Január 5. pèntek estèt a Dreamlandben töltjük. Helyes, igènyes, intelligens urak közeledèsèt keressük!
Sziasztok.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)
Sziasztok! Két ünnep között lesz valahol házi buli? (Zala,vas,veszprém, somogy megye)
sziasztok szilveszterre keresnénk másik párt , ismerkedésre bulira szexre ha magatokra ismertetek írjatok ránk
Szilveszteri swinger bulihoz csatlakoznánk Tolna megyében
Sziasztok! Meglátogatnék egy swingerklubbot de ehhez keresnék egy hölgyet. Közösen menni, nekem az első alkalom lenne, hogy elmenjek.
Ok.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 23. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 13:22

Bocsánat, ne vedd kioktatásnak, nem ez volt a célom, inkább csak segítségnek szántam, hogy leírtam a véleményem. Ami azért szerintem igaz is. Egy klubnak - többek között - pont az is előnye, hogy mindenféle egyeztetgeések nélkül ugyanazért vannak ott az emberek és azonnal face to face lehet 100% kamumentesen ismerkedni.
Ma megy valakik Paradise?
Drusza!
Nem tudhatod, hogy nickek mögött ki számít fekwte öves swingeresnek!
Azok nem kérnek segítséget.
Én jókat szoktam mosolyogni a reakciókon, bár tudom hogy téged a segítő szándék vezérel.
Este ütközünk a nem törzshelyemen? (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 23. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 13:22
Nem tudhatod, hogy nickek mögött ki számít fekwte öves swingeresnek!

Azok nem kérnek segítséget.

Én jókat szoktam mosolyogni a reakciókon, bár tudom hogy téged a segítő szándék vezérel.
Este ütközünk a nem törzshelyemen? (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 23. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocsánat, ne vedd kioktatásnak, nem ez volt a célom, inkább csak segítségnek szántam, hogy leírtam a véleményem. Ami azért szerintem igaz is. Egy klubnak - többek között - pont az is előnye, hogy mindenféle egyeztetgeések nélkül ugyanazért vannak ott az emberek és azonnal face to face lehet 100% kamumentesen ismerkedni.
A 4 public (nem meghívásos) klubból mindegyiknek más az erőssége, másban jobb, kicsit más jellegű. Van amelyik párcserében, női lányos játékokban erősebb és nagyon limitálják a szóló pasik számát, van ahol erősebb a pasitöbbség. Ettől még bármelyik klubban bármi megtörténhet
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2023. 12. 23. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 07:20

Azèrt az èrdekelne,kb 2èvtizede járunk klubba,hol van 40-50pasiÈs amennyi pár keres pasit/párt/bi hölgytagu párt.Hol az arány?Lehet egy buliban bármennyi pasi/növeli lètszám,bevètel.Ès mennyi fog szexelni?